Hamilelikte genital bölge temizliği nasıl yapılmalı

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
41
Arkadaşlar hamilelikten önce lazer yaptırmaktan korktuğum için şu an sıkıntısını çekiyorum. 29. Haftamda olmam sebebiyle artık kendim temizlik yapamıyorum. Kuaförden de hijyen konusuyla alakalı korkuyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sizce kuaföre gitmelimiyim. Kesici aletler işeride sıkıntı olabilir di mi?

Ağda yaptırabilirsiniz ama ağdanın sadece size özel kullanılması gerekir
kuaförlerde sadece spatula değiştirenler var
bu da hijyenik değil

Benim göbeğim kocaman değildi epey bi süre epilatör kullandım sonrada 2 kere tüy dökücü krem, ama sağlıklı değilmiş hamilelikte bu kremler, sonrada zaten 37.haftada sezeryan oldum

Temiz bir kuaföre gidebilirsiniz. Çok steril çalışanlar var. Çok ucuz olan yerleri tercih etmeyin, ucuza getircez diye ağdayı tekrar tekrar kullanan var.

Valla utanma sikilmayi kaldirip kucuk kuzenimle hallettim . Kendim yapabilmem mumkun degil. Kuaforlere de hic guvenmiyorum. Temiz dedigim yerde bile neler gördüm. Eger guvendiginiz birine agda yaptiramazsaniz jilet onerebilirim ancak. Tuy ddokucu kremler de zararli diye biliyorum

eşim halletmişti sağolsun...bu temel bir ihtiyaç sonuçta ...benim karnım çok büyüktü çok yardımı olmuştur....bilmiyorum bence ayıp değil ama ...

Sanırım 30 lu Haftalardan sonra ağda zararlı erken doğuma sebeb olabiliyormuş.. Dr um söyledi banada.. Tüy dökücü kremler ilk haftadan itibaren yasak zaten .. Buarada ben şimdiden zorlanıyorum aynı dert bendede var .. Off off

esiniz ne güne duruyor cnm cocuk yaparken ii 9 ay bakmasımı kötü valla yapıcak yanii evin temizliginide senim temizliginide

Aaa bunu bilmiyordum.nasil erken doguna neden olabilirki anlamadim

Aaa bunu bilmiyordum.nasil erken doguna neden olabilirki anlamadim
Kasılmalara sebeb olurmuş, kılların çekilmesiyle uyarılıyormuş kasılmalar oluyormuş bu erken doğum sancılarını başlatabilirmiş tabiki bir sürü hamile doğumdan 1. Gün önce dahi ağda yaptırıyor bişey olmuyor ama genede benim gözüm korktu

eşim halletmişti sağolsun...bu temel bir ihtiyaç sonuçta ...benim karnım çok büyüktü çok yardımı olmuştur....bilmiyorum bence ayıp değil ama ...
Ayy en en en en ennnnnn cok utanacagim sey sozlumle evlensigim zaman hamilelikte o işi yaptirmak ayy igrenmezler mi ... allahtan lazere gidiyorumda tuy probleminden kurtuldum..almayi biliyorlar mi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…