Hamilelikte kahverengi akıntının cinsiyetle alakası

prenses89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
59
2
86
Konya
2 oğlum var ikisindede hamileyken kahverengi akıntım vardı şimdi 3.ye hamileyim ve yine kahverengi akıntım var herkes Buda erkek olucak diyo ...cinsiyetle alakalı mı anlayamadım ??

Yok canim hic sanmiyorum. Benim de 11. haftaya kadar ara sira kahverengi akintim olmustu ama kizim geliyor Allah'in izniyle.

hayırlı olsun canım allah bu sefer gönlündekini versin seni çok iyi anlıyorum bende kız çocuk çok istedim ama ikinci oğlum geliyor üçüncü çok zor gibi geliyor bana ama kızım olmasınıda çok istiyorum bir taraftan korkuyorum yaa üçüncüde olmazsa diye sen cesaret etmişsin ne güsel biliyorsun erkek çocuk çok zor oluyor :)inşallah bu sefer bir kızın olurr.....
benim ilk oğlumda hiç lekelenmem olmadı ama ikincisinde kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara acaba cinsiyeti faklımı diye düşünmüştüm sanırım bunla pek alakası yok yerleşme lekelenmeleri olarak biliniyor bunlar ablamda da olmuştu ama onun kızı var sanırım hormonal birşey buna takılma derim....

bende erkek bebeğe hamile olan kadının gebeliği boyunca mutlaka lekelenme olduğunu hatta ilk zaman adet zamanında pembe leke geldiğini duymuştum

Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı bakalım..bugün kontrolüm vardı kahverengi lekeler çoğaldı düşük riskim var..iğne yaptılar progestan verdi ...Allahım atlatmayı nasip etsin ..

geçmiş olsun canım inşallah herşey düzelir atlatırsın bugünleri sağlıklısıyla dünyaya gelir bebeğin......

Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı bakalım..bugün kontrolüm vardı kahverengi lekeler çoğaldı düşük riskim var..iğne yaptılar progestan verdi ...Allahım atlatmayı nasip etsin ..

Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back
X