- 24 Ocak 2019
- 98
- 91
-
- Konu Sahibi budaburdadursun
Oğlunuz mu olacak erkek bebek te cok baş agrır derler sağlıkla gelsın benm de cok agrırdı başım Allah şifa versinMerhaba kizlar,
Hamilelikte 16. Haftama basladim. Gebeligimin 6. Haftasindan bu yana mutemadiyen bas agrisi cekiyorum. Onceden de gerilim tipi bas agrisindan muzdariptim, hamilelikle birlikte bu agrilar tavan yapti ve asla bitmiyor. 1 gun agrim olmasa ertesi gun hemen basliyor. Basimin ya sag yada sol tarafinda zonklar tarzdaDoktorumun onerisiyle minoset kullaniyordum ama agriya zerre faydasi olmadigindan artik icmiyorum. Onu kesilemez krizlerde doktorumun kontrolunde acilde igne oluyorum. Yani anlayacaginiz rabbimin lutfu olan bu cani tasidigima sukur ediyorum yalniz aylardir suregelen bu agrilar beni benden aldi artik.
Hamileligimin tadina varamadim
Aranizda bu sikayetleri yasayan oldu mu hic?
Benim de bir dönem baş ağrım oldu ama vitaminlarimi kullanmaya başlayınca geçti şükürMerhaba kizlar,
Hamilelikte 16. Haftama basladim. Gebeligimin 6. Haftasindan bu yana mutemadiyen bas agrisi cekiyorum. Onceden de gerilim tipi bas agrisindan muzdariptim, hamilelikle birlikte bu agrilar tavan yapti ve asla bitmiyor. 1 gun agrim olmasa ertesi gun hemen basliyor. Basimin ya sag yada sol tarafinda zonklar tarzdaDoktorumun onerisiyle minoset kullaniyordum ama agriya zerre faydasi olmadigindan artik icmiyorum. Onu kesilemez krizlerde doktorumun kontrolunde acilde igne oluyorum. Yani anlayacaginiz rabbimin lutfu olan bu cani tasidigima sukur ediyorum yalniz aylardir suregelen bu agrilar beni benden aldi artik.
Hamileligimin tadina varamadim
Aranizda bu sikayetleri yasayan oldu mu hic?
Toksoplazma testi olmadım ben. Evde bir de yumoş oğluşum var üstelik :) Ama düzenli veteriner kontrollerini aşılarını disiplinle takip ederim. Toksoplazma denilen enfeksiyon sadece dışkı ile direkt temas halinde insana bulaşabildiğinden bu tarz bir durum yaşamadıysanız endişelenmemelisiniz diye düşünüyorum nacizane. Hatta Dr Banu Çiftçi bu konu ile ilgili dışkı ile direkt temasta bulunup ellerinizi sterilize etmeden ağzınıza götürmediğiniz sürece korkmanıza gerek yok, eğer evde hayvan dostunuz varsa ve dışkılama kabını kendiniz temizlemek zorundaysanız sadece eldiven kullanarak bu durumun üstesinden gelebilirsiniz demişti.Benim de donem donem oluyor maalesef ki benim cok nadir agrirdi ve ilac bile icmezdim. Simdi okadat fena kiama benim asıl derdim kusmalarim midem surekli ayakta
Bir de kizlar ne soracagim doktorlariniz size toksoplazma testi yapti mi nezaman yapti?
Toksoplazma testi olmadım ben. Evde bir de yumoş oğluşum var üstelik :) Ama düzenli veteriner kontrollerini aşılarını disiplinle takip ederim. Toksoplazma denilen enfeksiyon sadece dışkı ile direkt temas halinde insana bulaşabildiğinden bu tarz bir durum yaşamadıysanız endişelenmemelisiniz diye düşünüyorum nacizane. Hatta Dr Banu Çiftçi bu konu ile ilgili dışkı ile direkt temasta bulunup ellerinizi sterilize etmeden ağzınıza götürmediğiniz sürece korkmanıza gerek yok, eğer evde hayvan dostunuz varsa ve dışkılama kabını kendiniz temizlemek zorundaysanız sadece eldiven kullanarak bu durumun üstesinden gelebilirsiniz demişti.
Nöroloji doktoruna göründün mü? Belki nedeni bulunabilirse sorun çözülürBaş ağrısından ölecem sanki 3 gündür napcam bilmiyorum de ilaç vermem dedi parol iç meyve ye su iç ah ne edeyim mahvoldum soğuk su buz uyu bağla karanlık oda hiç bişe etki yok parol bilesinirlerim bozuldu
Hemn sıra alcam geçer inşNöroloji doktoruna göründün mü? Belki nedeni bulunabilirse sorun çözülür
Mr çekilince belli olur neden olduğu. Belki hormonlardan belki migren belki sinüzittir.Hemn sıra alcam geçer inş