• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kahverengi akinti

Cmlttn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
1
0
1
37
Merhabalar
8 gun once kan degerine baktirdigim da 256.5 cikti. Daha sonra Beta hcg değerim 2212 cikti sanirim buna gore 5 haftalik hamileyim. son 3-4 gundur koyu kahverengi akinti olusuyor ama cok sukur kanamaya dönüşmedi. Daha once 3 dusuk yaptigim icin korkuyorum progestan da kullanmaya basladim bu akinti kotu birşey mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi .?
20200307_191138.jpg

Merhabalar
8 gun once kan degerine baktirdigim da 256.5 cikti. Daha sonra Beta hcg değerim 2212 cikti sanirim buna gore 5 haftalik hamileyim. son 3-4 gundur koyu kahverengi akinti olusuyor ama cok sukur kanamaya dönüşmedi. Daha once 3 dusuk yaptigim icin korkuyorum progestan da kullanmaya basladim bu akinti kotu birşey mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi .?Eki Görüntüle 2601743
Doktorunuzla görüştünüz mü. Bende de bu kadar değil ama kahverengi akıntı lı geldi birazda kanlı akıntı geldi progestan kullanıyorum ama ara ara geliyor. Endişeleniyorum

Bence de fotoğrafsız da yardımcı olunabilir.. tamam hepimiz kadınız başımıza geliyor da böyle ekranda görünce insan bi kötü oluyor..

Benimde kahverengi akıntım oldu ama kanamaya dönmediği sürece ve çok uzun sürmediği sürece bir sorun olduğunu düşünmüyorum.. hamileyken cinsel ilişki de zaman zaman bazı kadınlarda kanamalar olur ve içte birikebilir, zamanla bu kanamayı vücut atar. Önerim doktorunla görüş eğer imkanın yoksa bir kaç gün istirahat et ve cinsel ilişkiye girmeyin.

Merhabalar
8 gun once kan degerine baktirdigim da 256.5 cikti. Daha sonra Beta hcg değerim 2212 cikti sanirim buna gore 5 haftalik hamileyim. son 3-4 gundur koyu kahverengi akinti olusuyor ama cok sukur kanamaya dönüşmedi. Daha once 3 dusuk yaptigim icin korkuyorum progestan da kullanmaya basladim bu akinti kotu birşey mi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi .?Eki Görüntüle 2601743
.

Kızlar merhaba araniza yeni katıldım ben normalde bu ayın 7 sinde adet olmam gerekiyordu 9 oldum ama kan kırmızı değil kahverengi rengindeydiondan önce göğüslerin migde bulandım çok vardı test yaptım bisey çıkmadı kan testi verdim yine değerim 2.00 cıktı ama adetim 3 gun surdu ve kahverengi renginde geldi hep kırmızıya dönmedi ve bugün de bas donmesi yazıyorum kasik batmanlarım var benim karnkmsa sanki bebek varmış gibi kimildamalar oluuor anlayamadım bu nedir 😕

Arkadaşlar yardımcı olun nolur 13 haftalık gebeyim 10 gün önce aşırı kanama nedeniyle hastanede bir gün yatılı kaldım progestan kullandım sonra kanamam iki gün sürdü ve kesildi evde sadece yatıyordum birtek lavoboya gidiyordum ama üzerinden 7 gün geçti hiçbir şey yapmadığım halde sadece yattigim halde tekrar şu gibi kanama gecirdim ve parça şeklinde birşey düştü hemen hastaneye gittik doktor bebeğin kalp atışları iyi dedi kanama kesilene kadar 3 gün hastanede tuttu sonra benim israrimla düşük önleyici iğne verdi progestanida ağızdan al kanaman ve akıntın olduğu sürece vajinaldan ise yaramaz akar gelir dedi aynen dediklerini yapıyorum iğne 4 gün önce kalçadan vuruldum eşim bulursa bir daha vurulucam şuan sadece yatıyorum ve kahverengi akıntı hala devam ediyor gebeliği böyle olup sağlıklı geçen var mı lütfen yardımcı olun uzun oldu ama

Eklentiler

• image1606030605635.jpg
    image1606030605635.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 1.983
Kanama şuan attığım resimden bu hale döndu ama yinede devam eder mi diye korkuyorum çevreden son bir ayida atlatsan düşük tehliken azalır diyorlar sizce öylemi

Eklentiler

• IMG-20201122-WA0011.jpeg
    IMG-20201122-WA0011.jpeg
    81,4 KB · Görüntüleme: 1.930
Back