• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kaç kilo aldınız şuan kilonuz ne kadar?

13 kilo aldım 10kilo gitti doğumdan sonra ama şuan kaç kiloyum bilmiyorum. Sizin durumunuzda sigarayı bıraktığınız için de olabilir bence doktorunuza danışıp bir diyetisyenle görüşmeniz daha iyi olur en azından bundan sonra kilo alımınız yavaşlar son haftalar zaten alınıyor ister istemez.

60 la hamile kaldım, mide bulantılarıyla 58 e düştüm 70 le doğuma girdim.
Bebeğim 3 aylık olduğunda eski kiloma geri dönmüştüm.

50 kilo ile hamile kaldım 20 kilo aldım 70le doğuma girdim.

Doğumdan sonra 7. Gün kontrole gittiğimde 14 kilo vermiştim.

Tahminim şuan 54-55 kiloyumdur bebeğim 2 aylık oldu ve eski kotlarımı giyebiliyorum.☺️

Bünyeyle alakalı bir mesele diye düşünüyorum biraz kendinize dikkat etmenizde fayda var bir diyetisyen yardımı almanız daha iyi olur💕

13 kilo aldım 10kilo gitti doğumdan sonra ama şuan kaç kiloyum bilmiyorum. Sizin durumunuzda sigarayı bıraktığınız için de olabilir bence doktorunuza danışıp bir diyetisyenle görüşmeniz daha iyi olur en azından bundan sonra kilo alımınız yavaşlar son haftalar zaten alınıyor ister istemez.
En çok ondan korkuyorum son aylarda daha çok kilo alacağım diye galiba toplamda 30 kilo almış olurum 🙈

Tahminim şuan 54-55 kiloyumdur bebeğim 2 aylık oldu ve eski kotlarımı giyebiliyorum.☺️

Bünyeyle alakalı bir mesele diye düşünüyorum biraz kendinize dikkat etmenizde fayda var bir diyetisyen yardımı almanız daha iyi olur💕
İnşallah aynı şekilde bende doğumdan sonra kilo veririm diyetisyene gideceğim önümüzdeki hafta en azından bir süre bu kilomda kalıp doğuma kadar 5 kilo alsam benim için çok güzel olur

Merhabalar öncelikle tek korkum hamilelikte çok kilo almaktı lakin almaya devam ediyorum şuan 20 haftalık hamileyim 68 kiloyla hamile kaldım. Şuan 82 kiloyum 14 kilo aldım ve almaya devam ediyorum ilk üç ayim yatakta geçti. Sigarayı bıraktım hamile olduğum gün ilk aylarda çok midem bulandı ama almaya devam ettim anlamadım. Şuan kaç kiloyla doguma gideceğimi tahmin edemiyorum
71 le hamile kaldım 83 le doğuma girdim(35haftalık) doğumdan sonra 80 oldum. 2 yıl sonunda 83 le yeniden hamileyim ilk 3 ay almıyorum ben 4.ay toplu alım olup diper aylar arttırıyorum 🙈
Sizi muhtemelen diyetisyene yönlendirirler.

İnşallah aynı şekilde bende doğumdan sonra kilo veririm diyetisyene gideceğim önümüzdeki hafta en azından bir süre bu kilomda kalıp doğuma kadar 5 kilo alsam benim için çok güzel
71 le hamile kaldım 83 le doğuma girdim(35haftalık) doğumdan sonra 80 oldum. 2 yıl sonunda 83 le yeniden hamileyim ilk 3 ay almıyorum ben 4.ay toplu alım olup diper aylar arttırıyorum 🙈
Sizi muhtemelen diyetisyene yönlendirirler.
Aslında hızlı kilo veren birisiyim pekte kilomu gösteriyorum ama her duyan kilo mu çok şaşırıyor. Nasıl alırsın nasıl aldın 168 boyundayım bu arada o kadar uzun bir insanda değilim

Eklentiler

• 16442337221611757261643484812758.webp
    16442337221611757261643484812758.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 583
İnşallah aynı şekilde bende doğumdan sonra kilo veririm diyetisyene gideceğim önümüzdeki hafta en azından bir süre bu kilomda kalıp doğuma kadar 5 kilo alsam benim için çok güzel

Aslında hızlı kilo veren birisiyim pekte kilomu gösteriyorum ama her duyan kilo mu çok şaşırıyor. Nasıl alırsın nasıl aldın 168 boyundayım bu arada o kadar uzun bir insanda değilim
Aslında şuan sıkıntı kilolu durmak değil hamilelikte kilo alımı rahim yağlanmasın diye istenmiyor ve tabi kilo alımına bağlı gebelik şekeri, tansiyon da etkileniyor. Bu haftalardan sonra bebekte hızlı büyüyeceği için biraz daha dikkatli olmakta fayda var haftanız gereği günlük yürüyüşlere de başlamışsınızdır.

