• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Kahverengi Akıntı neden olur ?

Gecen yani 2 gun once benimde oyle oldu hemen gittim progestan verdi elhamdulillah durdu ama benimki yorgunlktan olmustu canim doktor kirmizi pembe pihtili adet kanamasi gibi yogun olmadigi surece korkacak birsey yok dedi kahve akinti leke normal dedi bende cok endiselendim dusukmu diye ama degildi sende git istersen progestan verir durur korkma dahada strese sokma kendini
Gittim cnm şimdi geldim ağır kaldırma vs dedi düşük tehliken var dedi Progestan verdi korkuyorum inşallah bişe olmaz :(

Gittim cnm şimdi geldim ağır kaldırma vs dedi düşük tehliken var dedi Progestan verdi korkuyorum inşallah bişe olmaz :KK43:
Ayniiiiii keliimeleri kullandi canim biraz dinlen ilacini aksatma gecicek inseALLAH tevekkeltu ALLAH Rabbim istemezse hicbirsey olmaz canim korkma gecicek diye dusun

Gittim cnm şimdi geldim ağır kaldırma vs dedi düşük tehliken var dedi Progestan verdi korkuyorum inşallah bişe olmaz :KK43:
İşallah bişey olmaz yoğun olmadığı sürece kanlı olmadığı sürece işallah daha kötüsü olmaz sürekli sırt üstü yat oturma iş falan yapma ilaçlarını düzenli kullan işallah bişey olmaz

Bendede bugün oldu kahverengi lekelenme. Sabah bir kalktım akıntıyla karışık gelmiş. Hemen doktora gittim ultrasona baktık. Çok şükür bebek gelişmesi gerekenden ilerideymiş bile. Kalbini dinledik ben tam 7. Haftama bastım bugün bebek iki gün gerideydi şimdi 7+1 olmuş o kanama alanımda yoktu. Doktor yerleşme kanamasıdır dedi bende onun için artık geç değil mi dedim oda bazen bu haftalardada olabiliyor dedi korkulacak birşey yokmuş düşük riskimde yokmuş ama yinede progestan verdi kullanıyorum şimdi. Rabbim korusun evlatlarımızı sağlıkla almamızı nasip eylesin. Ben yaşadığım strese yoruyorum lekelenmemi.

Merhaba hanımlar ,
Bende de sabah lekelenme oldu. Çok az az geliyor.
Ebeyi aradık uterus büyüdüğü için lekelenmeler olur. Düşükte şiddetli ağrı ve yoğun olmakla birlikte kırmızı kan bekleniyormus.
İçim rahat değil ama yapacak bir şeyde yok.
Perşembe jinekolog randevum var. 20 ocakta da ebe kliniginde ultrason randevusu vermişlerdi.
Yurtdışında tr deki gibi evhamlı değiller ve her istediğinde gidemiyorsun hastaneye 😔.
Umarım riskli bir durum değildir.
Bende çok tedirginim.

Merhaba hanımlar ,
Bende de sabah lekelenme oldu. Çok az az geliyor.
Ebeyi aradık uterus büyüdüğü için lekelenmeler olur. Düşükte şiddetli ağrı ve yoğun olmakla birlikte kırmızı kan bekleniyormus.
İçim rahat değil ama yapacak bir şeyde yok.
Perşembe jinekolog randevum var. 20 ocakta da ebe kliniginde ultrason randevusu vermişlerdi.
Yurtdışında tr deki gibi evhamlı değiller ve her istediğinde gidemiyorsun hastaneye 😔.
Umarım riskli bir durum değildir.
Bende çok tedirginim.
Canınızı sıkmayın moralinizi bozmayın uzanın dinlenin bir kaç gün ağır iş yapmayın fazla ayakta durmayın tuvaletini zi yaparken fazla ikinmayin 3 günü geçerse akıntılar sancı şeklinde devam ederse acile gidin bol bol uzanın ayakları yüksekte tutun ayakta durmayın fazla

Cok teşekkürler bilgi için.. bugün istirahat halindeyim. Umarım yarın da devam etmez.
Canınızı sıkmayın moralinizi bozmayın uzanın dinlenin bir kaç gün ağır iş yapmayın fazla ayakta durmayın tuvaletini zi yaparken fazla ikinmayin 3 günü geçerse akıntılar sancı şeklinde devam ederse acile gidin bol bol uzanın ayakları yüksekte tutun ayakta durmayın fazla

Cok teşekkürler bilgi için.. bugün istirahat halindeyim. Umarım yarın da devam etmez.
Amin ins devam etmez dinlenin bol bol su için baş dönmesi tansiyon düşmesi falan olmasin

Günlük ped taktım akıntı gibi devam ediyor. Adetin son günü sanki..
Su çok içerim ben zaten. Yarım litrelik bardakla geziyorum. Baş ucumda da o şekilde.
İçimi korku sardı iyice 😔

Ben şuan 10h3g hamileyim geçen ay 23 te çook kirmizi kan geldi parçada vardi doktora gittim ilaç yazdi bebek iyi 28.12.20 de yine kahverengi tum gun geldi doktor devam ederse beni ara dedi hemen hastaneye aldilar 3 gun yataktan hiç kalkmadim kese rahimden ayrilmaya başlamişti şukur serum iğne derken 4 gün kaldim düzeldi şuan iyim ama hastaneden çiktiğimdan beri yatak yatıyorum doktor gerekmedikçe kalkma diyor yemeyimi bile yatakta yiyordum :) şuan iyiz şukurr inşallah bir risk yoktur iyisinizdir kanama olunca hemen doktorunuza bildirin bence

