hamilelikte iştahsızlık sıkıntı çekme

Hamile miyim hasta mi belli degil. Saat olmus 15:30 hala yataktan cikacak cesareti bulamadim. Birazdan telefonu kenara koyup uyumaya devam edicem sanirim... parmagimi kimildatmaya halim yok

Merhaba kızlar bende 6+5 haftalık hamileyim. 4. haftada ara ara bulantı oluştu 5. haftada kusturmayan ama gün boyu devam eden bulantılar ve aşırı iştahsızlıklar başladı öyleki hiçbirşey yiyemez su dahi içemez oldum. günde 2 bardağı zor içiyorum. aşırı halsizlik bitkinlik var. daha önce yapmayı sevdiğim hiçbirşeyi yapamıyorum. ev işleri gözümde dağ gibi. aşırı koku hassasiyetim var deterjan kokusundan dahi tiksindim. parfümün p sini duymak istemiyorum. şuan yiyebildiğim bir haşlanmış yumusta kızarmış ekmek biraz zeytin arada hafif meyveler kraker o kadar. meğer yiyeceklere istek duymak lezzet almak ne kadar önemliymiş. şuan gözümde tüm yiyecekler lezzetsiz. Doktor ilk 3 ay normal dedi. Hep uyumakta baş ağrısı yapıyor psikolojik bunalım cabası. Rabbim yardımcımız olsun..

Selamlar 7 haftalik hamileyim. Tam anlamiyla mide bulantim yok ama hissetiklerimi arastirdigim kadariyla kimsede aynisiyla karsilasmadim. Ustumde cok ağır bir yorgunluk var hiç birşey yapasim gelmiyor.istahim yok yemek yemek istemiyorum ama yemek yemeden de yapamiyorum ağzıma biseler atiyorum midemde agri oluyor eger biseler yemezsem, yemegi yedikten sonrada hazimsizlik cekiyorum doktora gittiğimde bu kadar degildi ama simdi daha aşırı. Elimi biyere atamiyorum ev isi yemek yapmak bunlari yapiyorum ama zor agir geliyor devamli yatmak istiyorum. Bu gibi seyler yasayan varmi hamilelik doneminde bunlar bana mi oluyor tek anlamadim....Konuyla ilgili fikirlerini paylasirmisiniz
Arkaşlarım da aynı sizin gibi yoğurt ve süt tüketebiliyorlar sadece ama alıştırmakta lazım et tükettin gelişimi için çok önemli

Selamlar 7 haftalik hamileyim. Tam anlamiyla mide bulantim yok ama hissetiklerimi arastirdigim kadariyla kimsede aynisiyla karsilasmadim. Ustumde cok ağır bir yorgunluk var hiç birşey yapasim gelmiyor.istahim yok yemek yemek istemiyorum ama yemek yemeden de yapamiyorum ağzıma biseler atiyorum midemde agri oluyor eger biseler yemezsem, yemegi yedikten sonrada hazimsizlik cekiyorum doktora gittiğimde bu kadar degildi ama simdi daha aşırı. Elimi biyere atamiyorum ev isi yemek yapmak bunlari yapiyorum ama zor agir geliyor devamli yatmak istiyorum. Bu gibi seyler yasayan varmi hamilelik doneminde bunlar bana mi oluyor tek anlamadim....Konuyla ilgili fikirlerini paylasirmisiniz
Merhaba arkadaşım, ben ilk üç ay gözümü açamadım yorgunluk ve uykudan, ayrıca hiç bulantım olmadı ama inanılmaz iştahsızdım, yediğim hiçbir şeyden tat alamıyordum sırf yemek için yiyordum ancak 3 Aydan sonra yavaş yavaş bu yorgunluk ve iştahsızlık geçmeye başladı.

Bende üçüz gebeyim ve cok istahsizim hic bisey yiyemiyorum midem bulaniyo ama kusmuyorum ara sıra ishal surekli halsizlik yatalak hasta gibiyim psikolojim de bozuldu :KK43:

X