Hamilelikte insülin kullanımı

Vaveylay

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
556
371
25
Selam kızlar 28 haftalık gebeyim 1 ay önce gebelik şekeri teşhisi konmuştu buraya da yazmıştım zaten. Ama maalesef ne diyet ne yürüyüş sekeri düşünemedim ve bugün insüline başlandı. Çok korkuyorum ya bebeğe zarar verirse insülin, hamilelikte insülin alıp sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşan var mı? Bu konu da tecrubelerinize ihtiyacım var.

Suan insulin kullanmamaniz bebege zarar veriyor olabilir. Birde boyle dusunun. Sekeriniz yukselerek kendi organlariniza zarar veriyor. Yuksek sekerle dolanmak hafife alinacak bir durum degil. Bir an once mudahele etmeniz onemi
li

Suan insulin kullanmamaniz bebege zarar veriyor olabilir. Birde boyle dusunun. Sekeriniz yukselerek kendi organlariniza zarar veriyor. Yuksek sekerle dolanmak hafife alinacak bir durum degil. Bir an once mudahele etmeniz onemi
li
Evet haklısınız tesekkur ederim

Benim ilk gebeligimde şeker cikti , diyet hiç işe yaramadı ve şekerim hep yüksekti İnsülin kullanmama rağmen düşmedi , her hafta doz artirdilar , çok yüksek doz insulinle doğum yaptım , bebeğim saglikliydi , sadece yüksek şekere alışkın olduğu için aç kalmamasi lazımdı , süt az gelince mama verdik ilk 3 gün , sonra biraktik

Benim ilk gebeligimde şeker cikti , diyet hiç işe yaramadı ve şekerim hep yüksekti İnsülin kullanmama rağmen düşmedi , her hafta doz artirdilar , çok yüksek doz insulinle doğum yaptım , bebeğim saglikliydi , sadece yüksek şekere alışkın olduğu için aç kalmamasi lazımdı , süt az gelince mama verdik ilk 3 gün , sonra biraktik
Bebeğe zarar vermemiş olmasına çok sevindim. Bende diyet hiç ise yaramadı bugünden itibaren insüline başlayacağım her iki turlu de bebeğe zarar verir diye korkuyorum, siz kaç haftalık doğum yaptınız, bebeğinizin suyu kilosu nasıldı? Bir de doğum yaptıktan sonra şekeriniz düzeldi mi

X