Adet öncesi hamilelik belirtilerimm

Yumurtlama testi adı laboquick. Ama ben bu testi kullanip takip yaptığım ay hamile kalmadim. Sadece doktor gebelik olabilir dediğinde evde gebelik testi yoktu adetten 1 gün önceydi testi yaptım ikisi de kırmızı çizgi çıktı, daha önce bu sitede yumurtlama testiyle gebelik öğrenenler görmüştüm o yüzden denedim
Çok teşekkür ederim bende o markayı kullanıyorum ama hep silik çıkıyor ikinci çizgi bir türlü koyu olmadı doktora gideceğim yaşım 28 en azından tedavi ile denemek istiyorum 2 yıl bitecek Ağustos da artık çok yoruldum vücudumu dinleyip acaba mı demekten 😢

Son adetim 16mart orada yanlış yazmışım kusura bakmayın bugün olmadım daha ve üşüme bendede var test yapmaya cesaretim yok şuan psikolojim çok kötü napıcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz 🥺

Adet tarihiniz ne zaman
4 mayıs ta oldum bu sefer 5 gün sürdü geldi. 25 mayıs ta bir daha olurum 2 aydır soğan kürü yaptım 32 gün olan döngüm 21 güne indi ve ilk defa yumurtladim regl iken 5 gün soğan suyu içtim her gün. Regl bittikten 2 gun sonra yumurtladim su an cok kramplarim var insallah hamileyimdir

Çok teşekkür ederim bende o markayı kullanıyorum ama hep silik çıkıyor ikinci çizgi bir türlü koyu olmadı doktora gideceğim yaşım 28 en azından tedavi ile denemek istiyorum 2 yıl bitecek Ağustos da artık çok yoruldum vücudumu dinleyip acaba mı demekten 😢
Laboquik testler cok silik gosteriyor hicbir sey anlayamazsin ondan. Bir gebenin gunlugu sitesinden al

4 mayıs ta oldum bu sefer 5 gün sürdü geldi. 25 mayıs ta bir daha olurum 2 aydır soğan kürü yaptım 32 gün olan döngüm 21 güne indi ve ilk defa yumurtladim regl iken 5 gün soğan suyu içtim her gün. Regl bittikten 2 gun sonra yumurtladim su an cok kramplarim var insallah hamileyimdir
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla bi an önce yarında olmazsam test yapıcam perşembe günü inşallah olur ya

Allah size de nasip eder inşallah. Yaşadığınız kötü deneyim için cok üzgünüm Allah tekrar aynı acıları yaşatmasın 💗💗💗💗
Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin kimseye yaşatmasın inşallah 🙏🏻 ❤️
Laboquik testler cok silik gosteriyor hicbir sey anlayamazsin ondan. Bir gebenin gunlugu sitesinden al
peki çok teşekkür ederim ☺️

Soğan suyunun söktürücü etkisi var. Hamilelik şüpheniz varsa bir araştırın bence, zararlı olabilirmiş gibi geldi bana :KK43:

Hamileymişim dün öğrendim çok şükür🥰
Hayirlisiyla al kucağına canım benim. Bana yumurtlama gününden beri olan belirtilerinyazar mısın. Ben 10 mayısta yumurtlama 11 mayıs çatlama. O haftayi komple degerlendirdik. Insallah olur ya karnimin icinde surekli hareketler var şişlik var ağrı kasıklarda var . Sabahlari çok acıkmış uyanıyorum.

Herkese merhaba sürekli hamilelik belirtisi okuyan biri olarak adet oncesi belirtileri merak ediyor ve sürekli araştırıyordum. 7 aydır korunmuyorum adet oncesi bi çok ayda hamilelik belirtisi yaşayıp regl gördüğüm oldu , kimyasal gebelik olarak testimin pozitif çıkıp yine regl gördüğüm de oldu. Bu ay yumurtlama gününe hiç dikkat etmedim çünkü yoğun bir ay geçirdim tabii cinsel birleşme oldu gene de. Bebeğin döllendigini düşündüğüm gün aşırı bir baş dönmesiyle bi halsizlik oldu vücudumda, bir kaç saat kendime gelemedim. Sanırım hasta olucam diyip gecistirdim. Sonrasında yoğun kasik agrisi yaşadım idrarimda tortular vardı, ya enfeksiyon yada taş düşürüyorum olarak yorumladim ve kadın doğumdan 1 hafta sonrasına randevu aldım. Bu sırada zaman zaman baş dönmem devam etti ve aşırı üşüme, aşırı idrara cikma ve çok su içme başladı. Regl oncesi hep tatlı şeyler ister canım, bu ay asla istemedim. Ama adet ağrılarım vardı kasiklarim ve belim cok ağrıyordu kesin gelicek dedim. Dün yani reglden 1 gün önce doktor randevusuna gittim akintim olduğunu ilaç istediğini söyledim Doktor ultrasonla baktığında rahimde kalinlasma olduğunu gebelik olabileceğini söyledi ilacı gebelik yoksa alabilirsin dedi tabii ağrılardan dolayı ihtimal vermedim ben yinede eve gelince test yaptım ve sonuç pozitifti. Kan sonucum da beta hcg 54 çıktı, inşallah sağlıkla ilerleyen bir gebelik olur. Ben çok belirti arıyordum o yüzden bi nebze olsun fikir olsun diye yazdım herkese. Bu arada ovulasyon testim de dün pozitif çıktı onunla da gebelik öğrenilebiliyor yani. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 Bu arada beta hcg çok mu düşük ? Bugün regl günüm ve benim dün 54 cikti
Merhaba. Yumurtlama gününü geçeli 2 gün oldu dünden beri kasığımda hafif adet ağrısı gibi rahatsızlık veren ağrı var. Sizde de öyle oldu mu

Siz de hamile misiniz acaba💐 çok önceden yumurtlama döneminde sadece sol kasığımda çok şiddetli ağrı oluyordu ama o dönemler kist çıktı. Şuan sağ veya solda değil kasıkta direk hafif ağrı oluyor bende. Anlamadım neden diye 🥲🥲
Canım hiç bilmiyorum Hamile miyim inanki 🤗 ama 5 gun boyunca sol kasıkta batma sızı sancı oldu sonrasında yoğun akıntılarım oldu ve rahimde doluluk şişlik yani hissediyorum merakla bekliyorum bende zamanda geçmiyor 😇 kesinleşince buradan bilgi veririm ama fikir olsun diye

Canım hiç bilmiyorum Hamile miyim inanki 🤗 ama 5 gun boyunca sol kasıkta batma sızı sancı oldu sonrasında yoğun akıntılarım oldu ve rahimde doluluk şişlik yani hissediyorum merakla bekliyorum bende zamanda geçmiyor 😇 kesinleşince buradan bilgi veririm ama fikir olsun diye
İnşallah gönlünce olur 💓 geçen aylarda aşırı sol kasık ağrım vardı bayadır ben de umutlanmıştım ama malesef kist çıktı, sonraki ay yine aynı ağrıyı yaşadım bu sefer kist değil yumurtlamaymış.inşallah sen hamilesindir 💓💓🥰

Eklentiler

• 20230520_090028.jpg
    20230520_090028.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 332
X