- 5 Haziran 2021
- 135
- 32
- 48
- 27
- Konu Sahibi yusraalparslan
-
51 ile hamile kaldım, 62 ile doğuma girdim. İlk 3 ayın sonunda sadece yarım kilo almıştım. Tüm gebeliğim boyunca sadece karnım şişti Aşağı doğru. Eşim derdi leblebi yutmuş solucan gibisin diyeKızlar 24+1 im ve henüz 3 kilo aldım doktorum çok normal çocukta normal demişti on gün önce gittiğimde. Ama az aldım ve korkmaya başladım ilk gebeliğim karnımda çok az çıktı sizler kaç kilo aldınız sizce normalmi?
50,5 kgda hamile kaldım ve 10,5 kilo aldım. İlk 3 ay hiç almadım. 4-5-6. Aylarda 2 şer kilo aldım, kalan 4,5 kg da 3. Trimestrda. Özel bir diyet yapmadım ama hamileyim diye de abartmadım. Proteine önem veriyordum. Sizin de beslenmeniz zenginse içerik olarak dert etmeyin derim.Kızlar 24+1 im ve henüz 3 kilo aldım doktorum çok normal çocukta normal demişti on gün önce gittiğimde. Ama az aldım ve korkmaya başladım ilk gebeliğim karnımda çok az çıktı sizler kaç kilo aldınız sizce normalmi?
8 aylık sürede toplam 5 kilo mu aldınız5 kilo aldım 8 aylık doğum yaptım son aya kadar kalsam daha alırdım sanırım genelde son ay alınıyor diyorlar
Evet bulantılar tiksinmeler sonrasında da şeker çıktı diyet uyguluyordum8 aylık sürede toplam 5 kilo mu aldınız
Sanırım sağlıklı bir doğum yaptınız o zaman bebeğin sağlık durumu iyiyse annenin az veya çok alması bebeğe etki etmıyor demek Kiİlk gebelik toplam 6 kilo , ikinci gebelik 8 kilo
Evet Allah’a şükür kızım 3200 oğlum 3700 kg olarak dünyaya geldiler ikiside 40+ haftalarda doğdu :)Sanırım sağlıklı bir doğum yaptınız o zaman bebeğin sağlık durumu iyiyse annenin az veya çok alması bebeğe etki etmıyor demek Ki
Bence 25.haftada çok bile almışsınızKızlar 24+1 im ve henüz 3 kilo aldım doktorum çok normal çocukta normal demişti on gün önce gittiğimde. Ama az aldım ve korkmaya başladım ilk gebeliğim karnımda çok az çıktı sizler kaç kilo aldınız sizce normalmi?
Öyle mi diyorsunuzz rahatladım bir nebzeBence 25.haftada çok bile almışsınız
ÖyleÖyle mi diyorsunuzz rahatladım bir nebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?