Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu

Duruecelina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
29
12
3
33
Merhabalar enfeksiyon değerim 37 çıktı sizce ilaç kullanmadan geçer mi ? Doğal yöntem kullandınız öı ? 25. Haftalık hamileliğim var

Gecmis olsun benim 29 du ve hemen antibiyotiğe baslatti doktorum gebelikte cok tehlikeli olabiliyormus. Hemen doktorunuzla
Görüşün bence

Geçmiş olsun. Hamileliğe bağlı da crp yüksek olabiliyor ama yine de ihmal etmeyin lütfen idrar tahlili falan da yaptırın 🙏
Ay idrar yolu enfeksiyonuymuş zaten. Kusura bakmayın. Korkutmak istemem ama çok tehlikeli, ben 19. haftada doğuruyordum az kalsın doktorun önemsememesi yüzünden. Sürekli kanamam oluyordu sadece progestan verip verip yolladı. 3 gün serum üstüne doğuma kadar 5 kutu antibiyotik kullandım. İhmal etmeyin lütfen 🌸

kanda en yüksek 7 çıktı ama idrarda enfeksiyon çıktığında iki kez antibiyotik kullandım gebelikte. 23 ve 30.haftalardaydı sanırım. doğal yöntem olarak bol su tükettim. ama dediğim gibi antibiyotiği de kullandım. bir sorun olmadı bebişim sağlıklı doğdu 🥰

Merhabalar enfeksiyon değerim 37 çıktı sizce ilaç kullanmadan geçer mi ? Doğal yöntem kullandınız öı ? 25. Haftalık hamileliğim var
Bende 25 haftalığım başladım antibiyotiğe ama sanırım pek bi işe yaramadı aksina kaşıntım oluştu pazartesi doktora gidicem

İdrar enfeksiyonu için hamilelikte bikac kez monurol şase bir defa da antibiyotik kullanmıştım bir hafta doktor enfeksiyonun antibiyotiklerden daha fazla zarar verme ihtimali olduğunu söylemişti ilk aylar düşük son aylarsa erken doğum riski yükseltir dedi

Back
X