alerjimde var aynı zamanda ikisi bir araya gelince böyle oldu20 kez mi? Korona testi yaptırdınız mı hiç
Tutmanız daha tehlikeli bir durum bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum ama bu durumdan doktorunuzu haberdar edin bir sebebi olmalıherkese merhaba. 12 haftalık hamileyim. bugün biraz grip gibiyim ve nerdeyse 20 kez hapsırdım. hapşırdıkca da tedirgin oldum, bebeğe zararı olur mu diye, bir iki kez her zaman hapsiriyoruz ama bugün çok fazla olduğu için stres yaptım sizce bir zararı olur mu kendimi de tutmak istemiyorum gelince hapsırıyorum
doktorum ateş çıkmadığı sürece bol meyve ve istirahat dedi bir kaç güne kendiliğinden geçer dedi hava değişimlerinden olabilicegini söylediTutmanız daha tehlikeli bir durum bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum ama bu durumdan doktorunuzu haberdar edin bir sebebi olmalı
doğru söylüyorsunuz ama işte ilk hamilelik olunca böyle her şeyi kafaya takıp büyütüyoruz işte yoksa çok haklısınızBir doktor der ki o zaman kürtaj yerine herkes karabiber çekip hapşırsun kürtaj denen bir şey olmasın.. siz lütfen içinizi ferah tutun yukarda arkadaşın da dediği gibi tutmak size en büyük zarar
Bende alerrji var gunde bi okadar hapsuruyorum hiç birşey olmadı benim kineherkese merhaba. 12 haftalık hamileyim. bugün biraz grip gibiyim ve nerdeyse 20 kez hapsırdım. hapşırdıkca da tedirgin oldum, bebeğe zararı olur mu diye, bir iki kez her zaman hapsiriyoruz ama bugün çok fazla olduğu için stres yaptım sizce bir zararı olur mu kendimi de tutmak istemiyorum gelince hapsırıyorum
Anladım hani corona dışında alerji tarzı bir durum vardır belki diye düşündüm ben ama doktorunuz öyle dediyse bekleyindoktorum ateş çıkmadığı sürece bol meyve ve istirahat dedi bir kaç güne kendiliğinden geçer dedi hava değişimlerinden olabilicegini söyledi
Cuma gunu bende anlattigin gibiydim.herkese merhaba. 12 haftalık hamileyim. bugün biraz grip gibiyim ve nerdeyse 20 kez hapsırdım. hapşırdıkca da tedirgin oldum, bebeğe zararı olur mu diye, bir iki kez her zaman hapsiriyoruz ama bugün çok fazla olduğu için stres yaptım sizce bir zararı olur mu kendimi de tutmak istemiyorum gelince hapsırıyorum
inşallah tutunmustur3 ayda çok iyi tutunmuştur o merak etme. Bir kız vardı, Tv'de izledim. Sevgilisiyle uçaktan atlıyor. Paraşütü açılmıyor kızın, tam çakılmadan önce ufaktan açılıp tutuyor ama kız çok sert çakılıyor. Kollarıyla bacaklarıyla korumuş kendini, cenin pozisyonunda düşmüş ama bütün kol bacak kemikleri paramparça. 6 haftalık hamileymiş haberi yokmuş, düşmedi o bebek. Amerikalı bir kızdı , doğurdu onu. Bunda düşmeyen bebeler hapşırınca hiç düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?