HAMİLELİKTE GUATIR`I OLAN VAR MI YARDIM

kralice40

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
145
30
118
ARKADAŞLAR BEN 7 HAFTALIK HAMİLEYİM DR. BANA VİTAMİN HAPI VERDİ ÇOCUK KÜÇÜK DİYE VE BEN DE İSHALLİK BAŞLADI İNTERNETTE ARRAŞTIRDIĞIM KADARIYLA VİTAMİN HAPI YAPIYORMUŞ [YAN ETKİLERİNDE ] REÇETESİN İ OKUDUM YAN ETKİLERİNDE İSHALLİK YAPIYORMUŞ DİĞER YAN ETKİLERİDE DERİDE KAVLAMA VE KAŞINTI OLUYORMUŞ BEN DE KULAĞIMDA KAŞINTI VARDI ŞİMDİ ĞEÇTİ AMA İSHALLİKLE BİRLİKTE KARIN AĞRISIDA OLUYORDU ŞİDDETLİ AŞTIRDIĞIM KADARIYLA 2 PATATES HAŞLAMASI İYİ OLUYORMUŞ BEN DE ŞİMDİ YAPTIM AMA BENİM KORKUM ŞU BUNLARI GUATIRDA YAPIYOR OLABİLİR Mİ ENDİŞELİYİM YARIN DA DOKTORA GİDECEĞİM. İNŞALLAH BİRŞEY YOKTUR. GUATIR HAMİLELİKDE İSHALLİK YAPIYORMUŞ ÇOK KORKUYORUM BENİM DURUMDA OLAN VAR MI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.

merhaba canim.cok gecmis olsun.benim hem guatirim var hemde ishaalim.hic durmadi.30haftalik hamileyim ve 5 aydan beride ishalim.bu konu hakkinda bilgim yok.ama senin yaziyi tesaduf gorunce benimde senden haberim oldu.dikkat et canim ishal erken doguma neden olur.pirinc hasla ye.patates hasla.suyu kaynat sogusun ic.allah yardimcin olsn

birde okudugum yazilarda edindigim bilgiyide soyliyeyim.ilac ishal yapar,bazilarinda yapmaz.eger sende yapiyosa ilaci birakmani tavsiye ederim canim benim..

SelAm kizlar benim tiroidim var ikinci bebegime hamileyim dediginiz gibi bir Sorun yasamadim Ama doktor magnezyum ishal yapiyor gebeleri Eger ishal olursam birak demisti magnezyum aliyorsaniz ondan olabilir

ben hic ilac kullanmadim buzamana kadar.gebeligim basindan beri verdigi ilaclardan 1 2 tane alirdim sonra biraktim.benimki ilactan degil.bir kac gun bunun iicin doktora gidecem bakalim artik ya.yeter artik diyorum bu ara cok sik olmaya basladi korkuyorum

SelAm kizlar benim tiroidim var ikinci bebegime hamileyim dediginiz gibi bir Sorun yasamadim Ama doktor magnezyum ishal yapiyor gebeleri Eger ishal olursam birak demisti magnezyum aliyorsaniz ondan olabilir

magnezyum ne bilmiyorum ama benim kullandığım vitamin ilacı dr. cocuk küçük kalmış diye verdi. dr bide hastalığına bakarsak 12 haftalık ultrasona bakarsak da 6 haftalık demişti bir anlam veremediğini söylemişti

ben de korkuyorum inşallah guatır değildir. belirtilerine baktığımda şişlik ve ishallik diyor. ben de şişlik değil ama ishallik var.

ben de korkuyorum inşallah guatır değildir. belirtilerine baktığımda şişlik ve ishallik diyor. ben de şişlik değil ama ishallik var.
senin ne rahatsizligin var canim hipertroidmi hipotroidmi.hipertroidi olan kisilerde ishal olurmus.ama bence saenin vitamin ilacindan kaynaklidir.sen doktoro sor canm.beni bilgilendirirsen sevinirim.

senin ne rahatsizligin var canim hipertroidmi hipotroidmi.hipertroidi olan kisilerde ishal olurmus.ama bence saenin vitamin ilacindan kaynaklidir.sen doktoro sor canm.beni bilgilendirirsen sevinirim.

buğün dr. gittim vitamin hapını söyledim reçetesindede yanetkileri yaşadığımı söyledim ve o ğün içmediğimi söyledim hap yapmaz dedi şaşırdım.reçetesinde ishallik ve diğer yan etkilerinde deri kaşıntısı yazdığını söyledim sonra bana vitamini kullanma sana toz karışımı verecem suyla içiliyormuş onu verdi seni rahatlatır dedi. kulağımda kaşıntı var dedim kbb git dedi. şimdi iyim karın ağrısı oluyor ama ishali özür diliyorum ama zorla yapıyorum karın ağrım ğeçsin diye ayaktada çok fazla duramıyorum karnıma ağrı ğiriyor çocukda dedi 8 haftalık olmuş elleri, ayakları daha oluşmamış dedi

masallah ?asallah.daha kucukmusmus bebisisin.ishal konusunda cok iyi anliyorum.sen ac karnina muz ye bide kaynamis sogumus su iic insallah biseyin kalmaz ben oyle yapiyorum suan karin agrim durdu.tavsiye edrim canm.guatrdan olabilirmi acaba.ben dun okumustum guatr neden olurmus.senin belki yedigin biseyler dokanmistr.

dr. dışarıdan birşey yedin mi diye sordu ama yemiştim.

bencede yedigin sey dokanmistr.ama hamilelihin ileriki aylarinda dikkat et ishal olma.bende ilk zamnlar olmadm 5 ay sonrara badladi.ama ben guatr ilaclarii icmiyorum sen ic kendine ve bebege dikkat et canm.yoksam erken dogum olur allah korusn..benm tehlikem var mesela sen aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…