- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Valla calisiyorum. Eve gideyim limonlu su yapayim burun tıkanıklığı beni öldürüyor yaCanım geçmesi uzun sürüyor malesef ve neden bilmiyorum gebeliğin ilk haftalarında hep grip olunuyor iki gebeliğimde de yaşadım bunu. Ihlamur iç bi iki fincan. Limonlu sıcak su iç ve bolca dinlen. Ateşin olursa dikkatli ol mutlaka ya Dr a git yada parol iç
Buhar makinen varsa onu kullan viks bile önermiyor Dr lar.Valla calisiyorum. Eve gideyim limonlu su yapayim burun tıkanıklığı beni öldürüyor ya
doktor a gittim bende bugun göğüs ağrısı basladi bugun canim..5 gundur cekiyorum ne kadar surecek bilmiyorum evde de ufak bir kızım var..allah yardımcın olsun..saglik ocagi bitki caylari yasak diyor kesinlikle..sen gittinmi doktora..ıhlamur bile yasakmis..Napcaz valla bilemiyorumKızlar;
5 hafta 3 günlük hamileyim ve şiddetli grip geciriyorum nasil geçer bu grip yardımcı olun ilacta kullanamıyorum..
Ben gitmedim doktora ama evet bitki çayları yasak, Iste kurbanlik koyun gibi bekliyorumdoktor a gittim bende bugun göğüs ağrısı basladi bugun canim..5 gundur cekiyorum ne kadar surecek bilmiyorum evde de ufak bir kızım var..allah yardımcın olsun..saglik ocagi bitki caylari yasak diyor kesinlikle..sen gittinmi doktora..ıhlamur bile yasakmis..Napcaz valla bilemiyorum
Yokki cnmBuhar makinen varsa onu kullan viks bile önermiyor Dr lar.
ama ben kac gündür ihlamur ve zencefil içtim en fazla 2 bardak olmak kaydi ile..kadin dogumcuya da soracağım..geçmez böyle yoksaBen gitmedim doktora ama evet bitki çayları yasak, Iste kurbanlik koyun gibi bekliyorum
Serum fizyolojik kullanabilirsin onda da bi sakınca Yok. Dr bana kullan demişti.Yokki cnm
ama ben kac gündür ihlamur ve zencefil içtim en fazla 2 bardak olmak kaydi ile..kadin dogumcuya da soracağım..geçmez böyle yoksa
Sor bakalim bana da bilgi ver : )ama ben kac gündür ihlamur ve zencefil içtim en fazla 2 bardak olmak kaydi ile..kadin dogumcuya da soracağım..geçmez böyle yoksa
Himm ya ben ihlamur icince kusasim geliyorben de ıkı kere grıp gecırdım hamılelıgım boyunca ucuncuye yakalanmadan dogurcam ınsallah.. Ihlamur içebildim hatta içine elma ayva kabugu falan koydum doktor sakıncası yok demıstı ama dıger bıtkı cayları kesınlıkle yasak..
Alcam valla bu aksam kullanacamSerum fizyolojik kullanabilirsin onda da bi sakınca Yok. Dr bana kullan demişti.
serum fizyolojikte kullaniyorum kac gündür :)Alcam valla bu aksam kullanacam
O nasil birseyserum fizyolojikte kullaniyorum kac gündür :)
normalde burun tikanikligi icin bebeklere veriyorlar..bildigin serum..şırınga ile cekip burnuna veriyorsun tıkanıklık vs icin burnunu temizliyorsun..ben surekli kızıma yapıyorum zararli olsa bebeklere de vermez doktorlar diye bende sıktım burnuma kac gündür..ama acayip midemi bulandiriyor benim..kızımın aglamasi kadar var belkide oda annesi gibi herhalde..esim tuzlu su tadinda diyor ama bana kuf kokusu varmis gibi geldiyor nedense..hastanelerde herhangi bir durumda acil olarak verilen serum sodyum klorur yani :)O nasil birsey
Himm yapayim bu aksam brde benim kasiklarim agriyor normal dimi ilk zamanlarda gaz sancisi gibinormalde burun tikanikligi icin bebeklere veriyorlar..bildigin serum..şırınga ile cekip burnuna veriyorsun tıkanıklık vs icin burnunu temizliyorsun..ben surekli kızıma yapıyorum zararli olsa bebeklere de vermez doktorlar diye bende sıktım burnuma kac gündür..ama acayip midemi bulandiriyor benim..kızımın aglamasi kadar var belkide oda annesi gibi herhalde..esim tuzlu su tadinda diyor ama bana kuf kokusu varmis gibi geldiyor nedense..hastanelerde herhangi bir durumda acil olarak verilen serum sodyum klorur yani :)
En eski yontem dimi .D.D bencede yapmak lazimGecmiş olsun canım gebeliğin ilk zamanında herkes grip oluyo bende olmstum malesef.bu heralde vucut gebeliği yabancı bişeymiş gibi algılayıp bağısıklığın alışmasıyla ilgili.hafif sıcak suya limon sık bal koy iç bide bebekller için olan deniz suyunu ne var ya fısfıs olanlar onlardanda kullan ama en iyii birazcık acılı tarhana yanında limonlu kuru soğan cok iyi gelcek :)
Bende doktora gitmiştim minoset vermişti, bir de bol su,boğazım içinde naneli şeker yedim bol bol...Kızlar;
5 hafta 3 günlük hamileyim ve şiddetli grip geciriyorum nasil geçer bu grip yardımcı olun ilacta kullanamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?