- 8 Ağustos 2014
- 253
- 62
-
- Konu Sahibi Cileklipasta91
Yok gunde 3 lt su iciyorum iyi geliyor bir yere gidemiyorum idrara cikmaktan. Bebisi etkilemesinden korkuyorum aklim orada 3 haftadirda ultrasona girmedim pazartesi gidicem heyecanliyimBende oldu iki defa tek kullanımlık Şase verdi o bitince de antibiyotik kullanmıştım. İyi geldi ama iki defa oldum. Şu içmeyi sakin bırakma
Ben iki litre içiyordum canimYok gunde 3 lt su iciyorum iyi geliyor bir yere gidemiyorum idrara cikmaktan. Bebisi etkilemesinden korkuyorum aklim orada 3 haftadirda ultrasona girmedim pazartesi gidicem heyecanliyim
Doktorum 3 lt icmemi soyledi bende oyle yapiyorum ha 2 ha 3 hic icmemekten iyidirBen iki litre içiyordum canim
Bende 2 kere idrar enfeksiyonu çıktı. 3 aylıkken oldu bir antiseptan verdi doktor ve günde 3 litre su iç dedi. Ben de içtim ve kurtuldum ama son zamanlarda daha az içmeye başladım ve yine oldu aynı tedaviyi uyguladık yine. Kurtuldum ve 3 litre su içiyorum yine. Yani demem o ki şu içmeyi azaltsam hemen yine başlıyor. Yapacak birsey yok bebişler için içiçez bol bol12 haftalik gebeyim idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum 3 hafta once tek kullanimlik bir ilac kullandim birazda kum oldugunu soylemisti doktor gunde 3 lt su icmem gerektiginide soyledi iciyorum ve sık sık idrara cikiyorum yanliz suyu biraz icmiyim yada gec odrara cikiyim ic camasirimda hafif sari iltihap goruyorum ve uzuluyorum. Bunu yasayan var mi nasil atlattiniz endiselenmeme gerek varmi doktorum bebekle alakasi yok dedi ama yine aklim bebekte oluyor
Evet allah baska dert vermesin sukur ki ilacimiz su olsun :)Bende 2 kere idrar enfeksiyonu çıktı. 3 aylıkken oldu bir antiseptan verdi doktor ve günde 3 litre su iç dedi. Ben de içtim ve kurtuldum ama son zamanlarda daha az içmeye başladım ve yine oldu aynı tedaviyi uyguladık yine. Kurtuldum ve 3 litre su içiyorum yine. Yani demem o ki şu içmeyi azaltsam hemen yine başlıyor. Yapacak birsey yok bebişler için içiçez bol bol
MErhaba,12 haftalik gebeyim idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum 3 hafta once tek kullanimlik bir ilac kullandim birazda kum oldugunu soylemisti doktor gunde 3 lt su icmem gerektiginide soyledi iciyorum ve sık sık idrara cikiyorum yanliz suyu biraz icmiyim yada gec odrara cikiyim ic camasirimda hafif sari iltihap goruyorum ve uzuluyorum. Bunu yasayan var mi nasil atlattiniz endiselenmeme gerek varmi doktorum bebekle alakasi yok dedi ama yine aklim bebekte oluyor
Gunde 3 lt su tuketiyorum idrarimi hissetigim gibi lavaboya gidiyorum tutmamaya ozen gosteriyorum sık sık gittigim icin az az yapiyorum ama yanmam agrim.yok sadece uzun sure gitmeyince akinMErhaba,
bendede aynı sıkıntı var. bol su içmelisin ve eger şikayetlerin geçmez ise Doktor tekrar test yaptırıp antibiyotik veriyor. idrar yollarındaki hastalık, sistit hamilelikte dikkate alınması gerekli demişti benim doktorum.
geçmiş olsun
Amin insallahh. Bende su tuketiyorum fazlasiyla bugun ikili test yapildi doktor herseyin normal gittigini soyledi cok sukur kendi doktoruma gidicem cumartesi ozaman gecmedigini soylicem belki mudahale ederBen de 295 hamileyim. Geçen gün sevinerek gittiğim doktor kontrolünde idrarımda enfeksiyon çıktı 10'luk 500 mg.lık antibiyotik ve 200 mg.lık progestan yazdı doktorum. Sonra Nstye gönderdi. Allah'tan orada bir ağrım falan çıkmadı. Serviks kanalının 29.75 mm olduğunu ve bebeğimin kanala dayanmış olduğunu doğum pozisyonu biçimine girdiğini söyledi.. Hatta ultrasonda başını göremedi kilosunu da takla pozisyonunda olduğu için ölçemedi. Mecburen vajinal muayene etti. 2 hafta sonra kontrole gidicem bol bol su içiyorum. Çok iş yapmamaya gayret ediyorum. İnşallah bebişlerimiz vaktinden önce gelmez. Rabbim yardımcımız olsun.
Amin insallahh rabbim hepimize sifa versin insallahbende yasadım
5 gunluk antıbıyotık verdı bol su ıc dedı zaten 3 lıtre ıcerken 4 lıtreye cıkardım
ıdrar yolu enfeksıyonu onemlı hele hamıleyken daha da onemlı ... tedavı olman bol su ıcmen gerekır
gecmıs olsun
Kac haftalik gebesin canimKızlar ben de karnım taş gibi dedim dra gittim. Nst ye soktu dr ama sancı çıkmadk çok şükür. Ultrasonda da bi anormali görmedi. İdrar tahlilimde 10-15 lökosit görüldü. 5 günlük Antibiyotik ve saşe verdi. 3 lt su iç dedi. İçiyorum sürekli de wc deyim ama sanırım içtiğim kadarını işemiyorum. Nereye gidiyo onca su. Bi de karnınızda sertlik oldu mu enfeksiyonla. Ben anlamadım ayağa kalkınca karnımın altı taş sanki. Bi de idrar yaparken hapşırrken falan göbeğimin daha çok sol boşluğu ağrıyo. Bi de böğrüm gece yatınca. Böbreklere mi sıçradı bu durum acaba? Karnı sert olan var mı
23+4 canımKac haftalik gebesin canim
Ben daha 13 haftalig canim oyle bir belirtim yok doktor dun tekrar tahlillerime bakti cok ileri boyutta degil zaten sari akintin arada olur fizyolojik akintilar dedi. Ama sen yinede ihmale etme doktoruna detaylica sorsaydin keske23+4 canım
12 haftalik gebeyim idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum 3 hafta once tek kullanimlik bir ilac kullandim birazda kum oldugunu soylemisti doktor gunde 3 lt su icmem gerektiginide soyledi iciyorum ve sık sık idrara cikiyorum yanliz suyu biraz icmiyim yada gec odrara cikiyim ic camasirimda hafif sari iltihap goruyorum ve uzuluyorum. Bunu yasayan var mi nasil atlattiniz endiselenmeme gerek varmi doktorum bebekle alakasi yok dedi ama yine aklim bebekte oluyor