hamilelikte hemoroid

sebepsiz fxixrtxixna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
129
0
arkadaşlar mrb.hamileliğim sorunsuz geçiyor derken kabızlık sonrası hemoroid oldum.ve çok acı çekiyorumsenağlamasenağlama.hamilelikte ilaç da alamıyorum.acaba normal doğuma engel olur mu?benim durumumda olan var mı?

Ben bi ara kabızlık çektim ve OSmolak verdi doktorum.İyi geldi bu şurup.
Daha fazla bilgim yok malesef.Normal doğuma engel olacağını sanmam.Zaten lavman yapılıyor bildiğim kadarıyla.

canım doğuma engelmi bilmem ama bendede var aynı sorun.
Gebelikte dr. kabızlık için şurup veriyor, bana ilk hamileliğimde duphalac vermişti.
Bu sefer kabızlık yok ama hemoroid var. Proctolog krem kullanıyorum. Harici olduğu için bir sakıncası yok. Yumuşatıyor ve rahatlatıyor.
Tabii en iyisi dr.umuza danışmak.
Geçmiş olsun.

merhaba kızlar bende bir hamilelikte basur kazanmıs biri olarak cok büyük bi tecrübemi söyleyeyim ben ne kremler ne ilaçlar kullandıysam olmadı ama en güzel ilacı her lavabo ihticında sıcak suyla yani yakar yakmaz suyla yıkamak bu arada normal dogumda yaptım engel olmadı hatta benim basürüm meme bile yapmıstı tek düşmanı soguk su ve oranın sürekli yıkanması cok rahatlatıyo şimdiden gecmiş olsun deneyin cok iyi gelecek bu kadar acı cekmeseydim birde iyi gelmeseydi yazmaya üşenirdim aslında

ya benim bağsurumda hamilelikte yeniden tekrarladı ben bundan 1,5 sene önce ameliyat olmştum bağsurdan şimdi yeniden çıktı acaba proctolog kullansam bişey yapar mı

canım bu sitede bi akadaşımız tahinin iyi geldiğini yazmış o bölgeye tahin sürülüyormuş 3 gün tekrarlanacakmış , tahinin bi zararı olduğunu sanmıyorum sonuçta susam yağından yapılıyor, bi de sıcak çok iyi geliyor , ayaklarıda sıcak tutmalı o bölgeyide , geçmiş olsun

teşekkür ederim canım, hamileliğin daha çok başındayım ama şimdiden sıkıntı yapmaya başladı. hamilelik ilerledikçe o da ilerlerse ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum

bende de oldu malesef ama ben kantoran yagını herakşam pamuga damlatıp koydum çok rahatlattı.ama kabız olursam ve ıkınırsam yine sızlıyo hemen aynı şeyi yapıyorum bu şekilde geçiriyorum.herkese geçmiş olsun

Dikkat ettim, ne zaman sulu yemek yemeği ihmal etsem kabız olduğum için hemoroidimde ortaya çıkıyor. bir kaç gündür katı gıdalarla beslendim örneğin, hemen ortaya çıktı. Günde 1 öğün mutlaka sulu yemek yememiz gerekiyor. Benden tavsiye.

ben hamileliğimin başından beri kabızım.şurup kullanıyorum ama oda fayda etmiyor. hamilelikten önce ne güzel düzene gimişti aynı şeyleriyorum çok su içiyorum ama yinede kabızım hep ıkınmak zorunda kalıyorum. ıkınmanın bir zararı olurmu acaba bebeğe bu haftalarda. erken doğum gibi ?

gece yatmadan ılık suyla yıkayın,pamuğa zeytn yağı surup o bölgeye yerlştrın 8-9 gun yapın yumşatr otrurken acı vermez ben test ettım agrısı bitti

Benim hamilelik öncesindede vardı bu problem hemde kanamalı olandan.Hemen hemen ayda 1 defa kanama yapar ve hamileyken tuvalette ne zaman kanamam olsa kafayı yiyorum resmen.Kanın nerden geldiğine emin olana kadar aklım çıkıyor resmen.

kızlar merhaba 32. haftadayım, az kaldı ama hemoroid problemi bezdirdi 2 gündür, 3-4 hafta önce de olmuştu, sıcak suya oturarak, krem sürerek, ayağımı sıcak tutarak geçirmiştim, ama şu an ağrısı çok fena:84:
doktoruma danıştım bir krem verdi,kortos diye, gebelik kategürsi c yazıyor içinde...korka korka da olsa sürdüm , bebişime zarar vermez inşallah.. gece de önceden burada tavsiye edilen zeytinyağını süreceğim.. sıcak suya oturamıyorum korkuyorum erken doğumu falan tetikler diye.. başka öneriniz var mı?

ben de hamilelikte basur oluştu kızlar.ama ben de hiç ağrı kanama yok sadece o bölgede memeler oluştu.iyi mi kötü bilmiyorum.... bu memelerden nasıl kurtulurum bilen var mı acaba...

Kızlar bir öneride benden ben hamile değilim ama çok kabızlık ve ağrı çektim ve şükür kurtuldun galiba iki aydır yok ben şöyle atlattım aç karnına bir elma ve 2 3 kayısı yedim bol su içtim ve sıcak su torbasına kaynar suyu koyup üstüne oturdum ve inanın çok iyi geldi

2 gündür ağrı çekiyordum ama şimdi hem hafif ağrı hem de kanama var hemeroid sebebiyle, sıcak su torbası yapıp oturdum, ama kanama olunca oturmadım artık, nasıl geçer bu problem?

37.haftamda kabızlık olmamasına rağmen nefes alamayacak kadar şiddetle hemoroidler oluştu
prof olan doktorum kortos krem ve fitil verdi ertesi gün geçti Allaha şükür

ben de eskiden memeler çıktığında ılık suya otururdum birsüre çok iyi gelirdi ama şimdi bana mısın demiyor. Bir de erken doğum riskinden ötürü sıcak suya oturmaktan korkuyorum.. şimdi hemen hemen her tuvalet ihtiyacından sonra pamukla zeytinyağı sürüyorum.. memeler duruyor ama en azından rahatlıyor ağrı vs. pek olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…