Hamilelikte hipotiroid

evet haklısın zaten ilk özel bi hastanede hamileliğimi takip ettiriyom oradaki dahiliyeci çok rahat bi şekilde yarım kullanmaya başla demişti yetmezse artırı düzene koyarız dedi ama benim içim rahat etmedi ve uzman endokrinciye gittim sonra ondadnda rahatlamadı içim endokrinci prof a gittim bu buradaki en ehli kşü başhekim yardımcısı hatta neye güveneceğimi şaşırdım deneme tahtası olmak çok korkutuyo onlarda anlamıyosa artık endişelenmeden duramıyo insan belkide diyorum 10 günlük zaman değerlerin oturması için azmı bi 10 gün daha bekliyim ama içim rahat etmiyo nediyim

ay kıyamam canım çok haklısın endişelenmekte belki biraz erken ama 10 gün daha bekleyeceğine 5 gün sonra git tam iki hafta dolmuş olacak zaten şimdi bizim iki haftada bir baktırmamız lazımmış..

aslında çok dikkat edilmesi gereken bir durum bizim hastalığımız özellikle hamileyken çok sinisi bir hastalık ben kızımın doğumundan sonra tesadüfen öğreniştim..benim babam çok dikkatlidir boynumdaki şişlik için uyardı öyle gittim önce dahiliyeye başka belirtileri oldu aslında ama ben pek kendimi dinleyen bir insan değilimdir üstüne düşmedim örneğin doğumdan sonra kilolarımı veremedim bide aşırı sinirlilik falan sonra dr değerleri görünce bir şok yaşadı ve acilen üniversite hastanesinin endokrinoloji bölümüne gitmemei söyledi hipotiroidi ve haşimoto çıktı... bu arada ultrasonda takibi önerilen irili ufaklı 8-9 tane reaktif hetorojen lenf nodları çıktı..biyopsi yapılmadan bunlarda takip ediliyor bazen biraz küçülüyorlar dokununcada hissediliyor ama hiç kaybolmuyor.. dr bana senin nasıl çocuğun oldu normalmi falan diye sordu sonra anlaşıldıki hamilelikten sonra çıkmış..zaten o değerlerle hiç tedavi olmadan hamilelik geçirseydim bebekte mutlaka bir anomali oludu..ama her ihtimale karşı kızımada baktırdık çok şükür çıkmadı..şimdi tekrar hamile kalınca bende tedirgin oldum ama önce allaha sonra hem endokrin dr una hemde kadın doğumcuma çok güveniyorum inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider hepimiz için ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.:Saruboceq:..

Son düzenleme:
amin inşallah canım Allahtan tek isteğim bebişimi sağlık sıhhatle kollarıma almak benim net gitti akşam yazamadım bide şunu sorayim hiç haşimato yada hipotiroidi olup bebğinde sorun yaşayanlarla karşılaştınmı bide bu sitede önceden bu tür kişilere rastladınmı

bu sitede hasta olup hamileliği sırasında sorun yaşayana rastlamadım canım (varsa görmemiş olabilirim) birkaç kişi var hepsi sağlıkla geçirmiş hamileliğini ve kavuşmuşlar bebişlerine...benim çevremde de tanıdığım ve duyduğum bazı kişiler yine problemsiz tamamladı..darısı bizim başımıza inşallah..

Son düzenleme:
Şuanda durumunuz ne peki aynı şekilde 6. Haftalikta belli oldu benimkide sizin şuan durumunuz ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…