Hamilelikte Estrofem kullanımı zararlımı?

gamer123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
514
194
41
Arkadaşlar yakında transfer için estrofem tablete başlıyacağım ama ilaç prospektüsünü okuyunca hamilelikte kullanılmaz yazıyor,buna rağmen bildiğim kadarıyla kullanıma devam ediliyor, siz kaçıncı haftaya kadar kullandınız ? daha şimdiden içim hiç rahat değil

Kafaya takma sen bunları canım yıllardır tüp bebek tedavisinde kullanılıyor bu ilaç zararlı olsa bir sürü bebek sıkıntıli dogardi ben daha yeni bıraktım bu ilacı kalp atışlarını duyunca yani. bazı doktorlar da keseyi görunce biraktiriyormis benim doktorum merak etme hiç zararı yok dedi

sağol canım forumlarda okuduğum kadarıyla bazı doktorlarda hemen bıraktırıyormuş bende o yüzden tereddüte düştüm, insan işini garantiye almak istiyor önemli bir konu sonuçta hemde gebelikte x kategorisinde..

selam ben de 5. haftamdayım ve estrofem kullanıyorum, doktora kalsa kalp atışlarını duyana kadar kullanmaya devam edecek ben kesesi görününce bırakmak istiyorum. şu ana kadar bir zararı görülmemiş ama bu bebeklerde ilerleyen yaşlarda soruna yol açma ihtimali kesinlikle var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…