Ben şuan 10h3g hamileyim geçen ay 23 te çook kirmizi kan geldi parçada vardi doktora gittim ilaç yazdi bebek iyi 28.12.20 de yine kahverengi tum gun geldi doktor devam ederse beni ara dedi hemen hastaneye aldilar 3 gun yataktan hiç kalkmadim kese rahimden ayrilmaya başlamişti şukur serum iğne derken 4 gün kaldim düzeldi şuan iyim ama hastaneden çiktiğimdan beri yatak yatıyorum doktor gerekmedikçe kalkma diyor yemeyimi bile yatakta yiyordum :) şuan iyiz şukurr inşallah bir risk yoktur iyisinizdir kanama olunca hemen doktorunuza bildirin bence
Ben düşük yaptım o kanama sonrası cnm.
Burada erken gebelikte sorunlar için düşmemesi için müdahale pek olmuyor.
Zaten ilk muayene ye 10. Haftada çağırıyorlar bende düşük yaptığımda 7. Hafta içinde idim.
Sonra jinekolog ile randevum vardı.. 2 ay içinde hamile kaldığına göre herşey normal tekrar deneyin dedi yolladı.
Tam film yaşadıklarımız 🙈

Ben düşük yaptım o kanama sonrası cnm.
Burada erken gebelikte sorunlar için düşmemesi için müdahale pek olmuyor.
Zaten ilk muayene ye 10. Haftada çağırıyorlar bende düşük yaptığımda 7. Hafta içinde idim.
Sonra jinekolog ile randevum vardı.. 2 ay içinde hamile kaldığına göre herşey normal tekrar deneyin dedi yolladı.
Tam film yaşadıklarımız 🙈
🙀 nasıl mudahale etmezler ki çokmu zor onlar için ben 2 farkli doktora birden gidiyordum biri ozel klinikte olmasina ramen çokta umursamadi. İlk kanamam oldugunda 5 defa doktorumu aradim telefonuma cikmadi bend edevlet hastanesine hemen gittim orda bi doktor bakti çok memnun kaldim normalde hastaneye yatman gerek ama bebek iyi dedi ilk kes bebegi orda gordum bundan once sadece kese gormustuk bebek iyi bak bu kalbi dedi pit pit atiyordu ses yoktu tabi gordugumu soyluyorum tararlarsa hemen hastaneye gireceksin dedi . Aradan 1 hafta gecti tekrarladi kendi doktorumu ilk yine aradim sabah kanama devam ederse hemen ara dedi agri kesici ic dedi ve yat yataktan kalkma dedi aksam oldu hala kanamam devam etti devlet hastanesinde ki doktoru aradim hemen hastaneye gel dedi 3/4 gun hastanede yattim 1 kere bile yataktan kalkmama izin vermediler sadece ihtiyac halinde kalktim ve sukur simdi cok iyiz insallah saga salim gelir kucagima korkum cok buyuk cunku :) bir kaybettim birtane daha kaynetmek istemiyorum :(

🙀 nasıl mudahale etmezler ki çokmu zor onlar için ben 2 farkli doktora birden gidiyordum biri ozel klinikte olmasina ramen çokta umursamadi. İlk kanamam oldugunda 5 defa doktorumu aradim telefonuma cikmadi bend edevlet hastanesine hemen gittim orda bi doktor bakti çok memnun kaldim normalde hastaneye yatman gerek ama bebek iyi dedi ilk kes bebegi orda gordum bundan once sadece kese gormustuk bebek iyi bak bu kalbi dedi pit pit atiyordu ses yoktu tabi gordugumu soyluyorum tararlarsa hemen hastaneye gireceksin dedi . Aradan 1 hafta gecti tekrarladi kendi doktorumu ilk yine aradim sabah kanama devam ederse hemen ara dedi agri kesici ic dedi ve yat yataktan kalkma dedi aksam oldu hala kanamam devam etti devlet hastanesinde ki doktoru aradim hemen hastaneye gel dedi 3/4 gun hastanede yattim 1 kere bile yataktan kalkmama izin vermediler sadece ihtiyac halinde kalktim ve sukur simdi cok iyiz insallah saga salim gelir kucagima korkum cok buyuk cunku :) bir kaybettim birtane daha kaynetmek istemiyorum :KK43:
Sağlıcakla gelsin inşallah..
Buradaki mantık erken gebeliklerde dusecekse zaten sagliksizdir şeklinde.
Haklılar bir bakıma ancak annenin o an ilgiye muhtaç olduğu anda genel bilgi vermeleri garipseniyor.
Ben kızıma hamile kaldığımı 4. Haftada öğrendim. Bir hafta sonra yurt dışı gezimiz vardı onceden planlı.. doktor gidebilirsin düşeceği varsa evde yatarkende düşer.. ama tutunacaksa da ne yaparsan yap bırakmaz dedi.
Sağlıklı olsunlar da gerisi gelir..

Sağlıcakla gelsin inşallah..
Buradaki mantık erken gebeliklerde dusecekse zaten sagliksizdir şeklinde.
Haklılar bir bakıma ancak annenin o an ilgiye muhtaç olduğu anda genel bilgi vermeleri garipseniyor.
Ben kızıma hamile kaldığımı 4. Haftada öğrendim. Bir hafta sonra yurt dışı gezimiz vardı onceden planlı.. doktor gidebilirsin düşeceği varsa evde yatarkende düşer.. ama tutunacaksa da ne yaparsan yap bırakmaz dedi.
Sağlıklı olsunlar da gerisi gelir..
Doğru herhalde benimki düşecekti cnm ama yatiğim icin hastane fln simdi 3 aylik olduk çok sukur hic bir sorun yasamadik insallah geriside boyle saglikli gelir gecer saga salim kavusuruz ☺️

Back