aynen canım ama nette okuduğum kadarıyla olurmuş hamilelik olur olmaz süt üretmeye başlarmış vücut burdada sormak istedim yaşayanlar vardır belki diye :)Canım bata 8 gün varmış. Şöyleki benimde göğüslerimin ucu çok acıdı ama bu 7. haftada falan oldu. Adete bu kadar çok varken olurmu sanmıyorum.
Anladım canım daha 1 haftam var bakalım hayırlısı olsun :)Evet batima 3 4 gun kala göğüslerim sisti agridi.
Allah saglikli gebelikler nasip etsin.Anladım canım daha 1 haftam var bakalım hayırlısı olsun :)
allah razı olsunAllah saglikli gebelikler nasip etsin.
ben oğluma hamileyken sürekli israra çıkardım ından anlamıştım ama göğsüm hiç acımamıştı son aylarda hassaslaşmıştı aşırı şekilde.. Ama busefer göğsüm acıyo bazen sanki ağırlaşıyo içinde süt varmış gibi :) 7 günüm kaldı sabrsızlıkla bekliyoruz :)İlkinde de aynı şekil oldu bunda da ilk başladığı andan itibaren gebelik biliyordum hamile olduğu mu
ben oğluma hamileyken sürekli israra çıkardım ından anlamıştım ama göğsüm hiç acımamıştı son aylarda hassaslaşmıştı aşırı şekilde.. Ama busefer göğsüm acıyo bazen sanki ağırlaşıyo içinde süt varmış gibi :) 7 günüm kaldı sabrsızlıkla bekliyoruz :)
korunmuyoruz canım bebek istiyoruz zaten ama göğsümün ağrısı şaşırttı beni normalde hep kenarları ağrırdı kas ağrısı gibi hassaslaşırdı ama bu sefer ucu acıyor yara varmış gibi elleyemiyorum nedenseEğer korunmuyor sanız hamilelik şansı elbette var benim en büyük belirti göğüs ağrısı di
korunmuyoruz canım bebek istiyoruz zaten ama göğsümün ağrısı şaşırttı beni normalde hep kenarları ağrırdı kas ağrısı gibi hassaslaşırdı ama bu sefer ucu acıyor yara varmış gibi elleyemiyorum nedense
7. Hafta gibi duyuluyor normaldeHamileyîm. Keseyi gördüm. Ne zaman kalp duyacam ???? Yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?