Bende 18 haftalik hamileyim umarim yasamamMerhaba kızlar ben benim içimi 2 gündür yiyen bir sıkıntı var ve aynı durumu yaşayan yada gören varsa diye yazıyorum.Ben 10 gün önce doktora gittiğimde bebeğin kilo alışı v.b herşey normaldi ama 10 arayla bir daha gittiğimde kan tahlili için gitmiştim doktorda gitmişken bakalım dedi ve bebek 10 gün içinde 4 gün gelişmiş bu durumu yaşayan var mı.30+5 olması gerekiyorken 29+6 dedi .Ve gelişim geriliği olabileceğini 10 gün sonra tekrar bakacağı söylendi ama zaman geçmiyor
Merhaba kızlar ben benim içimi 2 gündür yiyen bir sıkıntı var ve aynı durumu yaşayan yada gören varsa diye yazıyorum.Ben 10 gün önce doktora gittiğimde bebeğin kilo alışı v.b herşey normaldi ama 10 arayla bir daha gittiğimde kan tahlili için gitmiştim doktorda gitmişken bakalım dedi ve bebek 10 gün içinde 4 gün gelişmiş bu durumu yaşayan var mı.30+5 olması gerekiyorken 29+6 dedi .Ve gelişim geriliği olabileceğini 10 gün sonra tekrar bakacağı söylendi ama zaman geçmiyor
Amin inşallah hepimiz alırız 10 gün sonra olmadı başka bir doktora daha gideceğimBende 18 haftalik hamileyim umarim yasamamhamilelik zaten stresli bir dönem başka bir doktara daha görünün hayirla saglikla alin bebeginizi kucağınıza inşallah
Yanlış bir şey söylemek istemem ama başta yanlış hesaplanmış da olabilir. Kötü düşünmeyin, sorun olacağını sanmıyorum. Bizim de günlerin farklı çıktığı oluyordu. Hatta birinde 38+6 birinde 39+4 yazıyordu bizim doğumla ilgili olan kağıtlarda. Sağlıkla gelsin bebişMerhaba kızlar ben benim içimi 2 gündür yiyen bir sıkıntı var ve aynı durumu yaşayan yada gören varsa diye yazıyorum.Ben 10 gün önce doktora gittiğimde bebeğin kilo alışı v.b herşey normaldi ama 10 arayla bir daha gittiğimde kan tahlili için gitmiştim doktorda gitmişken bakalım dedi ve bebek 10 gün içinde 4 gün gelişmiş bu durumu yaşayan var mı.30+5 olması gerekiyorken 29+6 dedi .Ve gelişim geriliği olabileceğini 10 gün sonra tekrar bakacağı söylendi ama zaman geçmiyor
İnşallah bizde o haftaları görürüzİkinci doktora da gösterin ancak bu kadar takmayın, benim kızımda aynı gelişim geriliğiyle doğdu. Normalde 38 haftayken kafası 36 haftaya eş vücudu 34 haftaya eşti. Doğduğunda 2100 gramdı doktor bu bebek 2 kilo bile olamaz tekrar ölçün demiştiSadece çok ağladı ona da normal ciğerlerini geliştiriyor demişlerdi şimdi 5 yaşında yine zayıf ama sağlıklı :)
İnşallah canımYanlış bir şey söylemek istemem ama başta yanlış hesaplanmış da olabilir. Kötü düşünmeyin, sorun olacağını sanmıyorum. Bizim de günlerin farklı çıktığı oluyordu. Hatta birinde 38+6 birinde 39+4 yazıyordu bizim doğumla ilgili olan kağıtlarda. Sağlıkla gelsin bebiş
Merhaba kızlar ben benim içimi 2 gündür yiyen bir sıkıntı var ve aynı durumu yaşayan yada gören varsa diye yazıyorum.Ben 10 gün önce doktora gittiğimde bebeğin kilo alışı v.b herşey normaldi ama 10 arayla bir daha gittiğimde kan tahlili için gitmiştim doktorda gitmişken bakalım dedi ve bebek 10 gün içinde 4 gün gelişmiş bu durumu yaşayan var mı.30+5 olması gerekiyorken 29+6 dedi .Ve gelişim geriliği olabileceğini 10 gün sonra tekrar bakacağı söylendi ama zaman geçmiyor
İnşallah10 günlük kontrolde beliren mevzu ise ölçüm farkı bile olabilir.
Tekrar kontrole gidin tabi ki ama can sıkacak bir şey yoktur bence.
Benim bebeğimde bir hafta geriden geliyordu , 2.850 doğdu haftasındaMerhaba kızlar ben benim içimi 2 gündür yiyen bir sıkıntı var ve aynı durumu yaşayan yada gören varsa diye yazıyorum.Ben 10 gün önce doktora gittiğimde bebeğin kilo alışı v.b herşey normaldi ama 10 arayla bir daha gittiğimde kan tahlili için gitmiştim doktorda gitmişken bakalım dedi ve bebek 10 gün içinde 4 gün gelişmiş bu durumu yaşayan var mı.30+5 olması gerekiyorken 29+6 dedi .Ve gelişim geriliği olabileceğini 10 gün sonra tekrar bakacağı söylendi ama zaman geçmiyor
İnşallah vaktinde gelir canımCanını sıkma kız ben 6,5 aylık doğmuşum maşallah turp gibiyim.
Başka bi doktora daha göster.
Canım kilo çok az almış ortalama her yer aynı çok az büyümüşOğlumun sadece kilosu zamanında gidiyordu, kafa ilerde boy gerideydi. Tam olarak gelişmemiş olan hangisi. Çünkü ultrason cihazı bu üç değerin ortalamasına göre bir hafta gösteriyor.???
Canım hep mi bir hafta geriydi sonradan mı oldu benim gibiBenim bebeğimde bir hafta geriden geliyordu , 2.850 doğdu haftasında
İlk normaldi ama sinirdaydi minyon bebek diyordu, şimdi 10 yaşında olduCanım hep mi bir hafta geriydi sonradan mı oldu benim gibi
Özel değilse kaçıncı haftada 1 hafta geri gittiİlk normaldi ama sinirdaydi minyon bebek diyordu, şimdi 10 yaşında oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?