kizlar bi sorum olacak size
hamilelikte kabus görüp korkudan düsük yapan oldumu....hatta uyandiktan sonra gözünüze bazi cisimler gözüktümü.....
valla canım ben kısacık hamilelik dönemimde bile çok kabus görüyodum irkilip uyanıyodum rahatsızdım hep geceleri. sonra 7.haftada da gelişmesi durdu bebegin kürtaj oldum.. ilerleyen dönemlerde olup da gören var mı bilmiyorum ama..
kiz kardesimin basina geldi uyku ile uyaniklik arasinda surekli goruyordu
kafayi yemek uzereydi bi ara evine ozellikle yatak odasina hic giremiyordu
evde hic yalniz kalamadi dogum yapasiya annemde kaldilar
kabus uyaninca biter bu bitmiyor diyordu gozumu acinca hala devam ediyor canli canli yasiyorum diyordu
psikologa gitti haciya hocaya gitti nafile hala ara ara oluyormus
bendede olmustu 2.hamileligimde.her gece oluyordu ve 10 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum.simdi tekrar istiyorum ama yine ayni olacak diye korkuyorum ne yapilmasi gerekiyorki?
bende düsük yaptim..siddetli kabus gördügüm oldu hatta uykudan uyandiktan sonra bile devam etti..tüylerim diken diken olmustu...hamile oldugumu ögrendikten 4 gün sonra düsük oldu...yine basladi 1 haftadan beri..bir hafta sonra test yapacagim bakalim ..insallah hamileyimdir ve bebeyimi Allah korur....
ayrica sanada gecmis olsun bijoux.....insallah birdahaki sefere bebisin tutunur..hayirlisiylan kucagina alirsin insallah
üzülme canim..Allahin izniyle yine olur...benimde regl daha yeni bitti..insallah hepimizin dualari kabul olur..her ay deniyorum bu ayda denicem bakalim ..