- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- Konu Sahibi papatyadiyari
Belirtiler nelerdi canım:) anlat bize:)) göğüs ağrın ne zaman başladı:)amin canım inşallah Allah tüm isteyenlere hayrlı saglıklı evlatlar versn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtiler nelerdi canım:) anlat bize:)) göğüs ağrın ne zaman başladı:)amin canım inşallah Allah tüm isteyenlere hayrlı saglıklı evlatlar versn
maşallah canim hamilesinkızlar bakın test boyle cıktı
belirtilerim : yumurtlamdan bu yana kasık ve bel agrısı sağ tarafta cogunlukla bacaga dogru vuran bı agrı.krem kıvamında bı akıntı .goguslerım adete 1 hafta varken agrımaya basladı ve damarlanmalar oldu.Belirtiler nelerdi canım:) anlat bize:)) göğüs ağrın ne zaman başladı:)
amin canım cok sagol. inşallah sende gorursun cıft cızgıyı rabbım nasıp etsinmaşallah canim hamilesin
hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin.
benim de bir gün geçti adetim gögüslerim çok aciyo
inşallah bende ikinci çizgiyi görürüm
Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah. Hemen doktora git dinlem yorma kendini. Allahım sonuna kadar sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hamileliğini. Sağlıkla mutlulukla bebişini kucaklamayı nasip etsin inşallah. Darısı diğer isteyenlerin başına... :)kızlar bakın test boyle cıktı
dün gttim doktora tekrar kan testı yaptı betahcg 164ten 99a dusmus zaten kanamamda baslamıstı dun doktor mudahaleye gerek yok dedı kendı duscek dedı .dunden berı cok agrım ve kanamam varCanım sakın kendini üzme. Emin ol birşeyler sağlıklı değildir bebekte o yüzden böyle olmuştur. Yarında bir yaptır test bakalım. Sabah yaptır acilde öyle git. Belki artar. Dış gebelik bile olsa erken farkedildiği için şanslısın. Hayırlısı olsun canım senin adına. Hiç üzme kendini
Canım kimyasal gebelik olmuş sanırım. Bir dahaki ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Forumda da var. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalanlar diyedün gttim doktora tekrar kan testı yaptı betahcg 164ten 99a dusmus zaten kanamamda baslamıstı dun doktor mudahaleye gerek yok dedı kendı duscek dedı .dunden berı cok agrım ve kanamam var
canm hamıle kalmamda bı problem olmuyo Allaha şükür ama progesteron hormonum cok dusuk cıkıyo o yuzdende bebegım tutunamıyo bana bunun tedavisi var mı dyorm yokms oyle dedı doktor ama olmalı yaCanım kimyasal gebelik olmuş sanırım. Bir dahaki ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Forumda da var. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalanlar diye
kaç kere yaşadın böyle bir sorun canım. progestran ilaçları alabilirsiniz dr takviyesiyle. iğnesi vs var. bence gönlümü ferah tut. başka bir dr git. tek doktorla kalma canımcanm hamıle kalmamda bı problem olmuyo Allaha şükür ama progesteron hormonum cok dusuk cıkıyo o yuzdende bebegım tutunamıyo bana bunun tedavisi var mı dyorm yokms oyle dedı doktor ama olmalı ya
2 defa yaşadım canm bundada doktor progesteron cok dusuk demstı ben smdi tekrar hamıle kalsam yıne dusuk olacak bu hormon yıne dusuk tehlikesi olcak.doktora dedım bı tedavısı var mı dye bu aylık salgılanan bı hormonmus ne zaman hamıle kalacagını bılemeyız o yuzden bı sey yapamayız dedı ya var mı boyle sacmalık of ya acilen baska doktor bulmam lazmkaç kere yaşadın böyle bir sorun canım. progestran ilaçları alabilirsiniz dr takviyesiyle. iğnesi vs var. bence gönlümü ferah tut. başka bir dr git. tek doktorla kalma canım
canım işte daha once cıkmadı idrar testınde bı de hayal kırıklıgı olmasın dye sallıyorz tabı o da var ıs yerındende ızın alıp kan testı yaptıramıyorm . ne dyn nasıp boyleyms ınsallah bı dahakıne saglıklı hayrlı bı evlat verr AllahCanım hamile oldupunu her ay adetine 5 gün kala öğrensen ve iğnesini olsan yeter bence canım. Sen 7 gün beklemişsin. Adetin geçer geçmez gitmelisin dr. Senin durumunun tedavisi var canım şükür hamile kalabiliuorsun. Bizim ilkinden sonra tık yok. İkinci olmak bilmiyor...