• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte ilk haftalarında karın ağrısı çekenler

estooree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
229
40
48
36
Merhaba arkadaşlar ben bundan altı ay önce dış gebelik ameliyat geçirdim şimdi dört haftalık hamileyim ve çok korkuyorum şu an kasıklarımda ve karnımda ağrılar oluşuyor sizce bu normal mi çok korkuyorum Allah inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder

Merhaba arkadaşlar ben bundan altı ay önce dış gebelik ameliyat geçirdim şimdi dört haftalık hamileyim ve çok korkuyorum şu an kasıklarımda ve karnımda ağrılar oluşuyor sizce bu normal mi çok korkuyorum Allah inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder
Normal canim bebek gelismeye basladikca bu agrilar oluyor. Rabbim tamamina erdirsin insallah sag salim kucaginada alirsin evladini

Benim 1 ay oldu agridi doktor normal dedi

Benimde alt karın ağrısı var ne zamandır, dün hcg 1107 çıktı 4+5 hamileyim... Temmuz ayında kürtaj oldum bende....

herkese merhaba bugün kan testinde beta 6392,80 çıktı. bu zamana kadar da hiçbir belirti yaşamadım. ara ara kasıklarda batma oluyordu ama çok az. son 2 gün göğüslerimde hassasiyet oldu sadece. bugün ultrasonda 4,5cm de kist gördük malesef bunun bir engeli olur m size?
doktor tam kaç haftalık belirlemek için 48 saat sonra tekrar beta istedi.

Back