valla bilmiyorum bana tam başlattı.yarın kontrolüm var tıroid den kan vercem gene her 15 günde bir tsh tahlil yaptırcam.ama çok endişeliyim bebeğime birşey olcak diye.gene haberdar ederim.:)
canım Allah yardımcımız olsun biz elimizden geleni yapalım artık. benimde yarın kontrolüm var. görüşürüz.
Bu arada t3-t4 seviyeleriniz normalse korkmayın. benim ilk hamileliimde doktorum tiroid problemini atlamıştı. Çok şükür birşey olmadı. 2. de ilaç kullandım.aylık test yaptırdım.t4 seviyem düşünce ilaç dozu arttırıldı. hiç bir sıkıntı olmadı. Kendinizi üzmeyin lütfen. İlaç tedavisi ve kontroller yeterli olacaktır.
canım bana ilk gittiğimde doktor uzmandı işte dediki 7 haftalıkken endişelenme senin t3 normal zaten bebkte direk bunu kullanıyo o yüzden 1 ay çeyrek kullan bakalım antikor sonuçlarıyla iyice net bir uygulama yaparız bende endişeliydim nereyi okusam benim değerlerimde en az yarım kullanıyo 3 hafta sonra gidipte düçmediğini görünce bıraktım üniversitedeki en iyi bilen güya ona giittim oda yarım kullan dedi düşer dedi endişelnme beğe bişey olmamıştır dedi 1ay sonra gel dedi ben dayanamadım 2 hafta sonra bidaha tahlil yaptırdım değer yine 5 civarı ve t3 düşmeye başlıyo kadın doğumcumda endişelenme yetmiyo demekki 1 kullan dedi bende 10 gün kullandım işte t3 yine 1.1 yani daha da düşmüş tsh 3.1 t4 normale gelmiş 0.8 olmuş
hımmm sizdeki antikorların yüksekliğimi bebği düşürüyo dedi benim de ilk başta düşük tehlikem vardı oda hiç kanamamfalan olmadığı halde ama yinde 7 hafta progesteron habı kullandım bu düşüğü engelleyip bebeğin rahme iyce tutunmasını sağlıyomuş senin doktor sana vermedimi kadın doğumcun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?