Aslında şuan sıkıntı kilolu durmak değil hamilelikte kilo alımı rahim yağlanmasın diye istenmiyor ve tabi kilo alımına bağlı gebelik şekeri, tansiyon da etkileniyor. Bu haftalardan sonra bebekte hızlı büyüyeceği için biraz daha dikkatli olmakta fayda var haftanız gereği günlük yürüyüşlere de başlamışsını

Şuan ankaradayim İzmir'den geldim 2 yıldır yaşıyorum o kadar soğuk ki hava yürüyecek cinsten değil yaz olsa koşa koşa çıkarım hatta eve koşu bandı almak istiyorum artık çünkü çok soğuk

Şuan ankaradayim İzmir'den geldim 2 yıldır yaşıyorum o kadar soğuk ki hava yürüyecek cinsten değil yaz olsa koşa koşa çıkarım hatta eve koşu bandı almak istiyorum artık çünkü çok soğuk
Evde yapabileceğiniz hafif egzersizlere bakın doktorunuz uygun görürse onları da yapabilirsiniz. Hem bedenen hem ruhen rahatlıyor insan.

Bence bugün hava Ankara da çok güzel, kabanınızı alıp kısa bir yürüyüş yapabilirsiniz.

Hamile kalmadan iki ay önce 51 kiloydum. Hamile kaldığımda 54, şimdi ise 57 kiloyum. Boyum 1,63. Hem sigarayı bıraktım, hem de tüp bebek tedavisi gördüm. Umarım bunlar gerçek kilolarım değil de ödemdir.

Merhabalar öncelikle tek korkum hamilelikte çok kilo almaktı lakin almaya devam ediyorum şuan 20 haftalık hamileyim 68 kiloyla hamile kaldım. Şuan 82 kiloyum 14 kilo aldım ve almaya devam ediyorum ilk üç ayim yatakta geçti. Sigarayı bıraktım hamile olduğum gün ilk aylarda çok midem bulandı ama almaya devam ettim anlamadım. Şuan kaç kiloyla doguma gideceğimi tahmin edemiyorum
Ben de çok korkuyodum kesin 30 kilo alırım diyodum 18. Haftadayız daha yarım kilo aldım. Mide bulantım kusmam daha geçen hafta geçti. Geçen ay bi de kovid oldum üzerinize afiyet. Bi lokma bişey yiyemedim 4 aydır açım. Daha yeni yiyebiliyorum.Kalan 4 ayda 30 kilo almam herhalde 😅

Bende ilk üç ay 5 kilo almıştım şu son 1.5 aydır 8 9 kilo almam🙈🙈 inşallah hemen veririz
İnşallah. Yemek yemekten inanılmaz derecede keyif alıyorum. Resmen güne başlama sebebim yemek yemek. Böyle giderse çok kilo alırım valla. Ama ne yapayım, tutamıyorum kendimi. Umarım ilerleyen zamanlarda azıcık iştahım kapanır. 😂

Ben 58 kiloydum şuan 64 kiloyum. 24.hafta geçti. Çalışıyordum şimdi izindeyim ve yemem içmem hamile kalmadan önceki halimden çok farklı değil. Ben değil ama bebek kilosu önden gidiyor. Hamile kalmadan evvel çok kilo alacağım diye korkuyordum öyle olmadı bundan sonra olur,mu bilmiyorum.

55 falandim 76yi gorunce tartilmayi birakmistim...

33 haftalık hamileyim hala kilo almadım bende şaşkınım.üçüncü gebelik.Diğer ikisinde ilkinde 22 ikincisinde 14 kilo almıştım ..

Back
X