Hamilelikte göğüslerdeki hassasiyetin azalması

Rvzrvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
7
2
86
27
Merhabalar, SATa göre 7 haftalık hamileyim. Baştan beri göğüslerim aşırı hassastı. Yani düşecek gibiydi nerdeyse sütyeni çıkarınca yatarken kalkarken elimle tutuyordum. Dün gece de bir kaç kez uyandım yine kalkarken yatarken falan hassasti. Ama sabah uyandigimdan beri o hassasiyet yok yani sıkıştırınca falan yine açıyor ama dünkü gibi değil. 4 gün önce kalbini duymuştuk her şey normaldi 4 günde bir şeyler değişir mi bebegim iyi midir.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar, SATa göre 7 haftalık hamileyim. Baştan beri göğüslerim aşırı hassastı. Yani düşecek gibiydi nerdeyse sütyeni çıkarınca yatarken kalkarken elimle tutuyordum. Dün gece de bir kaç kez uyandım yine kalkarken yatarken falan hassasti. Ama sabah uyandigimdan beri o hassasiyet yok yani sıkıştırınca falan yine açıyor ama dünkü gibi değil. 4 gün önce kalbini duymuştuk her şey normaldi 4 günde bir şeyler değişir mi bebegim iyi midir.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Merhaba hayirli olsun hamileliginiz saglikla gelsin insaAllah.. merak etmeyin gebelik belirtileri surekli surekli olmuyor benimde bazen gogus hassasiyetim kasik hassasiyetim kayboluyo ucunu sıkıyorum falan niye acımıyo diye panik oluyorum.. o belirtilrr sürekli olsa hamilelik cok zor gecer ki endiselenmeyin ama iciniz rahat etmezse bi doktorunuza gidin.

Bende böyle hep evham yapardım kusmayınca acaba bir şey mi oldu neden kusmuyom diye üzülürdüm hiçbir şey olmaz allahın izniyle öyle her zaman olmuyor o belirtiler bazen kaybolur bazen çok şiddetli geri gelir

Benim de onceki gebeligimde 7.hafta civari bir gun duştan ciktigimda tık diye gogus hassasiyetim kaybolmuştu bir anda, telas yapmayın belirtiler bir anda kaybolabilir

Merhaba hayirli olsun hamileliginiz saglikla gelsin insaAllah.. merak etmeyin gebelik belirtileri surekli surekli olmuyor benimde bazen gogus hassasiyetim kasik hassasiyetim kayboluyo ucunu sıkıyorum falan niye acımıyo diye panik oluyorum.. o belirtilrr sürekli olsa hamilelik cok zor gecer ki endiselenmeyin ama iciniz rahat etmezse bi doktorunuza gidin.
Merhabalar çok teşekkür ederim siz de sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 🤲 işte ilk gebelik olunca bir de mucize gibi bir şeydi bizim için doğal yoldan olması nasip oldu çok şükür tedirgin oluyor insan
Annelik zormus :)

Benim de onceki gebeligimde 7.hafta civari bir gun duştan ciktigimda tık diye gogus hassasiyetim kaybolmuştu bir anda, telas yapmayın belirtiler bir anda kaybolabilir
Sizin de aynı olmuş demek ki her şey yolunda. Bugün sağlık ocağındaki hemşireyle görüştüm onlar da dediler yani 2. Trimestera doğru giderken azalacak o döneme girdiğinde çok rahat olacaksın zaten çok az süre geçmiş kalbini duyali bir sorun yoktur kanama, normal olmayan ağrı vs duyarsan doktora git dedi

Merhabalar çok teşekkür ederim siz de sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 🤲 işte ilk gebelik olunca bir de mucize gibi bir şeydi bizim için doğal yoldan olması nasip oldu çok şükür tedirgin oluyor insan
Annelik zormus :)
Saglikla gelsin bende zor buldum tüp bebek 14 sene sonra geldi panik halim ondan gebeligin ilk baslarinda aniden ayaga kalkar denerdim başımdamı dönmüyor diye😀 doktorum dedi ki o belirtiler surekli olsa hamilelik annelere zehir olurdu dedi 😀😀 haklı..

Korkma canım bu süreçte olabildiğince pozitif ve sakin ol 🥰 bazen sabahın akşamına benzemeyecek iyiyim diyeceksin kusacaksın miden bulanırken birden kesilecek ohooo daha bunun bebek hareketleri kısmı var bir gün deli gibi tekmeleyip diğer gün sakin sakin durup insanın yüreğini ağzına getirebilir 🌸
Her şey çok güzel olsun sağlıkla al kucağına

Back
X