• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte İğneli Ya da Lazer Epilasyon Yaptıran Var mı?

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.445
5
106
Diğer
Arkadaşlar hamileyim ve bıyık bölgesine lazer ya da iğneli yaptırmak istiyorum hamilelik öncesi lazer yaptırdım azaldı ve geç çıkmaya başlamıştı.şimdi iple-ağdayla ya da cımbızla alıp güçlendirmek istemiyorum.iğnelinin zararı olur mu?

İğneli ve lazer araştırması yapıyorum uzun zamandır. Baktığım bütün sitelerde hamilelere uygulanmaz diyor.
Bence yaptırma bebeğini kucağına aldıktan sora devam edersin. Benim hamileyken tüylerim dölkülme oldu özellikle yüzümde.belki kendiliğinden dökülür seninde...

Bence hamileyken yaptırmayın. Hormonlar zaten düzensiz oluyor. Hem fayda göremeyebilirsiniz hem de Allah korusun belki bebişe bir zararı olabilir..

Benim ilk hamileliğim son derece rahat ve sorunsuzken, sonraki 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı ve Dr.lar ancak kromozom anomalisi dediler çünkü hiçbir şey bulunmadı. Sonra Epilasyon takvimime baktığımda her iki gebelikte de tam yumurtlamadan 1 hafta sonra genital Epilasyon yaptırdığımı farkettim, bebek planım bitene kadar ara verdim ve şimdi 4. Gebeliğim olarak 2. Çoçuğuma gebeyim çok şükür herşey yolunda o yüzden ben yaptırdım, başıma ruhen çok daha ağır şeyler geldi siz siz olun yaptırmayın ve ben bunu heryerde paylaşmaya da kararlıyım.

Benim ilk hamileliğim son derece rahat ve sorunsuzken, sonraki 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı ve Dr.lar ancak kromozom anomalisi dediler çünkü hiçbir şey bulunmadı. Sonra Epilasyon takvimime baktığımda her iki gebelikte de tam yumurtlamadan 1 hafta sonra genital Epilasyon yaptırdığımı farkettim, bebek planım bitene kadar ara verdim ve şimdi 4. Gebeliğim olarak 2. Çoçuğuma gebeyim çok şükür herşey yolunda o yüzden ben yaptırdım, başıma ruhen çok daha ağır şeyler geldi siz siz olun yaptırmayın ve ben bunu heryerde paylaşmaya da kararlıyım.

çok sağol canım yaptırmadım zaten iyiki kadınlar kulübü var.çok fikir edindim.sizin de başınız sağolsun allah diğer bebeklerinize sağlıklı ve uzun ömür versin.

Back