hamilelikte hemoroid

bende 37. haftamdaydım 4-5 gündür kabızlık cekiyorum ve makatımın yanında nohut büyüklüğünde birsey cıktı ıkınmaktanda kaynaklı sanırım 3 gündür de onun acısı ile uğrasıyorum ne yapacağımı bilemedim cok ama cok canım acıyor :84: zaten erken doğum riskim var birde bu derdin cıkması moralimi cok bozdu uyku düzenim zaten bozulmustu simdi iyice bozuldu yarın kontrole gittiğim zaman doktoruma danısacağım hemen inşallah daha cok moralim bozulmaz

birara (bu topiğe de yazmışım o ara bol bol)çok kötü oldum hemoroidden, şu an maaesef hemoroid memeleri duruyor ama o günlerde her tuvaletten sonra evdeyken üşenmeden duşa girdim,o bölgeye ılık, sıcak su tuttum, neredeyse günde 5-6 kez.. geceleri de yatarken bu topikten bir arkadaştan duyarak yapmıştım, pamuğa bol zeytinyağı döküp hemoroidin olduğu yere koydum, bütün gece o pamuk durdu, ağrısı geçti.. doktorum krem vermişti onu da sürdüm.. bu uygulamalarla normalde memeler kaybolurdu ama duruyor, en azından ağrısı yok..bebiş için herşeye katlanıyoruz

bende burada okuduklarım ve annemin tavisyesi üzerine zeytin yağını pamuk ile uyguladım biraz olsun yumusattı doktorumda krem verdi onuda kullanıyorum suan acısını ağrısını iyice hafifletti cok şükür ama memeler gecmedi hala ve de kanıyorlar bu sekilde kanadıkca nasıl gecer bunlar bilmiyorum .. birde Allah nasip ederse normal doğum düşünüyorum o ıkınma ile daha kötü olur mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve korkuyorum acıkcası

benim de 2-3 gün çok kanadı, ama zeytinyağına devam ettim, durdu sonra.. memeler durmaya devam ediyor...normal doğumda bilmiyorum hali ne olur, doktora danışmak gerek bunu..

dıştan pamukla kantaron yağı sürmek,arada popoya saç kurutma makinesi yada sıcak duş,ayakları üşütmemek,kabızlık için düzenli incir kayısı erik vs hoşaf ve zeytinyağı içmek,ben bunları deniyorum şimdilik idare ediyo...

benim de 2-3 gün çok kanadı, ama zeytinyağına devam ettim, durdu sonra.. memeler durmaya devam ediyor...normal doğumda bilmiyorum hali ne olur, doktora danışmak gerek bunu..

inşallah tamamen kurtuluruz bunlardan...doktoruma da bu kontrolümde soracağım ne durumda olacaklarını inşallah hiçbir sorun açmaz...

bende 22. hafta civarı patlak verdi hemoroid ve ne olduğunu anlayana kadar korkudan çıldırmama sebep oldu...
hemen genel cerraha muayene oldum, proctolog krem yazdı, bi süre kullandım sonra çok şükür kendiliğinden iyileşti inşallah tekrarlamaz

bende hamile olmadan önce çok minik meme vardı. 5 aylık hamileyim. basur memesi biraz daha büyümüş benimde moralim bozuldu. benim ildiğim bu basur memeleri yok olmuyor. önemli olan büyümesini engellemek.
Basur memesi yok olan varsa nasıl yaptığını yazsın lütfen.

yaaa bende 35 beş haftalık hamileyim ve popomun iç kısmında varis benzeri mor mor damarlar var kendim baktım aynadan meme falan göremedim kanama yok ağrı yok sadece mor böle kalın damarlar var bu hemoroid başlangıcımıdır bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim

