Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliğin ilk zamanlarında oluyor bildiğim kadarıyla. Muz şeftali haşlanmış patates tüketebilirsiniz bunlar ishali keser. İçiniz rahat etmeyecekse doktorunuzla konuşabilir veya hastaneye gidip tahlil verebilirsiniz5 haftalık hamileyim ve çok afedersiniz ishal ve istifar var bebeğe bise olcak diye korkuyorum ne yapmam lazım
Ben de 4-5 aydır vardı...Uzun süre hamile olduğum için çözüm bulamadılar.. 2 hafta önce dahiliye bölümüne bayılcak derecede gittim.. antibiyotik verdiler kullandım ve geçti..Ayni sikinti bendede var 3 gundur bitmeyen bir kabus gbi karnim cok agriyor bebege zarari olacak diye korkuyorum bu gun doktora gidecegim insallah kotu bir sey yoktur .. herkese gecmis olsun saglikla insallahh
Neden oluyormuş canım suan ben de hamileyim ve ishalım korkuyorum artık geçmedi 10 gündür. Size ne teşhisi koydular?Ben de 4-5 aydır vardı...Uzun süre hamile olduğum için çözüm bulamadılar.. 2 hafta önce dahiliye bölümüne bayılcak derecede gittim.. antibiyotik verdiler kullandım ve geçti..
Ayni sekilde oldu bir ilac verdi icinde on adet var sigortada karsilamiyor bir tane ictim daha ictigim gun bitti cok sukur bebegimde bende iyizBen de 4-5 aydır vardı...Uzun süre hamile olduğum için çözüm bulamadılar.. 2 hafta önce dahiliye bölümüne bayılcak derecede gittim.. antibiyotik verdiler kullandım ve geçti..
Canım doktora git ve sıvı alımını arttır ishal su kaybi yapiyor hamileyken su çok önemli5 haftalık hamileyim ve çok afedersiniz ishal ve istifar var bebeğe bise olcak diye korkuyorum ne yapmam lazım
Geçtiyse iyi cnm sevindim senin erken teshis olmuş..Ben bi 5 ay sürünmüş oldum :)Ayni sekilde oldu bir ilac verdi icinde on adet var sigortada karsilamiyor bir tane ictim daha ictigim gun bitti cok sukur bebegimde bende iyiz
Salgın var dediler..Sulardan geçen amip yada dizanteri türü bakteri dediler.. Bunu söylediklerinde acilde çogu kişi ishalden dolayı yatıyordu..Neden oluyormuş canım suan ben de hamileyim ve ishalım korkuyorum artık geçmedi 10 gündür. Size ne teşhisi koydular?
Cok geçmiş olsunGeçtiyse iyi cnm sevindim senin erken teshis olmuş..Ben bi 5 ay sürünmüş oldum :)