Hamilelikte hemoroid olan var mı ?

Oztrkbg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
281
163
33
32
Merhaba kızlar,
Bu sabah kalktığımda popomda küçük bir şişlik fark ettin ve internetten araştırdığımda hemoroid olduğunu öğrendim. Henüz kanama vs yok ama otururken inanılmaz acıyor. Başına gelen var mı ? Ne önerirsiniz ?

Çok geçmiş olsun.ben 3 gün sızıdan kıvrandım resmen çok kötüydü..doktor proctolog diye bi krem verdi çok şükür acısı geçti.bu arada bende hamileyim.hamilelikte bu problem hiç çekilmiyor

Ben bu perşembe doğum yapıcam kısmetse umarım doğumdan sonra geçer

Ben bu perşembe doğum yapıcam kısmetse umarım doğumdan sonra geçer ☹☹☹
Selam.dogum yapmışsınızdır gözünüz aydın sağlıkla büyütün evladinizi. Normal doğummu yaptınız? Hemoroid problem çıkardımı bende de cıktı malesef çok canım yanıyor normal doğumda dahada çıkar dediler korktum açıkçası

Canım sezeryan doğum yaptım ve hamilelik bitince hemoridde bitti şükür

Bende hamikeyken vardi, bayagi da büyüktü. Normal dogum yaptim kizim 11 aylij oldu hala ara ara var. En ufak zorlamada harekette çıkıyor

Hamilelerin yüzde 70ınde hemoroid türevi hastalıklar oluyor. Dogumdan sonra kabız olmayın.4 ay sıvı yumusak beslenin acı ekşiyi azaltın.gazlı içecekleri de.normal sezeryan farketmez ikisinde de çıkabiliyor.

Bende hamikeyken vardi, bayagi da büyüktü. Normal dogum yaptim kizim 11 aylij oldu hala ara ara var. En ufak zorlamada harekette çıkıyor
Hemoroidiniz ne seviyedeydi ? bende uzun yıllardır çekiyorum normalde sıkıntı yok ama yemem bozulsun moralin bozulsun azcık zorlama ile çıkıyor sonra sıcak suya oturuyorum dikkat ediyorum gidiyor? acaba normal doğum olur mu diyordum siz bana umut oldunuz :)

Arkadaşlar merhaba, ben yıllardır bu geçmek bilmeyen hastalıkla karşılaştım. Artık en sonunda bir sonuca varabildim.Dilerim size de iyi gelir.çünkü ben birçok yöntem denedim ama sonuçları iyi olmadı. yaklaşık 1 ay oldu Dr. Yasir Gözü'ye gittim ameliyatsız lazer tedavi ile bu hastalıktan kurtulmamı sağladı. Sizlere önereceğim bir hekim oldu.

Spinalmi epiduralmi oldunuz sezeryan?nasıl peki önerirmisiniz? Hemoroid yüzünden sezeryan olabilir benimde
Malum çocukla yeni gördüm daha cevabınızı. Ben spinal aldım ancak bebek çıktıktan sonra genele çevirdik. Şahsen ben zorunlu sezeryan yaptım ve asla önermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…