- 24 Şubat 2011
- 93
- 1
-
- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
birara (bu topiğe de yazmışım o ara bol bol)çok kötü oldum hemoroidden, şu an maaesef hemoroid memeleri duruyor ama o günlerde her tuvaletten sonra evdeyken üşenmeden duşa girdim,o bölgeye ılık, sıcak su tuttum, neredeyse günde 5-6 kez.. geceleri de yatarken bu topikten bir arkadaştan duyarak yapmıştım, pamuğa bol zeytinyağı döküp hemoroidin olduğu yere koydum, bütün gece o pamuk durdu, ağrısı geçti.. doktorum krem vermişti onu da sürdüm.. bu uygulamalarla normalde memeler kaybolurdu ama duruyor, en azından ağrısı yok..bebiş için herşeye katlanıyoruz
benim de 2-3 gün çok kanadı, ama zeytinyağına devam ettim, durdu sonra.. memeler durmaya devam ediyor...normal doğumda bilmiyorum hali ne olur, doktora danışmak gerek bunu..
canım doğuma engelmi bilmem ama bendede var aynı sorun.
Gebelikte dr. kabızlık için şurup veriyor, bana ilk hamileliğimde duphalac vermişti.
Bu sefer kabızlık yok ama hemoroid var. Proctolog krem kullanıyorum. Harici olduğu için bir sakıncası yok. Yumuşatıyor ve rahatlatıyor.
Tabii en iyisi dr.umuza danışmak.
Geçmiş olsun.
bende hamile olmadan önce çok minik meme vardı. 5 aylık hamileyim. basur memesi biraz daha büyümüşbenimde moralim bozuldu. benim ildiğim bu basur memeleri yok olmuyor. önemli olan büyümesini engellemek.
Basur memesi yok olan varsa nasıl yaptığını yazsın lütfen.
bende meme oluşmuştu anal çatlak da vardı papilla göğus ucu sayesinde memeler küçültü çatlağım iyileşiyor.ne alaka gögüs ucu kremi demeyin yaa iyileştirici etkisi var yan etkisi yok ve ben çatlak için almışken hemoroidime de iyi geldi.