• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte idrar testi yaptıran bayanlar bakarmisiniz

nazlinrn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
17
0
6
34
Sakarya
16 haftalık hamileyim bugun idrar testi verdim sonucunda herşey normal sadece EPİ adında bi değer biraz yuksek 0-5 arasi olması gerekirken 7,8 cikmis doktora yarin gostericem ama meral ettim sebebi ne olabilir bilen varmi

16 haftalık hamileyim bugun idrar testi verdim sonucunda herşey normal sadece EPİ adında bi değer biraz yuksek 0-5 arasi olması gerekirken 7,8 cikmis doktora yarin gostericem ama meral ettim sebebi ne olabilir bilen varmi

bende epitel lökosit hatta bir ara eritrosit ne ararsan vardı. idrar yollarını üşütüyor olabilirsin bol bol su iç en az 2 litre. sıkça tuvalete git ki temizlensin. ayaklarını sıcak tut üşütme.

Cvp için cok sagolun arkadaşlar insan merak ediyor iste bide ilk hamielleik olunca panik oluyo ;) Zaten yarinda doktora sorcam tekrar tesekkur ederim ;)

slmlar... ben 21 haftalık hamileyim. idrar tahlili yaptırdım. Wbc değeri 70 cell/ul olarak gözüküyor. fakat değer aralığı olmadığından anlayamadım. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba..? :KK43:

Back