- Konu Sahibi marbling817
benimde kasık ağrım ve bel ağrım bu gebeligimde cok fazla kizimda bu kadar hatirlamiyorumHimm yapayim bu aksam brde benim kasiklarim agriyor normal dimi ilk zamanlarda gaz sancisi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde kasık ağrım ve bel ağrım bu gebeligimde cok fazla kizimda bu kadar hatirlamiyorumHimm yapayim bu aksam brde benim kasiklarim agriyor normal dimi ilk zamanlarda gaz sancisi gibi
Sagol canim[22/05 16:23] Zehra İNCE: Ihlamur ve/veya zencefil ve hatta papatya çayı içebilirsiniz ikişer fincanı geçmemek kaydıyla
[22/05 16:24] Zehra İNCE: Bal limon kaynamış su karıştırıp çay gibi içebilirsiniz
[22/05 16:24] Zehra İNCE: Tuzlu su ile burnunuzu yıkayabilir gargara yapabilirsiniz
[22/05 16:24] Zehra İNCE: Yastığınızı yüksek yapın buara,geniz akıntınız rahatsız etmesin sizi
[22/05 16:25] Zehra İNCE: 38 derece üzeri ateş,balgamlı öksürük,1 haftadan uzun süre şikayetlerinizin devam etmesi durumunda ben göreyim sizi
[22/05 16:26] Zehra İNCE: Bol taze sebze meyve tüketelim lütfen
Doktorun bana yazdiklaribu arada kızlar
Benimde arada oluyor tam oluyor agribenimde kasık ağrım ve bel ağrım bu gebeligimde cok fazla kizimda bu kadar hatirlamiyorum
Bende naneli sakiz cigniyorum: )Bende doktora gitmiştim minoset vermişti, bir de bol su,boğazım içinde naneli şeker yedim bol bol...
Denerim teşekkürlerBal zencefil limon ve biraz karabiber hepsini karstirip yedim bana cok cok iyi gelmisti doktorumda yiyebilirsin demişti sende doktoruna sorup kullanabilirsin istersen 2 gunde grip falan kalmamıştı
Bende ilk haftalarda grip olmustm ihlamur fln ictim 1 haftada anca gectiKızlar;
5 hafta 3 günlük hamileyim ve şiddetli grip geciriyorum nasil geçer bu grip yardımcı olun ilacta kullanamıyorum..
Zaten gecti birazcik bi burnum kaldi oda rahatsiz etmiyorArkadaşların dediği gibi günde 2 bardağı geçmemek kaydıyla ıhlamur+Bal limon+burna deniz suyu bide başın ağrır ateşin çıkarsa ya da kendini çok kötü hisssedersen parol.. Hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama 1 haftada geçiyor bilemedin 10 gün. Çok zor ama dayanmaya çalış canım
E şanslısın çok çabuk geçmiş ne güzelZaten gecti birazcik bi burnum kaldi oda rahatsiz etmiyor