- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Cok sagolun ama acile nasil olcak anlamadim alttan muayene ederlermiOlabilir.
Enfeksiyon zararlı yani hamilelikte.
Acile gitme şansınız varsa acile gidin baksınlar. Gerekirse ilaç versinler.
Geçmiş olsun.
Pardon ebeden iyi mi biliyorsunuz?beni korkuttu saçmalığa bak
O kadarını bilemem ama benim internette okuduğuma göre düşük ve erken doğum riski var. O yüzden muayene olduğunuz hastanenin aciline gidin, durumu anlatın derim. Gitmeyip birşey olduğunda çok üzülürsünüz bunun için diyorum. İhmale gelecek birşey değil.Cok sagolun ama acile nasil olcak anlamadim alttan muayene ederlermi
Ebenin bilgisini tartışmadım sdce kendimce saçma buldum cunku daha öncesinde boule bişey duymadım netten baktım bulamadim böyle örnek o yüzden tuhaf geldi.yoksa tip okudugumdan değil pankle kendimce fikrimi belirttimPardon ebeden iyi mi biliyorsunuz?
Söylediği saçmalık falan değil, o onun işi. Böyle bir ihtimalde var ve söylemiş.
Saçmaysa gitmeyin o zaman hayret birşey.
Bende öyle düşünüyorum ama ebe çok zararlı deyince korktum yoksa Pazrtesi beklemekti niyetim ama tedirgin oldumNe enfeksiyonu anlayamadım. İki güne doğurtacak kadar yüksek seviyede olduğunu sanmam.
Anladım, kusura bakmayın o zaman.Ebenin bilgisini tartışmadım sdce kendimce saçma buldum cunku daha öncesinde boule bişey duymadım netten baktım bulamadim böyle örnek o yüzden tuhaf geldi.yoksa tip okudugumdan değil pankle kendimce fikrimi belirttim
Çok teskkur ederim ilk gebeliğim olduğu için panik oldum sizinde böyle geçtiğini duyunca biraz olsun rahatladimÇok geçmiş olsun, benim ilk hamileliğim hep enfeksiyonla geçti, ilacınızı kullanın, Dr kontrolünde olun.
Bu arada 16 haftalık bebek düşmez artık, Allah korusun, doğum başlar, ölüm doğum olur vs.
Siz bence bir acile gidin, birşey olmasa da içiniz rahatlar.
Zaten ozellille numara vermemsi beni asri soguttu isinamadimda doktora o ayri ama aradım sordum sdce o gün için 200 tlye başka bi acil kadın doğum doktoru geliyomus ücret yüksek geldi açıkçası mecbur Pazrtesiyi beklemekya para verip özel hastaneye gidiyorsunuz ama doktorunuz numarasını vermiyor bakın mesela bu bir acil durum ve ulaşamadınız.başka iyi bir doktor bakın bence.ve yerinizde olsam acile giderdim.
Yanlış yönlendirmek istemem, enfeksiyon çok rahatsız edici biliyorum, kaşıntısı, yanması, şişmesi, acıması, akıntısı her şekilde zor oluyor.Çok teskkur ederim ilk gebeliğim olduğu için panik oldum sizinde böyle geçtiğini duyunca biraz olsun rahatladim
Aynen bende öyle düşündüm anlattimda güzelce dünde böyleydi bugünde 1 gün daha idare edebilirim aslında cunku şidetli yada herhangibi bi agrım sizim yok kanamada olmadi çok şükür.dediklerinizi dikkate alcam çok teskkur ederimYanlış yönlendirmek istemem, enfeksiyon çok rahatsız edici biliyorum, kaşıntısı, yanması, şişmesi, acıması, akıntısı her şekilde zor oluyor.
Kanama yada şiddetli ağrınız varsa tabi ki hiç vakit kaybetmeyin.
Yine de durabilecek gibiyseniz çok ciddi birşey yoktur umarım.
Bana gittiğimde genelde fıtil ve antibiyotik verirlerdi.
Ebe öyle konuştu madem, o özel hastaneye gidin, ebe hanım böyle söyledi deyin, baksınlar madem, o kadar tehlikeyse ebe de keşke acile gidin yada bekleyin gibi bir yönlendirme de yapsaymis.
Sizi böyle panik içinde bırakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?