Temiz bir kuaföre gidebilirsiniz. Çok steril çalışanlar var. Çok ucuz olan yerleri tercih etmeyin, ucuza getircez diye ağdayı tekrar tekrar kullanan var.Arkadaşlar hamilelikten önce lazer yaptırmaktan korktuğum için şu an sıkıntısını çekiyorum. 29. Haftamda olmam sebebiyle artık kendim temizlik yapamıyorum. Kuaförden de hijyen konusuyla alakalı korkuyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sizce kuaföre gitmelimiyim. Kesici aletler işeride sıkıntı olabilir di mi?
Kimyasal değil mi doktora danıştınız mıBen veet kullanıyorum
Aaa bunu bilmiyordum.nasil erken doguna neden olabilirki anlamadimSanırım 30 lu Haftalardan sonra ağda zararlı erken doğuma sebeb olabiliyormuş.. Dr um söyledi banada.. Tüy dökücü kremler ilk haftadan itibaren yasak zaten .. Buarada ben şimdiden zorlanıyorum aynı dert bendede var .. Off off
Yani jiletlemi temizlenmistin?eşim halletmişti sağolsun...bu temel bir ihtiyaç sonuçta ...benim karnım çok büyüktü çok yardımı olmuştur....bilmiyorum bence ayıp değil ama ...
Kasılmalara sebeb olurmuş, kılların çekilmesiyle uyarılıyormuş kasılmalar oluyormuş bu erken doğum sancılarını başlatabilirmiş tabiki bir sürü hamile doğumdan 1. Gün önce dahi ağda yaptırıyor bişey olmuyor ama genede benim gözüm korktuAaa bunu bilmiyordum.nasil erken doguna neden olabilirki anlamadim
Yani jiletlemi temizlenmistin?
Ayy en en en en ennnnnn cok utanacagim sey sozlumle evlensigim zaman hamilelikte o işi yaptirmakeşim halletmişti sağolsun...bu temel bir ihtiyaç sonuçta ...benim karnım çok büyüktü çok yardımı olmuştur....bilmiyorum bence ayıp değil ama ...
Beni hiç öyle görmediki adam. Ya şu kadın olmak ne zor işesiniz ne güne duruyor cnm cocuk yaparken ii 9 ay bakmasımı kötü valla yapıcak yanii evin temizliginide senim temizliginide