Hamilelikte hıçkırık

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.934
1.924
Merhaba arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim hergun hickiriyom bu durumu yaşayan yada bilhisi olan varmı acaba aranızda bulantim var istifra ediyorum hergun yemek bile yemiyorum doğru dürüst yiyemiyom daha doğrusu bilgileriniz için şimdiden teşekkürler ❤️

Merhaba arkadaşlar 2,5 aylık hamileyim hergun hickiriyom bu durumu yaşayan yada bilhisi olan varmı acaba aranızda bulantim var istifra ediyorum hergun yemek bile yemiyorum doğru dürüst yiyemiyom daha doğrusu bilgileriniz için şimdiden teşekkürler ❤
Canim bi yontem var ama nasil anlatilir onu bilmiyorum. Bardaga suyu koyuyosun bi corba kasigini ters bir sekilde bardagin icine koy. Kasigin tersi bombeli kismi tam sakagina gelsin ve osekilde suyu ic. Bu yontem bi cok kisiye iyi geldi bi dene istersen belki sana da faydasi olur

Canim bi yontem var ama nasil anlatilir onu bilmiyorum. Bardaga suyu koyuyosun bi corba kasigini ters bir sekilde bardagin icine koy. Kasigin tersi bombeli kismi tam sakagina gelsin ve osekilde suyu ic. Bu yontem bi cok kisiye iyi geldi bi dene istersen belki sana da faydasi olur
Pek anlayamadım ama yinede teşekkürler ederim ❤️

X