- 23 Temmuz 2022
- 73
- 51
- 31
- Konu Sahibi Demetcikkk
Merhaba arkadaşlar. Sürekli kilo sorunlarıyla uğraşan diyet yapan bir kişiydim. Evlendikten sonra çocuk düşününce en fazla 71 kga kadar indim. 6 ay denememe rağmen hamile kalamadım. Sonra sıkıntı ve stresten tekrar kg aldım ve 85 oldum . 85 olduktan sonra hamile kaldim ve su an 18+5 günlük hamileyim . Doktorda tartildim ve 91 ciktim. Moralim çok bozuldu . Doğuma kadar 100u geçerim diye odum kopuyor . Karnım büyümedi fakat goguslerim kollarım sirtim popom etlendi. Kendimi çok şişkin ve çirkin hissediyorum sürekli agresifim bu konu yüzünden. Aslında ilk 2 ay sürekli midem bulandı diye katı şeyler yedim . Şimdi ne yapmalıyım benim gibi ilk 4 ayda bu kadar kg alan oldu mu daha sonra kglar gitti mi .
Bir de ben doktorun verdiği ilaçları kullanamıyorum midem çok kötü oluyor psikolojik olarak çöküyorum o yüzden kullanmıyorum. Ilac kullanmayıp doğumda sıkıntı yaşayan oldu mu yada bebeğine zarar olan . İlk hamileligim çok korkuyorum lütfen yardımcı olun
Bir de ben doktorun verdiği ilaçları kullanamıyorum midem çok kötü oluyor psikolojik olarak çöküyorum o yüzden kullanmıyorum. Ilac kullanmayıp doğumda sıkıntı yaşayan oldu mu yada bebeğine zarar olan . İlk hamileligim çok korkuyorum lütfen yardımcı olun