- Konu Sahibi darkangelees
-
Cumartesi kontrole gideceğim. Tekrar sorarım. Her gittiğimde bırakayım mı diye soruyorum. Bırakma diyor. Ben de anlamadım. Zararı yok faydası var diyor.Glukofen kullaniyordum cift cizgiyi gorur gormez biraktim bir hafta sonra keseyi gormeye gittigimde doktora soyledim biraktim kullaniyordum diye isabet olmus dedi. Kullanmiyorum su an o yuzden bence birak sende gebelikte olabildigince az ilac kullanmak gerekiyor
He bi de sen azaltarak mı bıraktın? Yoksa pat diye mi?Glukofen kullaniyordum cift cizgiyi gorur gormez biraktim bir hafta sonra keseyi gormeye gittigimde doktora soyledim biraktim kullaniyordum diye isabet olmus dedi. Kullanmiyorum su an o yuzden bence birak sende gebelikte olabildigince az ilac kullanmak gerekiyor
Pat diye vala gunde bi tane aliyodum icmefim oldu bittiHe bi de sen azaltarak mı bıraktın? Yoksa pat diye mi?
cqnim dualarim seninle. ben glifor kullandim 1aya duzenlendi ve hamile kaldim darisi basina emin ol ise yariyor birakmaMerhaba kızlar ben de glifor kullanıyorum 1 haftadır inanılmaz bulantı halsizlik baş dönmesi ve ishal yaptı daha önce hiçbir hap bu kadar yan etki etmemişti ama yorumları okuyorum sürekli herkeste oluyormuş 10 günden sonra düzeliyor diyolar inşallah düzelir ya . 9 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor adetim 3 ayda bir oluyorum nerdeyse ama insülin direncim olduğu için olabilir dedi doktor glifor verdi işte yumurtlaman düzene giricek adetlerinde dedi inşallah hamile kalırım çok istiyorum kızlar dua edin banaa lütfenn
Yan etkilere sabredin derim ben.. Çünkü insülin direnci için muazzam bir ilaç.. Keşke şuan kullanabilsemMerhaba kızlar ben de glifor kullanıyorum 1 haftadır inanılmaz bulantı halsizlik baş dönmesi ve ishal yaptı daha önce hiçbir hap bu kadar yan etki etmemişti ama yorumları okuyorum sürekli herkeste oluyormuş 10 günden sonra düzeliyor diyolar inşallah düzelir ya . 9 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor adetim 3 ayda bir oluyorum nerdeyse ama insülin direncim olduğu için olabilir dedi doktor glifor verdi işte yumurtlaman düzene giricek adetlerinde dedi inşallah hamile kalırım çok istiyorum kızlar dua edin banaa lütfenn
Canım bırakmadım devam ediyorum 10 günü geçti kullanıyorum yan etkileri çok azaldı hatta yok gibi bişey inşallah benimde bebeğim olur inşallahhh çok istiyorum hayırlısıyla çok saoluncqnim dualarim seninle. ben glifor kullandim 1aya duzenlendi ve hamile kaldim darisi basina emin ol ise yariyor birakma
Sabrettim ve başardım sanırım 10 günü geçti kullanıyorum ve yan etkileri çok azaldı başka bi ilaç olsaydı kesin bırakmıştım o kadar yan etkiye dayanmam çok zor oldu ama başardım herşey hamiş kalmak için inşallahhhYan etkilere sabredin derim ben.. Çünkü insülin direnci için muazzam bir ilaç.. Keşke şuan kullanabilsem
İnşallah canım Allah isteyen herkesin kucağına yavrusunu versin..Sabrettim ve başardım sanırım 10 günü geçti kullanıyorum ve yan etkileri çok azaldı başka bi ilaç olsaydı kesin bırakmıştım o kadar yan etkiye dayanmam çok zor oldu ama başardım herşey hamiş kalmak için inşallahhh
Canım kesinlikle gliforu kullan yumurtlamada inanılmaz etkisi var ben kullandım 5 6 ay da yumurtlamalarım çok iyileşti daha sonra doktor adetimin 16. Günü progestan başlamamı günde 3 tane iömemi söyledi adetken de 5 gün boyunca günde bi tane klomen içtim ve bir buçuk yılın sonunda 2 aylık hamileyim şükürler olsun rabbime Allah isteyen heerrrkesee nasip etsin inşallahhMerhaba herkese ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ve normal denedik olmadı regli oldum 2.günü gel dedi gittim yine klomen progestan falan verdi aşılama yapıcak bu sefer ama bide glifor verdi ve bu yumurtaları çok güzel büyütür bunuda kullanıcaz dedi?
Benim hiç bir sıkıntım yok rahim içinde yumurtalarımda sadece rahim ağzı darlığı var ve spermler geçemiyo ilk defa aşılama deniycez ve bana 3-4ay sonra aşılama olucak bunları kullanda dedi ve bu ayın 7 sinde yine kontrole gidicem bana yardımcı olun kızlar ilacı içiyimmi ilk defa şeker hapı içicem ishal miğde bulantısı falan yalar diyo doktor benim gibi arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz?
Canım neden öyle yaptığını bilmiyorum ama ilk 10günmide bulantısı baş dönmesi oluyo sonra düzeliyo kötü bişey değil ben 2 aylık hamileyim hala kullanmya devam ediyorum ama yine de tereddüt ediyorsan başka bir kadın doğum doktoruna git araştır canımpeki sence neden 3-4 ay sonra aşılama yapıcak peki?benim bildiğim 1 ayda aşılama yapılıyo?
Ve neden test yapmadan şeker ilacını verdi ya sıkıntı olursa yan etki gibi? Bir sürü soru var kafamda ?
Canım neden öyle yaptığını bilmiyorum ama ilk 10günmide bulantısı baş dönmesi oluyo sonra düzeliyo kötü bişey değil ben 2 aylık hamileyim hala kullanmya devam ediyorum ama yine de tereddüt ediyorsan başka bir kadın doğum doktoruna git araştır canım
Konu baya eski ama gebelikte kullanmaya devam ettinizmi doktor banada kullanma dedi ama çogu kişi kullanmışcqnim dualarim seninle. ben glifor kullandim 1aya duzenlendi ve hamile kaldim darisi basina emin ol ise yariyor birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?