Hamilelikte göğüs ağrısı yaşayanlar.

merhaba benimde adetim 1 gün geçti:KK71:
gögüslerim şiş ve dokununca elbisem değince çok aciyo
gögüs agrim yumurlamadan sonra başladi

Göğüs ağrısı olabilir benim tek belirtimdi diyebilirim ama adet dönemi de ağrıdığı için çok ümitlenmeyin hele senin 6 gün varmış daha . Bide gögüslerim çok ağırlaşmıştı benim. Halada ağrıyor göğüslerim bakalım ne zaman geçecek.

kızlar bakın test boyle cıktı:KK48:
Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah. Hemen doktora git dinlem yorma kendini. Allahım sonuna kadar sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hamileliğini. Sağlıkla mutlulukla bebişini kucaklamayı nasip etsin inşallah. Darısı diğer isteyenlerin başına... :)

kızlar cuma gunu gttım doktora son adet tarıhıne gore 5 haftalık hamılesın dedı ultrasonla baktı hıc bı sey gormedı :KK43:beta hcg ıstedı 163 cıktı ve progesteron hormonum 7,96 cıktı yanı cok dusuk dedı dusebılır bebk dedı :KK43: pazar gunu tekrar beta hcg yaptr degerın 300 lerde olması lazm dedı ve benı ara dedı yaptrdım acılde 164 cıktı.yanı hıc artmamıs aradım doktoru dıs gebelık olbılr dedı salı gunu gel dedı :KK43:

Canım sakın kendini üzme. Emin ol birşeyler sağlıklı değildir bebekte o yüzden böyle olmuştur. Yarında bir yaptır test bakalım. Sabah yaptır acilde öyle git. Belki artar. Dış gebelik bile olsa erken farkedildiği için şanslısın. Hayırlısı olsun canım senin adına. Hiç üzme kendini

Canım sakın kendini üzme. Emin ol birşeyler sağlıklı değildir bebekte o yüzden böyle olmuştur. Yarında bir yaptır test bakalım. Sabah yaptır acilde öyle git. Belki artar. Dış gebelik bile olsa erken farkedildiği için şanslısın. Hayırlısı olsun canım senin adına. Hiç üzme kendini
dün gttim doktora tekrar kan testı yaptı betahcg 164ten 99a dusmus zaten kanamamda baslamıstı dun doktor mudahaleye gerek yok dedı kendı duscek dedı .dunden berı cok agrım ve kanamam var

dün gttim doktora tekrar kan testı yaptı betahcg 164ten 99a dusmus zaten kanamamda baslamıstı dun doktor mudahaleye gerek yok dedı kendı duscek dedı .dunden berı cok agrım ve kanamam var
Canım kimyasal gebelik olmuş sanırım. Bir dahaki ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Forumda da var. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalanlar diye

Canım kimyasal gebelik olmuş sanırım. Bir dahaki ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Forumda da var. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalanlar diye
canm hamıle kalmamda bı problem olmuyo Allaha şükür ama progesteron hormonum cok dusuk cıkıyo o yuzdende bebegım tutunamıyo bana :KK43: bunun tedavisi var mı dyorm yokms oyle dedı doktor ama olmalı ya

canm hamıle kalmamda bı problem olmuyo Allaha şükür ama progesteron hormonum cok dusuk cıkıyo o yuzdende bebegım tutunamıyo bana :KK43: bunun tedavisi var mı dyorm yokms oyle dedı doktor ama olmalı ya
kaç kere yaşadın böyle bir sorun canım. progestran ilaçları alabilirsiniz dr takviyesiyle. iğnesi vs var. bence gönlümü ferah tut. başka bir dr git. tek doktorla kalma canım

kaç kere yaşadın böyle bir sorun canım. progestran ilaçları alabilirsiniz dr takviyesiyle. iğnesi vs var. bence gönlümü ferah tut. başka bir dr git. tek doktorla kalma canım
2 defa yaşadım canm bundada doktor progesteron cok dusuk demstı :KK43: ben smdi tekrar hamıle kalsam yıne dusuk olacak bu hormon yıne dusuk tehlikesi olcak.doktora dedım bı tedavısı var mı dye bu aylık salgılanan bı hormonmus ne zaman hamıle kalacagını bılemeyız o yuzden bı sey yapamayız dedı ya var mı boyle sacmalık of ya acilen baska doktor bulmam lazm

Canım hamile oldupunu her ay adetine 5 gün kala öğrensen ve iğnesini olsan yeter bence canım. Sen 7 gün beklemişsin. Adetin geçer geçmez gitmelisin dr. Senin durumunun tedavisi var canım şükür hamile kalabiliuorsun. Bizim ilkinden sonra tık yok. İkinci olmak bilmiyor...

Canım hamile oldupunu her ay adetine 5 gün kala öğrensen ve iğnesini olsan yeter bence canım. Sen 7 gün beklemişsin. Adetin geçer geçmez gitmelisin dr. Senin durumunun tedavisi var canım şükür hamile kalabiliuorsun. Bizim ilkinden sonra tık yok. İkinci olmak bilmiyor...
canım işte daha once cıkmadı idrar testınde bı de hayal kırıklıgı olmasın dye sallıyorz tabı o da var ıs yerındende ızın alıp kan testı yaptıramıyorm . ne dyn nasıp boyleyms ınsallah bı dahakıne saglıklı hayrlı bı evlat verr Allah

amin canım takipte ol canım. kan testi kesin çözüm canım durumunu acile anlattığında test yaparlar canım. tabiki nasip önemli olan

Kızlar ben bu gün dr gittim adet oldum 22 snde ama kasık ağrılarım devam ediyordu batmalar. Çoğunluk sağ tarafta. Neyse herşey temiz çıktı ama kasık ağrım devam ediyor. Bacağımın birleştiği yerde gerilme hissediyorum. Anlamadım valla. Normalde adet oldum ama adete 2 gün kala oldum... İyicr şaştı benim bu işler ya

X