Hamilelikte Kahverengi Akinti

Canım merak etme hemen hemen her hamilede oluyor bu. Benim de olmuştu aynı tarif ettiğin gibi. Hata bir kere de biraz yoğun oldu o zaman doktora gittim progrestan verdi ama 1 hafta içip bıraktım kesilince. Kesilmese de çok kafama takmadım açıkçası

sagol.canim yazdiklarini okuyunca rahatladim insallah kisa surede gecer se kurtulurum bundan bende hamilelelligimi bildigimden beri kullaniyorrum progestani saniyordum.olmaz diye ama oldu Insallah sali gunu doktora gittigimde bebegimin kalp atislari hala atmis olur

Merhaba ben de 3 haftalık hamileyim ve benimde kanamam var lavaboya gittiğimde pembe kanamam olduğunu görüyorum 3,4 gundur devam ediyor.İlk hamileligim ve korkuyorum.

canim doktora gittin mi soyledin mi sikayetini ? sanada progestan vermesi lazim insallah bir sey yoktur kisa surede gecer Gecmis olsun tatlim

canim doktora gittin mi soyledin mi sikayetini ? sanada progestan vermesi lazim insallah bir sey yoktur kisa surede gecer Gecmis olsun tatlim
Gittim canim,hatta birkaç gün yattım hastanede küçükte bir operasyon geçirdim.doktorum korkulacak birşey yok yerleşme kanaması diye söyledi günde 3 defada Protestan kullanıyorum.

Gittim canim,hatta birkaç gün yattım hastanede küçükte bir operasyon geçirdim.doktorum korkulacak birşey yok yerleşme kanaması diye söyledi günde 3 defada Protestan kullanıyorum.

aynen canim benimde doktorum.oyle soyluyor bende gunde 3 defa kullaniyorum insallah gecerde rahatlariz cok sinir bozucu bir sey insan her an tedurgin oluyor ya duserse diye bende bir kac gun yattim birbfaydasi olmadi

[QUOTEs_gunesi007, post: 47462329, member: 761882"]aynen canim benimde doktorum.oyle soyluyor bende gunde 3 defa kullaniyorum insallah gecerde rahatlariz cok sinir bozucu bir sey insan her an tedurgin oluyor ya duserse diye bende bir kac gun yattim birbfaydasi olmadi[/QUOTE]
Aynen oyle canım,lavaboya her gidişmde tedirgin gidiyorum,ama korkulacak birşey yok diyor doktorum,sikinti ve stres yapma diyor hayırlısı artık.Rabbim guzellikle kucagimiza almayı nasip etsin.

X