Ben bundan 10 sene önce hamileyken zaten zayıf iştahsiz bir gebeydim. Bir gün kontrole gittiğimde kendi dr um izinli diye ayni hastanede baska bir dr a muayene oldum. 29. Hafta falandi sanirım. Bana dedi ki, bu bebegin gövdesi hiç gelismemis... suyu yetersiz sizin acil renkli detayli ultrason vs girmeniz lazım. Işte govde 25. Haftada kalmış gibi 1 aylik gerilikten bahsetti ve ben o an öĺucem sandim korkudan. Odadan çıktım biraz sakinlestim o halde kalkip ultrason cihazının cok daha iyi olduğunu bildigim bir hastaneye gittim. Dedim ki bana az önce bunları söylediler nolur siz de bakın bi. Doktorun rutin ultrason baktığı cihaz renkliydi ölçtü baktı hayir dedi suyu gayet yerinde, gelişimi de normal ama zayıf bir bebek olarak doğar sen de zayıfsın zaten senden 3 kilo uzeri bi bebek çıkmaz diye güldurmeye çalıştı fln. E dedim o niye böyle dedi o zaman. Bebegin pozisyonundan ultrason cihazı çokta iyi degilse belki görmemiştir, bir sorun yok dedi. 2 gün sonra kendi doktorum gelince yine gittim. O da bir sorun yok niye öyle demiş acaba diye o da sasirdi. Nihayetinde ben 2.850 gr bir cocuk dogurdum. Öyle tombik tombalak değildi. Bebegin o an ki pozisyonuna göre, sizin o süreçte bir stres/beslenme sekli degisiminize gore bile farklilik olabilir sonucta 9 aylik bir sure gebelik. Kendinize stres yaratmayın, 5 6 günluk gerilik geç döllenme tarihinden bile olusabilir.