• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Grip nasıl geçer

[22/05 16:23] Zehra İNCE: Ihlamur ve/veya zencefil ve hatta papatya çayı içebilirsiniz ikişer fincanı geçmemek kaydıyla
[22/05 16:24] Zehra İNCE: Bal limon kaynamış su karıştırıp çay gibi içebilirsiniz
[22/05 16:24] Zehra İNCE: Tuzlu su ile burnunuzu yıkayabilir gargara yapabilirsiniz
[22/05 16:24] Zehra İNCE: Yastığınızı yüksek yapın buara,geniz akıntınız rahatsız etmesin sizi
[22/05 16:25] Zehra İNCE: 38 derece üzeri ateş,balgamlı öksürük,1 haftadan uzun süre şikayetlerinizin devam etmesi durumunda ben göreyim sizi
[22/05 16:26] Zehra İNCE: Bol taze sebze meyve tüketelim lütfen

Doktorun bana yazdiklaribu arada kızlar

[22/05 16:23] Zehra İNCE: Ihlamur ve/veya zencefil ve hatta papatya çayı içebilirsiniz ikişer fincanı geçmemek kaydıyla
[22/05 16:24] Zehra İNCE: Bal limon kaynamış su karıştırıp çay gibi içebilirsiniz
[22/05 16:24] Zehra İNCE: Tuzlu su ile burnunuzu yıkayabilir gargara yapabilirsiniz
[22/05 16:24] Zehra İNCE: Yastığınızı yüksek yapın buara,geniz akıntınız rahatsız etmesin sizi
[22/05 16:25] Zehra İNCE: 38 derece üzeri ateş,balgamlı öksürük,1 haftadan uzun süre şikayetlerinizin devam etmesi durumunda ben göreyim sizi
[22/05 16:26] Zehra İNCE: Bol taze sebze meyve tüketelim lütfen

Doktorun bana yazdiklaribu arada kızlar
Sagol canim

Bal zencefil limon ve biraz karabiber hepsini karstirip yedim bana cok cok iyi gelmisti doktorumda yiyebilirsin demişti sende doktoruna sorup kullanabilirsin istersen 2 gunde grip falan kalmamıştı

Arkadaşların dediği gibi günde 2 bardağı geçmemek kaydıyla ıhlamur+Bal limon+burna deniz suyu bide başın ağrır ateşin çıkarsa ya da kendini çok kötü hisssedersen parol.. Hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama 1 haftada geçiyor bilemedin 10 gün. Çok zor ama dayanmaya çalış canım:işsiz:

Arkadaşların dediği gibi günde 2 bardağı geçmemek kaydıyla ıhlamur+Bal limon+burna deniz suyu bide başın ağrır ateşin çıkarsa ya da kendini çok kötü hisssedersen parol.. Hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama 1 haftada geçiyor bilemedin 10 gün. Çok zor ama dayanmaya çalış canım:işsiz:
Zaten gecti birazcik bi burnum kaldi oda rahatsiz etmiyor

Canım bende soğuk algınlığı olmuştum ilaç içmeden kendi yöntemlerimle kurtuldum. Bol bol terledim , banyo yaptım sadece bir bardak nane limon içtim . Limonu bol tükettim . Limınu bir pamuğa damlat iki burun deliğine tıka. Burnun tıkalıysa açar. Sonra yarım limon ayak tabanına sür. Oda gribe karşı birebir. Tavuk suyuna çorba. Sonra yoğurt çorbası. Yani hep fıtri şeyler ye. Hem bebekde beslenir hem sende güç kuvvet alırsın. Son olarak bide buhar. Mesela tencere su kaynat onu al bi battaniye altına gir dikkat et nefessiz kalma :) bütün mikropları atarsın öyle. Az bi nane atsan içine oda ferahlatır. Benden bu kadar :) geçmiş olsun canım

Back