- 2 Şubat 2016
- 191
- 141
- 103
- Konu Sahibi PembeBasak
-
çok yürüyüş yapmak iyi geliyormuş birde yüzmekMerhaba arkadaşlar
Hamilelikte spor yapmak hem çok faydalı hem de doğumu kolaylaştırıyormuş. Aranızda spor yapan ya da yapmayı düşünen var mı?? Varsa neler yapıyorsunuz???
yürüyüş tamma ama yüzme konusunda tedirginim çünkü havuzdan vs mikrop kaparsam Allah korusunçok yürüyüş yapmak iyi geliyormuş birde yüzmek
havuza gitme canım deniz'e git. havuz hamile olmayan bayanlara bile zararlı. gerçi nerede yaşıyorsun bilmiyorum amayürüyüş tamma ama yüzme konusunda tedirginim çünkü havuzdan vs mikrop kaparsam Allah korusun
Çok teşekkür ederim canım amin allah hepimize sağlıkla nasip etsin :) Bende kilo yok ama hamilelikte almamak için ve doğum kolaylaşsın diye istiyorum. yürüyüş kaç dakika yapıyorsun ?merhaba ben hem kilolu hamile kaldığım için hemde kilo almamak ve rahat doğum yapmak için spor yapıyorum şuanda sadece yürüyüş yapıyorum gördüğüm kadarıyla aramızda bir hafta var bebeklerde :) allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah canım :) ben şuanda sadece yürüyüş yapıyorum aşırı esneme veya yorucu hareketleri doktor 3 aydan önce önermiyor. 3.ay itibariyle pilatese başlayacağım :) kesinlikle tavsiye ederim hem doğumu rahatlatmak hemde bebeğe doğru oksijeni sağlamak beyinsel ruhsal rahatlamak adına harika bir spor :)
aynı hafta içerisindeyiz seninle de :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)Bende kiloluyum yürüyüş yapicam inşallah. Hem kilo almamak hem de ödeme olmamak ve kolay doğum icin
o değişiyor canım yani evim çarşı içerisinde hem geziyorum hem alışveriş yapıyorum hem yürüyüş yapıyorum bazen 2 saat bazen 4-5 saat yapıyorum kendimi yormamaya özen göstererek takip ediyorum kendimi yorulduysam hemen geri dönüyorum ortalama 1-1.5 saat yeterli olur amaÇok teşekkür ederim canım amin allah hepimize sağlıkla nasip etsin :) Bende kilo yok ama hamilelikte almamak için ve doğum kolaylaşsın diye istiyorum. yürüyüş kaç dakika yapıyorsun ?
ben bursadayım cnaım :) ankaranın neresindesin :) öğrenciliğimi ankarada yaptım bendeBende yürüyüşlere başlarım yavaş yavaş :) Ben Ankara' dayım, sizler nereler??
Evett :)) İnşallah sağlıkla doğar minisler. Kese ve kalp atışını gördün mü canım? ? Ve şuan kaç hafta kaç gunluksunaynı hafta içerisindeyiz seninle de :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
İstanbuldayım :)Bende yürüyüşlere başlarım yavaş yavaş :) Ben Ankara' dayım, sizler nereler??
Ben şuan 6. haftamın içindeyim. 5+6 gün. 10 gün sonra falan Allah nasip ederse kontrole gideceğim. Sende durumlar ne?Evett :)) İnşallah sağlıkla doğar minisler. Kese ve kalp atışını gördün mü canım? ? Ve şuan kaç hafta kaç gunluksun
Suan 5 artı 1 canım :) haftaya bugün ilk kontrolüme gidicem kese için. Insallah kalp atışını da görürüz :))Ben şuan 6. haftamın içindeyim. 5+6 gün. 10 gün sonra falan Allah nasip ederse kontrole gideceğim. Sende durumlar ne?
ben daha çok yeniyim ama pilates yapıyorum ara mı vermeliyim? Esneme hareketleri yapmamak mı gerekiyor?merhaba ben hem kilolu hamile kaldığım için hemde kilo almamak ve rahat doğum yapmak için spor yapıyorum şuanda sadece yürüyüş yapıyorum gördüğüm kadarıyla aramızda bir hafta var bebeklerde :) allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah canım :) ben şuanda sadece yürüyüş yapıyorum aşırı esneme veya yorucu hareketleri doktor 3 aydan önce önermiyor. 3.ay itibariyle pilatese başlayacağım :) kesinlikle tavsiye ederim hem doğumu rahatlatmak hemde bebeğe doğru oksijeni sağlamak beyinsel ruhsal rahatlamak adına harika bir spor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?