- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
arkadaşlar hafta sonundan beri moralim çok bozuk,cumartesi gecesi bi uyandım her tarafım su içerisinde,iç çamaşırım pijamam,eyvah dedim bebeğin suyu gelmiş,30 haftalık hamileyim.tekrar üzerimi değiştim uyudum yine aynı şekilde su geldi benden.hemen doktora gittik,muayene yaptılar doğum yok hem de bebeğin su kesesi açılmamış dediler,başka bi doktora gitik o da aynı şeyi söyledi,ama benden istem dışı bi anda su geliyo,idrara da benzemiyo hiç.kendi doktoruma gittim pazartesi,epey bi tahlil vs. sonunda idrar kesemim iltihaplandığını idrar kaçırıyo olabilieceğimi söyledi hem de suyun gelseydi şimdiye bebeği etkilerdi dedi bebeğin suyunda hiç bi azalma yok dedi.yine de erken doğum ihtimaline karşı bebeğin akciğerlerini geliştirecek iğne verdi,önlemimizi alalım dedi.idrar kaçırma olayıma da antibiyotik ve suda eritip içeceğim bi ilaç verdi.ama hala ben özellikle de geceleri uyuduğumda kaçırıyorum galiba tuvalete gidersem idrar yapıyorum devamında,bebeğin suyu olmadığına emin oldum gibi,yine de içimde tereddüt var,bana bi fikir verin arkadaşlar,sizce nedir bu durum bütün bu yazdıklarımdan,sizde oldu mu böyle bi durum,bi de bu idrar kaçırma sürekli hale gelirse diye de korkuyorum.Allah yardımcım olsun...