Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba herkese
Önümüz bayram, havalarda ısındı artık. Hamilelikte güneş kremi kullanımı oldukça önemli lekeler açısından. Acaba önerebileceğiniz güneş kremi var mı?
Bende onu kullaniyorum ama kirec gibi surunce insan icine cikalacak gibi degil o derece... birde avene 50 faktor aldim yuksek faktorlu olanlrin hepsi olur dedi doktorum ama dermo kozmetik bisey sec dedi...
Avene dende memnun herkes.. Solentayi yuzum ve karnima digerimi normal kullanmayi planliyorum yada.ikisini karistiricam
Bende solante aldım önce doktorum deneme boyunu vermişti kullanmıştım altına nemlendirici sürüldüğü taktirde bembeyaz kalmıyor. İçerik açısından çok iyi bence. Onun dışında benim doktorum mustela yada babe'nin çocuklar için olan güneş kremlerini de kullanabilirsin dedi.