- 25 Mayıs 2016
- 60
- 22
- 33
-
- Konu Sahibi kis_gunesi007
Dr a söyledinmi akintiyi bendede olmuştumerhaba kizlar 6+4 gunluk hamileyim 6 haftalikken ultrasona girdim doktor her seyin yolunda oldugunu soyledi kalp atisinin da oldugunu soyledi cok az 2 3 san dinletti bana cok kucuk dedi aksam agrim oldu tuvalete gittigimde kahverengi akintinin geldigini gordum sonrasina her tuvalete gittigimde kagitla sildigimda az az oldugubu goruryorm gunlerdir boylr devam ediyor yalniz sildigimde goruyorum dun tekrar gittim ultrasonda tekrar kalp atisini gordu doktor ama hala kahverengi akintim devam ediyor her sildigimda cok korkuyorum bebegim duser diye boyle olup bebegini doguran var mi ? lutfeen yardim edin
Ben de de benzer bir durum olmuştu 5. Haftamda kahverengi akıntım başladı 7. Haftaya kadar devam etti. Doktorum korkulacak bir durum olmadığını söyledi. 8. Haftada tamamen kesildi.
Tarif ettigin gibiydi benimde ben hemen acile gittim asla ihmal etmemek lazim progestan ignesi yapti bi tane 2 3 gun sonra kesildi kontrole gittim onemsiz oldugunu soyledi.canim hani halk arasinda yerkesme kanamasi dedikleri sey varya dr aynen onu tarif etti onemsiz olsada dr a mutlaka soyle bunu.hic bisey olmaz insallah kalp atisida olusmus hem.
Dr a söyledinmi akintiyi bendede olmuştu
Ben 2 bebek kaybettm bunun öncesinde o yüzden cok korktum tabi bunuda kaybettim diye saatlerce agladim valla ama hemen acile gittim dr umu aradilar prolutan diye bi igne yaptilar bana sen hap olarak kullanyosun anladim oncekilerde onuda kullanmistim ayni sey ikiside,progestan bebek tutunsun diye progesteron hormonu bu ilaç ama senin kalp atimi filanda olusmuş bence seninkide yerleşmeyle alakalidir leke kesilr yakinda benimde 3 4 gun surdu sonra kesilmsti korkmana gerek yok ilacini kullan yeter gebeliklerin çogunda oluyo bu lekelenmecanim sende oldugu zaman ne yapmistin ? soyledim ilac verdi kullaniyorum. ama hala bir etkisini gormedim
canım bugünler normalde regl günlerin olabilir mi benim de regl günümde oldu lekelenmem iki gün falan doktora sordum üstüne görmüşsün ilk üç ay olur dedi. Ben tedbir olarak Progestan da kullanıyorum ama. Korkma strese girme bebeğin etkilenir pozitif olmaya çalış canımmerhaba kizlar 6+4 gunluk hamileyim 6 haftalikken ultrasona girdim doktor her seyin yolunda oldugunu soyledi kalp atisinin da oldugunu soyledi cok az 2 3 san dinletti bana cok kucuk dedi aksam agrim oldu tuvalete gittigimde kahverengi akintinin geldigini gordum sonrasina her tuvalete gittigimde kagitla sildigimda az az oldugubu goruryorm gunlerdir boylr devam ediyor yalniz sildigimde goruyorum dun tekrar gittim ultrasonda tekrar kalp atisini gordu doktor ama hala kahverengi akintim devam ediyor her sildigimda cok korkuyorum bebegim duser diye boyle olup bebegini doguran var mi ? lutfeen yardim edin
Ben de de benzer bir durum olmuştu 5. Haftamda kahverengi akıntım başladı 7. Haftaya kadar devam etti. Doktorum korkulacak bir durum olmadığını söyledi. 8. Haftada tamamen kesildi.
