Hamilelikte Güneş Kremi Önerisi

Ssda_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2018
2.096
2.221
133
Merhaba herkese 🤗
Önümüz bayram, havalarda ısındı artık. Hamilelikte güneş kremi kullanımı oldukça önemli lekeler açısından. Acaba önerebileceğiniz güneş kremi var mı?

Evet. Solante Pregna. Çok katı kıvamlı ama hiç lekem olmadı, çil bile oluşmadı ki yazın olurdu normalde.

Evet. Solante Pregna. Çok katı kıvamlı ama hiç lekem olmadı, çil bile oluşmadı ki yazın olurdu normalde.
Ben de internetten yaptığım araştırmalarda onu gördüm en çok. Her yaz çillerim olur benimde şimdi iyice tedirgin oldum. Çok teşekkürler🤗

Bende onu kullaniyorum ama kirec gibi surunce insan icine cikalacak gibi degil o derece... birde avene 50 faktor aldim yuksek faktorlu olanlrin hepsi olur dedi doktorum ama dermo kozmetik bisey sec dedi...
Avene dende memnun herkes.. Solentayi yuzum ve karnima digerimi normal kullanmayi planliyorum yada.ikisini karistiricam ;)

Evet solente yi losyon gibi bi şeyle karıştırıp ya da losyon üstüne sürebilirsin.

Bende solante aldım önce doktorum deneme boyunu vermişti kullanmıştım altına nemlendirici sürüldüğü taktirde bembeyaz kalmıyor. İçerik açısından çok iyi bence. Onun dışında benim doktorum mustela yada babe'nin çocuklar için olan güneş kremlerini de kullanabilirsin dedi.

Bende solante kulkanıyorum lekem olustuktan sonra kullanmaya basladm bır hafta oldu onledıgı ve azaltıgı yazıyor bakalım sımdılık memnunum.

Back
X