• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte gece uyutmayan bacak uyuşması

Fevziye Koc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
7
2
1
23
30 haftalık hamileyim yaklaşık 3 aydır geceleri bacak uyuşması yaşıyorum. Çok araştırdım magnezyum eksikliği deniyo huzursuz bacak sendromu olarak geçiyor yani hamileyken de vitamin ilaç kullanmak istemiyorum. Maden suyu ile azaltmaya çalışıyorum bir öneriniz var mı en çok geceleri uyuşmam oluyor

30 haftalık hamileyim yaklaşık 3 aydır geceleri bacak uyuşması yaşıyorum. Çok araştırdım magnezyum eksikliği deniyo huzursuz bacak sendromu olarak geçiyor yani hamileyken de vitamin ilaç kullanmak istemiyorum. Maden suyu ile azaltmaya çalışıyorum bir öneriniz var mı en çok geceleri uyuşmam oluyor
Benimde en çok geceleri oluyor 22 haftalık şuan magvital kullanıyorum hala var uyuşma

Multivitamin kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız mutlaka başlayın derim. Doktorunuza danışın elbette. Sadece gebelikte kullanılan birçok multivitamin var.

Magnezyum alabılırsınız vitamin olarak gebeliğinize zarar vermez die düşünüyorum çünkü gebelikte ben kullanıyorum . Nar çekirdeği magnezyum deposu

Back
X