Herkese merhaba sürekli hamilelik belirtisi okuyan biri olarak adet oncesi belirtileri merak ediyor ve sürekli araştırıyordum. 7 aydır korunmuyorum adet oncesi bi çok ayda hamilelik belirtisi yaşayıp regl gördüğüm oldu , kimyasal gebelik olarak testimin pozitif çıkıp yine regl gördüğüm de oldu. Bu ay yumurtlama gününe hiç dikkat etmedim çünkü yoğun bir ay geçirdim tabii cinsel birleşme oldu gene de. Bebeğin döllendigini düşündüğüm gün aşırı bir baş dönmesiyle bi halsizlik oldu vücudumda, bir kaç saat kendime gelemedim. Sanırım hasta olucam diyip gecistirdim. Sonrasında yoğun kasik agrisi yaşadım idrarimda tortular vardı, ya enfeksiyon yada taş düşürüyorum olarak yorumladim ve kadın doğumdan 1 hafta sonrasına randevu aldım. Bu sırada zaman zaman baş dönmem devam etti ve aşırı üşüme, aşırı idrara cikma ve çok su içme başladı. Regl oncesi hep tatlı şeyler ister canım, bu ay asla istemedim. Ama adet ağrılarım vardı kasiklarim ve belim cok ağrıyordu kesin gelicek dedim. Dün yani reglden 1 gün önce doktor randevusuna gittim akintim olduğunu ilaç istediğini söyledim Doktor ultrasonla baktığında rahimde kalinlasma olduğunu gebelik olabileceğini söyledi ilacı gebelik yoksa alabilirsin dedi tabii ağrılardan dolayı ihtimal vermedim ben yinede eve gelince test yaptım ve sonuç pozitifti. Kan sonucum da beta hcg 54 çıktı, inşallah sağlıkla ilerleyen bir gebelik olur. Ben çok belirti arıyordum o yüzden bi nebze olsun fikir olsun diye yazdım herkese. Bu arada ovulasyon testim de dün pozitif çıktı onunla da gebelik öğrenilebiliyor yani. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bu arada beta hcg çok mu düşük ? Bugün regl günüm ve benim dün 54 cikti