hamilelikte iştahsızlık sıkıntı çekme

Bende ayni durumdayım allahtan calismiyorum ama sürekli yatmak istiyorum evde isler birikti eşim idare ediyor ama durumdan memnun değil yemekte yapamiyorum kimseye de anlatamıyorum bu kadarını tembel diyecekler diye ama benim gibi olanlar varmış anormal değilmişim sevindim:)

Selamlar 7 haftalik hamileyim. Tam anlamiyla mide bulantim yok ama hissetiklerimi arastirdigim kadariyla kimsede aynisiyla karsilasmadim. Ustumde cok ağır bir yorgunluk var hiç birşey yapasim gelmiyor.istahim yok yemek yemek istemiyorum ama yemek yemeden de yapamiyorum ağzıma biseler atiyorum midemde agri oluyor eger biseler yemezsem, yemegi yedikten sonrada hazimsizlik cekiyorum doktora gittiğimde bu kadar degildi ama simdi daha aşırı. Elimi biyere atamiyorum ev isi yemek yapmak bunlari yapiyorum ama zor agir geliyor devamli yatmak istiyorum. Bu gibi seyler yasayan varmi hamilelik doneminde bunlar bana mi oluyor tek anlamadim....Konuyla ilgili fikirlerini paylasirmisiniz
Merhaba canım bende aynen senin gibiydim hatta ben sürekli uyurdum gözümü acamazdim. halsizlik yorgunluk diz boyuydu.şimdi 27 haftaligim halsizlik yorgunluk kalmadı o kadar ama hala istahsizlik devam ediyor henüz 5 kilo aldım bebegimin gelisimi normal ama kendimi çok zorluyorum bebeğim sağlıklı olsun diye ama zor geliyor yemek yemek inşallah duzelirim

Bende hiç bulantı olmadı, bir ara iştahım iyiydi, ama şimdi duruldum hatta yemesemde çokta aramam yani.. Zorluyorum şu sıralar kendimi :/

Selamlar..Ben de hala istahsizim ustelik 16.haftada baya duzelir derlerdi.. yorgunlugum coktu o baya azaldi ama istahsizlik son surat devam ediyor. 2 kg vermistm hala da ayni kilodayim. Ne zaman duzelcem kilo alcam merak icindeyim..

Selamlar 7 haftalik hamileyim. Tam anlamiyla mide bulantim yok ama hissetiklerimi arastirdigim kadariyla kimsede aynisiyla karsilasmadim. Ustumde cok ağır bir yorgunluk var hiç birşey yapasim gelmiyor.istahim yok yemek yemek istemiyorum ama yemek yemeden de yapamiyorum ağzıma biseler atiyorum midemde agri oluyor eger biseler yemezsem, yemegi yedikten sonrada hazimsizlik cekiyorum doktora gittiğimde bu kadar degildi ama simdi daha aşırı. Elimi biyere atamiyorum ev isi yemek yapmak bunlari yapiyorum ama zor agir geliyor devamli yatmak istiyorum. Bu gibi seyler yasayan varmi hamilelik doneminde bunlar bana mi oluyor tek anlamadim....Konuyla ilgili fikirlerini paylasirmisiniz
Canm sen tamı tamına beni özet geçmişsin aynısı bendede oluyor ben baktırmadm ama bende gastrit olabilir ne yesem dokunuyo bide bacaklarmdada geçen hafta çok şişlik oldu süt içtm geçti çok şükür

Bende 7 haftalık hamileyim ve hic bir kokuy gelemiyorum midem bulaniyo kahvaltı yapamiyorum yumurta ye en azonda diyolar yumurtayi bile yiyemiyorum.. Nolcak bu halim halsizlestim azicik yurusem bisey yapsam gum gum kalbim carpiyo bunlar normal mi kızlar hem bebegimi besleyemedigim icinde cok üzülüyorum

aynı durumdayım ne yemek yemek istiyorum ne yerimden kalkmak istiyorum 9 ay uyumak istiyorum resmen:)) bide çalışınca çok zor oluyor sabah yataktan kalkarken resmen ağlayasım geliyor

Arkadaşlar çok şükür asla şikayet etmiyorum hamilelikten uzun zaman bekledim çünkü ama 6.haftam bitti elim kolum kalkmıyor kahvaltı bile yapacak halim olmuyor midem çok garip tok gibi aç gibi bişey yesem olmuyor yemesem olmuyor şuan çalışmıyorum Allah çalışan bayanlara yardım etsin okadar zormuş ki ilk aylar gerçekten ki kusmam falan olmadığı halde.Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah

Arkadaşlar çok şükür asla şikayet etmiyorum hamilelikten uzun zaman bekledim çünkü ama 6.haftam bitti elim kolum kalkmıyor kahvaltı bile yapacak halim olmuyor midem çok garip tok gibi aç gibi bişey yesem olmuyor yemesem olmuyor şuan çalışmıyorum Allah çalışan bayanlara yardım etsin okadar zormuş ki ilk aylar gerçekten ki kusmam falan olmadığı halde.Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah
Canım bi iki haftaya o halin geciyo bende 6.haftada agzıma lokma koyamıyodum aclıktan bayılıcak halde geziyodum artık o durumu meyve yiyerek astım meyve yemeyi dene kesinlikle iyi gelecek

Canım bi iki haftaya o halin geciyo bende 6.haftada agzıma lokma koyamıyodum aclıktan bayılıcak halde geziyodum artık o durumu meyve yiyerek astım meyve yemeyi dene kesinlikle iyi gelecek

Allah razı olsun canım deneyecem mutlaka dediğini inan ben de su bile içemiyorum ayakta duracak halim yok meyve sanki daha yenilebilir doğru söylüyorsun hemen yiyorum:)

Allah razı olsun canım deneyecem mutlaka dediğini inan ben de su bile içemiyorum ayakta duracak halim yok meyve sanki daha yenilebilir doğru söylüyorsun hemen yiyorum:)
Dene dene mutlaka hem en azından meyve vitamin:) ben agzıma ekmek bile alamıyodum insanın ekmekten midesi bulanırmı sonra meyve yemeyi denedim baktım oniarı yiyebiliyorum yiye yiye midemi toparladım 12.haftadayım kesinlikie her gun meyve yiyorum cok iyi geliyo mideme

Dene dene mutlaka hem en azından meyve vitamin:) ben agzıma ekmek bile alamıyodum insanın ekmekten midesi bulanırmı sonra meyve yemeyi denedim baktım oniarı yiyebiliyorum yiye yiye midemi toparladım 12.haftadayım kesinlikie her gun meyve yiyorum cok iyi geliyo mideme

Aynen canım aynen ekmek kokusu eskiden en sevdiğim kokuydu şimdi tahammül edemiyorum mutfağa zor giriyorum zaten.Mandalina elma muz onlarla başlicam şimdi canım çok sağolasın cevap yazdığın için

Aynen canım aynen ekmek kokusu eskiden en sevdiğim kokuydu şimdi tahammül edemiyorum mutfağa zor giriyorum zaten.Mandalina elma muz onlarla başlicam şimdi canım çok sağolasın cevap yazdığın için
Muzu cok yeme ama kabız yapar en cok elma ye siyah erik ye uzum ye

Ben mutfağa giremiyorum.. Eşim de berbat yemek yapıyor. Ne yapacağız bilemiyorum. Benim gibi yemeyi çok seven biri ne hallere düştü.. varsa yoksa totomu devirip yatmak istiyorum.

Ay bu anlattıklarının aynısı bende de var bende 8 haftalık gebeyim canım yanlİz değilsin inşallah geçer

X