Hamilelikte ilişkiden tiksinenler (midesi bulananlar)

betulii

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
33
0
16
Hatay
Arkadaşlar benim durumumda olan kaç kişi var merak ediyorum. Ben utangaç olduğum için herkese bunu soramam çevremden de pek duymuyorum.

Hamile olduğumda ben cinsel ilişkiden tiksiniyorum. Midem bulanıyor. Yani keşke hiç öyle birşey olmasa diyorum.

Eşim de bu konuda pek anlayışlı değil yani daha doğrusu anlamıyor ne demek istediğimi.. Benzer durumları yaşayanlar yorumlarını eksik etmezlerse sevinirim.

Bende de ilk başlarda olmuştu, eşim resmen kokuyordu burnuma, ama çok belli etmemeye çalıştım, kendini kötü hissetmesini istemedim. Ama bu aya kadar devam etseydi oturur konuşurdum, onlarıda biraz anlamak gerek diye düşünüyorum.

Hadi ya sadece bir kişi mi benim durumumda olmuş yani koca forumda.. Bu arada hamilelik esnasında sizin durum nasıl düzeldi? Birşey yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi geçti?

Son düzenleme:
Hadi ya sadece bir kişi mi benim durumumda olmuş yani koca forumda.. Bu arada hamilelik esnasında sizin durum nasıl düzeldi? Birşey yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi geçti?

merhaba betulii sıkıntı yapma kendine senin gibi olan birçok kişi var elbetteki ama sen çok fazla buna takılıp orda odaklama kendini düşünmemeye çalış erkekelr anlayamazlar bu durumu ama internetten bu konuyla ilgili yazılar bulup eşine okuyabilirsin ydaa tatlı bi dille bunu ona anlatabilirisn emin olki işe yarayacaktır tatlım ne kadarlık hamilesin hayırlı olsun kucağına sağlıcakla alırsın inş =)

:) canim benim gelip gecer bunlar, yapabilecegin pek birsey yok, iliski esnasinda migdenin bulanacagini falan düsünme sadece, yani bende olmadi coksükür böyle birsey
ama olanlarin durumundan biliyorum...bir süre sonra kendiliginden geciyor, arkadan aylar sonra gülüyorsun ya benim iste sundanda migdem bulanmisti diye :)
örnegi cok inan...
sadece kendini iliski esnasinda fazla bu düsünceye odaklamamaya calis, cok düsünme, belki faydasi olabilecek birsey de o an güzel seyler hayal etmen, bir dene belki faydasini görürsün...
Bu arada hamileliginde hayirli olsun... Bebeginde sende Allah a emanet olun insallah, ve umarim rahat bir hamilelik gecirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…