arkadaşlar ben de ilk hamileliğimde kabızlıktan çok yakınırdım ama doğumdan sonra lavman sırasında hemşire söyledi hemorid diye ne zamandır var dedi ben de bilmiyorum ki o nedir. sonrasında anladım. 2 ay ne yapacağımı şaşırdım ama çaresini buldum. patlıcan kabuğunu kaynattım her gün sabah akşam içtim ama hamile değildim o zaman rahatlattı kanama kalmadı. şimdi yine hamileyim önerim şu: ben kuru kayısı yiyorum bir de kahvaltında müsli ye. domatestten uzak dur. ben biraz araştırdım ve internette bir doktorun sayfasında şu yazıyordu: kendini zorlama tuvaletin yoksa bekleme. ıkınma ki hamilelikte bunu sakın yapma. sıcak su banyosu acayip iyi geliyor bir de bir süre OTURMA AMA UZAN. bitkisel çaylar da iyi geliyor ama hamileyken alınamıyor işte. bir de tuvalet kağıdı kullanma ya da çok sert davranma diyeyim. ayrıca kantoron gerçekten de çok iyi geliyor. sabah akşam pamukla sür ve bir kaşık zeytinyağı iç günde bir defa. kendimde denedim. bitkilsel çaylar bir süre beklicek ama çok rahat ediyorsun bir de dışarda et türü şeyler yeme yoksa her gün tuvalette sıkıntı yaşarsın. geçmiş olsun hamileyken de zor sonrasında da.

ben de 2 haftadır anal fissür ve hemoroid acısı çekenlerdenim ve 11 wlık hamileyim.herşeyi denedim zeytin çekirdeği yuttum (çekirdekler aynen çıktı ve canımı da yaktı),çörekotu yağı ,zeytin yağı sürdüm.sızısı daha da arttı...dr a gittim kortizonlu kremler verdi kullanmak istemedim..dayanamadığım zamanlar hariç..

papilla göğüs ucu kremi aldım internetten sipariş ettim.makata günde 2-3 kez sürdüm kremi yapanlardan Allah razı olsun oturamıyor,ayakta duramıyor akşamları ağlıyordum acım katlanıyordu bazen patates rendesi koyuyordum biraz azltıyordu.kremi sürdükten sonra 3.gün acım kesildi.şuan 5.gününde hemoroidim ve çatlağım iyileşmek üzere....2 gündür de doğal kayısı kurusunu şekersiz kaynatıp akşam yemeğinden sonra mutlaka içiyorum ve tanelerinden de yiyorum.günde 2 kez tuvalate çıkıyorum bu sayede...benim durumumda olanlara tavsiye ediyorum.herkese sağlklı günler

bende meme oluşmuştu anal çatlak da vardı papilla göğus ucu sayesinde memeler küçültü çatlağım iyileşiyor.ne alaka gögüs ucu kremi demeyin yaa iyileştirici etkisi var yan etkisi yok ve ben çatlak için almışken hemoroidime de iyi geldi.

merhaba kizlar bende 20. haftadan beri var ama ne aci ne kanama . sadece orada meme cikmis..ben varligindan bile haberdar degildim..yani herkesin bahsettigi gibi hemoroid degil..acaba bu dogumdan sonra kaybolurmu? doktorum gecmesi lazim gecmezse ilac kullanirsin demisti..

ben de küçük ve içerde 2 hemoroid vardı ameliyat oldum gebelikten önce önlem için ama kronik kabız olduğum için bünyem müsait yani hiç iishal olduğumu hatırlamam mesela ameliyat yerlerim yeniden acımaya başladı yine kanama oldu bu krem gerçekten işe yarar mı kullanmalımıyım eczanelerde satılıyor mu ne kadar bir de ? :18: teşekkürler şimdiden

hamile kalmadan önce hemoroıd catlakları başlamıştı osmolak kortoks fitil anestol pomad her gittiğimde doktor verir olmuştu ta ki bir gün bacaklarımda ödem oluşana kadar kalp doktoru ödemin geçmesi için daflon verdi bir gün içindeki kağıdı okumak geldi aklıma birde ne göreyim hemoroıd krizlerinde de kullanılırmış bacaklarım için kullanıyordum hemoroıdım geçmiş oldu
hamileliğimin 33 haftasındayım hiç kabız olmadım bunun da nedeni 2 günde bir tarhana corbası içiyorum sabah kahvaltılarında bu yüzden tuvaletlerin düzenli ama bu akşam fark ettim ki hemoroid memesi gene cıkmış benimkiler üşütme ile alakalı olmuyor stres ile alakalı daha önce de ne zaman üzülsem kafasına göre kanama yapıyordu allahtan bu hafta kadın doğumda randevum var sorucam belki tekrar gitmem gerekebilir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…