Hamilelikte ishal acill yardım 😞

Serap44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
40
16
31
5 haftalık hamileyim ve çok afedersiniz ishal ve istifar var bebeğe bise olcak diye korkuyorum ne yapmam lazım 😞

5 haftalık hamileyim ve çok afedersiniz ishal ve istifar var bebeğe bise olcak diye korkuyorum ne yapmam lazım 😞
Gebeliğin ilk zamanlarında oluyor bildiğim kadarıyla. Muz şeftali haşlanmış patates tüketebilirsiniz bunlar ishali keser. İçiniz rahat etmeyecekse doktorunuzla konuşabilir veya hastaneye gidip tahlil verebilirsiniz

Ayni sikinti bendede var 3 gundur bitmeyen bir kabus gbi karnim cok agriyor bebege zarari olacak diye korkuyorum bu gun doktora gidecegim insallah kotu bir sey yoktur .. herkese gecmis olsun saglikla insallahh

Ayni sikinti bendede var 3 gundur bitmeyen bir kabus gbi karnim cok agriyor bebege zarari olacak diye korkuyorum bu gun doktora gidecegim insallah kotu bir sey yoktur .. herkese gecmis olsun saglikla insallahh
Ben de 4-5 aydır vardı...Uzun süre hamile olduğum için çözüm bulamadılar.. 2 hafta önce dahiliye bölümüne bayılcak derecede gittim.. antibiyotik verdiler kullandım ve geçti..

Ben de 4-5 aydır vardı...Uzun süre hamile olduğum için çözüm bulamadılar.. 2 hafta önce dahiliye bölümüne bayılcak derecede gittim.. antibiyotik verdiler kullandım ve geçti..
Neden oluyormuş canım suan ben de hamileyim ve ishalım korkuyorum artık geçmedi 10 gündür. Size ne teşhisi koydular?

Ayni sekilde oldu bir ilac verdi icinde on adet var sigortada karsilamiyor bir tane ictim daha ictigim gun bitti cok sukur bebegimde bende iyiz 😀

X