- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
valla yaptır sonra alısır sen rahat edersin esin ypar en güzeli hep kadınlar mı ugrascakBeni hiç öyle görmediki adam. Ya şu kadın olmak ne zor iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla yaptır sonra alısır sen rahat edersin esin ypar en güzeli hep kadınlar mı ugrascakBeni hiç öyle görmediki adam. Ya şu kadın olmak ne zor iş
sürekli mi eşi yapsın diyorsun anlamadım benvalla yaptır sonra alısır sen rahat edersin esin ypar en güzeli hep kadınlar mı ugrascak
Canım sanırım evli değilsin ya da hamile kalmadın kaldıysan da rahat bi hamilelikti. Bel fıtığım var çok zorlanıyorum kendim yaparken 29. Haftaya kadar kendim hallettim zaten. Ama artık yardım gerekiyorJiletle kendi yapamıyormu Allah aşkına her türlü kadınlar kendisi becere bilir karnından görmüyorsa aynayla görebilir eşse eş çok zor bir durumda olmadığım sürece asla eşimede aldırmam kendi işimi kendim görürüm kızlar bana kızcaksınız belki ama ben özel bölgenin kuaföre aldıttırılmasınada karşıyım bence çok utanç verici ama aşırı zor durumun olur eşin yardımcı olabilir
sürekli degil istege klamıs bisey bu jilet yapan icin diyorum zaten hamile kadın agda yapamaz ee krem zararlı jiletide 9 ay yapsın dedin bakarsın yapmaya alısır yapar hep kızda rahat eder manasındasürekli mi eşi yapsın diyorsun anlamadım ben
tartışmak için polemik olsun diye sormuyorum yanlış anlaşılmasınsürekli degil istege klamıs bisey bu jilet yapan icin diyorum zaten hamile kadın agda yapamaz ee krem zararlı jiletide 9 ay yapsın dedin bakarsın yapmaya alısır yapar hep kızda rahat eder manasında
iCanım sanırım evli değilsin ya da hamile kalmadın kaldıysan da rahat bi hamilelikti. Bel fıtığım var çok zorlanıyorum kendim yaparken 29. Haftaya kadar kendim hallettim zaten. Ama artık yardım gerekiyor
Canım iki çocuk annesiyim ama benim belimde falan problemim yoktu kendi durumunu sen daha iyi bilirsin tabiki zorlanıyorsan eşine yaptır ozaman hiç tanımadığın insanlara özel yerini göstereceğine eşin yapsın hayat müşterek sonuçta ben kadın hastalığından çok mecbur olduğum durumlarda bile utancımdan yerin dibine giriyorum eş daha iyi gibiCanım sanırım evli değilsin ya da hamile kalmadın kaldıysan da rahat bi hamilelikti. Bel fıtığım var çok zorlanıyorum kendim yaparken 29. Haftaya kadar kendim hallettim zaten. Ama artık yardım gerekiyor
istege kalmıs diyorum sekerim 2 tarafya ,stedkten sonra nolcak hep esi alsan istege kalmıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss okeyyytartışmak için polemik olsun diye sormuyorum yanlış anlaşılmasın
hamilelikte sanıyorum ilk aylarda kadın kendi temizliğini kendi yapabilir.
son aylarda eşi yardım eder. sonrada eşi bunu yapmaya alışırsa ondan sonra hoppaaaa hep eşi yapar kadının vücut temizliğini?
doğru mu anlıyorum?
canım kuaförde kullanılan ağdalardan markettede satılıyor birtane al kuaförde sana onu kullanmalarını rica et hamilelikte çok zorArkadaşlar hamilelikten önce lazer yaptırmaktan korktuğum için şu an sıkıntısını çekiyorum. 29. Haftamda olmam sebebiyle artık kendim temizlik yapamıyorum. Kuaförden de hijyen konusuyla alakalı korkuyorum. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sizce kuaföre gitmelimiyim. Kesici aletler işeride sıkıntı olabilir di mi?
ben bütün hamileliğim boyunca ağda yaptım hiç sorun olmadıSanırım 30 lu Haftalardan sonra ağda zararlı erken doğuma sebeb olabiliyormuş.. Dr um söyledi banada.. Tüy dökücü kremler ilk haftadan itibaren yasak zaten .. Buarada ben şimdiden zorlanıyorum aynı dert bendede var .. Off off
Evet bir çok kişi kafaya takmamamı söylüyor ama %10 da olsa bu ihtimal var işteben bütün hamileliğim boyunca ağda yaptım hiç sorun olmadı
eşiniz hasta olsa bi kaç ay ayağa kalkamasa Allah korusun ama olsa biraz empati yapın yahu siz eşinize yardımcı olmazmıydınız al bu ayna buda jilet ne halin varsa gör ayyy bu çok utanç verici bişeymi derdiniz acaba ?harammı günahmı Allasen yaaa :SJiletle kendi yapamıyormu Allah aşkına her türlü kadınlar kendisi becere bilir karnından görmüyorsa aynayla görebilir eşse eş çok zor bir durumda olmadığım sürece asla eşimede aldırmam kendi işimi kendim görürüm kızlar bana kızcaksınız belki ama ben özel bölgenin kuaföre aldıttırılmasınada karşıyım bence çok utanç verici ama aşırı zor durumun olur eşin yardımcı olabilir
Neden ki ?38.haftada almıyorlar mı sezaryeneBenim göbeğim kocaman değildi epey bi süre epilatör kullandım sonrada 2 kere tüy dökücü krem, ama sağlıklı değilmiş hamilelikte bu kremler, sonrada zaten 37.haftada sezeryan oldum
Neden ki ?38.haftada almıyorlar mı sezaryene