Hamilelikte genital bölge temizliği nasıl yapılmalı

Jiletle kendi yapamıyormu Allah aşkına her türlü kadınlar kendisi becere bilir karnından görmüyorsa aynayla görebilir eşse eş çok zor bir durumda olmadığım sürece asla eşimede aldırmam kendi işimi kendim görürüm kızlar bana kızcaksınız belki ama ben özel bölgenin kuaföre aldıttırılmasınada karşıyım bence çok utanç verici ama aşırı zor durumun olur eşin yardımcı olabilir

Jiletle kendi yapamıyormu Allah aşkına her türlü kadınlar kendisi becere bilir karnından görmüyorsa aynayla görebilir eşse eş çok zor bir durumda olmadığım sürece asla eşimede aldırmam kendi işimi kendim görürüm kızlar bana kızcaksınız belki ama ben özel bölgenin kuaföre aldıttırılmasınada karşıyım bence çok utanç verici ama aşırı zor durumun olur eşin yardımcı olabilir
Canım sanırım evli değilsin ya da hamile kalmadın kaldıysan da rahat bi hamilelikti. Bel fıtığım var çok zorlanıyorum kendim yaparken 29. Haftaya kadar kendim hallettim zaten. Ama artık yardım gerekiyor:KK43:

sürekli degil istege klamıs bisey bu jilet yapan icin diyorum zaten hamile kadın agda yapamaz ee krem zararlı jiletide 9 ay yapsın dedin bakarsın yapmaya alısır yapar hep kızda rahat eder manasında
tartışmak için polemik olsun diye sormuyorum yanlış anlaşılmasın :KK70:
hamilelikte sanıyorum ilk aylarda kadın kendi temizliğini kendi yapabilir.
son aylarda eşi yardım eder. sonrada eşi bunu yapmaya alışırsa ondan sonra hoppaaaa hep eşi yapar kadının vücut temizliğini?
doğru mu anlıyorum?

Can8m ik
Canım sanırım evli değilsin ya da hamile kalmadın kaldıysan da rahat bi hamilelikti. Bel fıtığım var çok zorlanıyorum kendim yaparken 29. Haftaya kadar kendim hallettim zaten. Ama artık yardım gerekiyor:KK43:
i
Canım iki çocuk annesiyim ama benim belimde falan problemim yoktu kendi durumunu sen daha iyi bilirsin tabiki zorlanıyorsan eşine yaptır ozaman hiç tanımadığın insanlara özel yerini göstereceğine eşin yapsın hayat müşterek sonuçta ben kadın hastalığından çok mecbur olduğum durumlarda bile utancımdan yerin dibine giriyorum eş daha iyi gibi

tartışmak için polemik olsun diye sormuyorum yanlış anlaşılmasın :KK70:
hamilelikte sanıyorum ilk aylarda kadın kendi temizliğini kendi yapabilir.
son aylarda eşi yardım eder. sonrada eşi bunu yapmaya alışırsa ondan sonra hoppaaaa hep eşi yapar kadının vücut temizliğini?
doğru mu anlıyorum?
istege kalmıs diyorum sekerim 2 tarafya ,stedkten sonra nolcak hep esi alsan istege kalmıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss okeyyy

Arkadaşlar hamilelikten önce lazer yaptırmaktan korktuğum için şu an sıkıntısını çekiyorum. 29. Haftamda olmam sebebiyle artık kendim temizlik yapamıyorum. Kuaförden de hijyen konusuyla alakalı korkuyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sizce kuaföre gitmelimiyim. Kesici aletler işeride sıkıntı olabilir di mi?
canım kuaförde kullanılan ağdalardan markettede satılıyor birtane al kuaförde sana onu kullanmalarını rica et hamilelikte çok zor

Sanırım 30 lu Haftalardan sonra ağda zararlı erken doğuma sebeb olabiliyormuş.. Dr um söyledi banada.. Tüy dökücü kremler ilk haftadan itibaren yasak zaten .. Buarada ben şimdiden zorlanıyorum aynı dert bendede var .. Off off :110::oops:
ben bütün hamileliğim boyunca ağda yaptım hiç sorun olmadı

bence eşi yapmalı neden utanacak kı sonucta eşi

Nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım, hiçkimse senin temiz olup olmadığını kontrol etmicek.

eşiniz hasta olsa bi kaç ay ayağa kalkamasa Allah korusun ama olsa biraz empati yapın yahu siz eşinize yardımcı olmazmıydınız al bu ayna buda jilet ne halin varsa gör ayyy bu çok utanç verici bişeymi derdiniz acaba ?harammı günahmı Allasen yaaa :S

[QUOTE="buttercupp, post: 39994844, member: 622920"edersenizhasta olsa bi kaç ay ayağa kalkamasa Allah korusun ama olsa biraz empati yapın yahu siz eşinize yardımcı olmazmıydınız al bu ayna buda jilet ne halin varsa gör ayyy bu çok utanç verici bişeymi derdiniz acaba ?harammı günahmı Allasen yaaa :S[/QUOTE]
Çok zor bir durumda olunmadığı sürece dedim dikkat ederseniz eşim gerçek anlamda kendini temizleyemiycek durumdaysa tabiki yaparım ama bence hamilelik başka birilerine bunu yaptıak için geçerli bir sebep değil ama konu sahibi sonradan öğrendiğime göre bel fıtığı varmış üstünede karnındaki bebeğin ağırlıgı o tabiki eşine yaptıra bilir

Valla ben hastanede kendim yapmıştım doğuma girmeden hemen önce eşime yaptıramam ki valla adam iğrenir diye korkarım

Neden ki ?38.haftada almıyorlar mı sezaryene

Planlanan sezeryan tarihinden önce geldi bebeğim hesapta yoktu yani, acil alındım, babamı kaybettim 8 aylık hamileyken, daha erken doğmadığına şükrediyorum, Eylülde okula başlayacak miniğim

X