Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun. Hamileliğe bağlı da crp yüksek olabiliyor ama yine de ihmal etmeyin lütfen idrar tahlili falan da yaptırın
Ay idrar yolu enfeksiyonuymuş zaten. Kusura bakmayın. Korkutmak istemem ama çok tehlikeli, ben 19. haftada doğuruyordum az kalsın doktorun önemsememesi yüzünden. Sürekli kanamam oluyordu sadece progestan verip verip yolladı. 3 gün serum üstüne doğuma kadar 5 kutu antibiyotik kullandım. İhmal etmeyin lütfen
kanda en yüksek 7 çıktı ama idrarda enfeksiyon çıktığında iki kez antibiyotik kullandım gebelikte. 23 ve 30.haftalardaydı sanırım. doğal yöntem olarak bol su tükettim. ama dediğim gibi antibiyotiği de kullandım. bir sorun olmadı bebişim sağlıklı doğdu
İdrar enfeksiyonu için hamilelikte bikac kez monurol şase bir defa da antibiyotik kullanmıştım bir hafta doktor enfeksiyonun antibiyotiklerden daha fazla zarar verme ihtimali olduğunu söylemişti ilk aylar düşük son aylarsa erken doğum riski yükseltir dedi