angrybirdeu Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2015 66 36 11 Haziran 2021 Konu Sahibi angrybirdeu #1 Hamile kaldığınızda göz kapağında kuruluk olan var kı hanımlar ? şuanda kabuk kabuk dökülüyor resmen ne yapacağımı şaşırdım
Hamile kaldığınızda göz kapağında kuruluk olan var kı hanımlar ? şuanda kabuk kabuk dökülüyor resmen ne yapacağımı şaşırdım
hermionepotter Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.373 5.952 11 Haziran 2021 Konu Sahibi angrybirdeu #2 Göz kapağında değil de gözde kuruluk olduğunu duymuştum, lens taktığımda pek rahat edemiyorum kuruluk hissinden dolayı
Göz kapağında değil de gözde kuruluk olduğunu duymuştum, lens taktığımda pek rahat edemiyorum kuruluk hissinden dolayı
S Soline Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2021 308 193 38 11 Haziran 2021 Konu Sahibi angrybirdeu #3 angrybirdeu .!.: Hamile kaldığınızda göz kapağında kuruluk olan var kı hanımlar ? şuanda kabuk kabuk dökülüyor resmen ne yapacağımı şaşırdım Genişletmek için tıkla...
angrybirdeu .!.: Hamile kaldığınızda göz kapağında kuruluk olan var kı hanımlar ? şuanda kabuk kabuk dökülüyor resmen ne yapacağımı şaşırdım Genişletmek için tıkla...
S Soline Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2021 308 193 38 11 Haziran 2021 Konu Sahibi angrybirdeu #4 Merhaba benim iki haftadır goz kapagim ve çenem kuruluktan surekli dökülüyor 3 litreden fazla su içiyorum gunde ise gidiyorum diye bepentan surmeye basladim.
Merhaba benim iki haftadır goz kapagim ve çenem kuruluktan surekli dökülüyor 3 litreden fazla su içiyorum gunde ise gidiyorum diye bepentan surmeye basladim.