Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayanlar

bnde yaşadım..kum ve enfeksiyon şiddetli böbrek ağrısı kasıklarda baskı ve ağrı hıssıyle acile gıttım.. yürüyemiyordum..buyuk tuvaletım gelmiş gibi baskı hıssedıyordum..
çok kötü ağrılardı..erken doğum diye çok korktum..
sizde de oldu mu böyle ?
Hayir benim okadar sikayetim yoktu ileri boyutta degilmis psikolojik yasamisim cogunu

bnde her bölgece yoğun epitel ve lökosit yazıyordu..o gun kasık ve böbrek ağrım sırasıyla gıdıp gelıyordu..
ALLAH kimseye yaşatmasın o korkuları..
Amin kotu bir durum tabiki bende endiaeleniyorum birkere girdi aklima cunku . Benim sari akintim oluyor gecen haftaya kadar kasik agrim oluyordu adet olcakmjs gibi ama cok sukur oda gecti galiba normal fizyolojik bir akinti yasadigim

Bana da idrarinda kan var dedi dr ,su içemiyorum ondan olabilir mi dedim olabilir dedi,bir hafta bol su ic bi daha yaptır dedi tahlili,bakalim daha oturtamadim su meselesini yeni yeni içebiliyorum, 14.haftaya girdim,insallah tez biter gider su ile su meret,bende kronik galiba gebelik öncesinde de olmustu maalesef

Bende de oluyor karnım taş gibi idrar hissediyorum gidiyorum az yapıyorum ve mide bulantısı ve vajende ağrı oluyor yürümemi engelliyor sizde oluyor mu vajen üst kısmında ağrı kasık ağrısı çok pis su içiyorum ama içtiğim kadarını çıkaramıyorum

X