canım bugünler normalde regl günlerin olabilir mi benim de regl günümde oldu lekelenmem iki gün falan doktora sordum üstüne görmüşsün ilk üç ay olur dedi. Ben tedbir olarak Progestan da kullanıyorum ama. Korkma strese girme bebeğin etkilenir pozitif olmaya çalış canım
korkma hiç Allahtan hayırlısını dile inşallah bir şey olmaz bebeğine.bende kullaniyoryum hayir regl gunum 14 gecti sebebini bende bilemiyorum o kadar korkiyorum ki ya sonunda kalp durarsa diye
Seni cok ıyı anlıyorum Canım aynı durumu bende yasadım Ve hala yasıyorum 25 gündür kahverengı lekem devam edıyor ılk zamanlar tuvalete gıtmek ıstemıyordum gelıyor dıye Inan Bırde Ağrı'larım var progestan kullanıyorum sabah aksam bende senın gıbı ya düşerse ya kalbi durarsa dıye cok korkuyor strese gırıyordum ama doktorum acık sarı kahverengı lekenın gelmesının normal olduğunu soyledı yukarı yerlesırken kılcal damarlarına denk geldıgı ıcın gelırmıs ablamın kanaması geliyordu her gün azda olsa ama sağlıklı bır bebişimiz oldu için rahat olsun Allah bebişlerimizi kucagımıza almayı Nasıp etsınmerhaba kizlar 6+4 gunluk hamileyim 6 haftalikken ultrasona girdim doktor her seyin yolunda oldugunu soyledi kalp atisinin da oldugunu soyledi cok az 2 3 san dinletti bana cok kucuk dedi aksam agrim oldu tuvalete gittigimde kahverengi akintinin geldigini gordum sonrasina her tuvalete gittigimde kagitla sildigimda az az oldugubu goruryorm gunlerdir boylr devam ediyor yalniz sildigimde goruyorum dun tekrar gittim ultrasonda tekrar kalp atisini gordu doktor ama hala kahverengi akintim devam ediyor her sildigimda cok korkuyorum bebegim duser diye boyle olup bebegini doguran var mi ? lutfeen yardim edin
merhaba kizlar 6+4 gunluk hamileyim 6 haftalikken ultrasona girdim doktor her seyin yolunda oldugunu soyledi kalp atisinin da oldugunu soyledi cok az 2 3 san dinletti bana cok kucuk dedi aksam agrim oldu tuvalete gittigimde kahverengi akintinin geldigini gordum sonrasina her tuvalete gittigimde kagitla sildigimda az az oldugubu goruryorm gunlerdir boylr devam ediyor yalniz sildigimde goruyorum dun tekrar gittim ultrasonda tekrar kalp atisini gordu doktor ama hala kahverengi akintim devam ediyor her sildigimda cok korkuyorum bebegim duser diye boyle olup bebegini doguran var mi ? lutfeen yardim edin [/QUOTE
Yerleşme kanaması ,ilaç yada iğne veriliyor
Bana iğne yaptılar hemen kesildi.
Seni cok ıyı anlıyorum Canım aynı durumu bende yasadım Ve hala yasıyorum 25 gündür kahverengı lekem devam edıyor ılk zamanlar tuvalete gıtmek ıstemıyordum gelıyor dıye Inan Bırde Ağrı'larım var progestan kullanıyorum sabah aksam bende senın gıbı ya düşerse ya kalbi durarsa dıye cok korkuyor strese gırıyordum ama doktorum acık sarı kahverengı lekenın gelmesının normal olduğunu soyledı yukarı yerlesırken kılcal damarlarına denk geldıgı ıcın gelırmıs ablamın kanaması geliyordu her gün azda olsa ama sağlıklı bır bebişimiz oldu için rahat olsun Allah bebişlerimizi kucagımıza almayı Nasıp etsın
Canım merak etme hemen hemen her hamilede oluyor bu. Benim de olmuştu aynı tarif ettiğin gibi. Hata bir kere de biraz yoğun oldu o zaman doktora gittim progrestan verdi ama 1 hafta içip bıraktım kesilince. Kesilmese de çok kafama takmadım açıkçasımerhaba kizlar 6+4 gunluk hamileyim 6 haftalikken ultrasona girdim doktor her seyin yolunda oldugunu soyledi kalp atisinin da oldugunu soyledi cok az 2 3 san dinletti bana cok kucuk dedi aksam agrim oldu tuvalete gittigimde kahverengi akintinin geldigini gordum sonrasina her tuvalete gittigimde kagitla sildigimda az az oldugubu goruryorm gunlerdir boylr devam ediyor yalniz sildigimde goruyorum dun tekrar gittim ultrasonda tekrar kalp atisini gordu doktor ama hala kahverengi akintim devam ediyor her sildigimda cok korkuyorum bebegim duser diye boyle olup bebegini doguran var mi ? lutfeen yardim edin