• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Enfeksiyon

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
2 başlıktada konu açtım ama cevap veren olmadi mecbur kaldım buraya açmakta insallah ban yemem :KK43:
Konuma geceyim 16.haftanın içindeyim ve vajinamda kaşıntı,şişlik,kızarıklık, bide sarı akinti var dünden beri, bide içeride aşırı bi birikinti var ama çok fazla özellikle bundan korkuyorum zaten.ozel bi hastaneye gidiyorum ama doktor cebini paylasmiyo hastalarıyla,yarında pazar.pazrtesi randevu aldim ama acildeki ebeyle konuştuğumda tehlikeli ve doğuma neden olabilir dedi beni korkuttu saçmalığa bak 16.haftada doğummu olur dedim kendi kendime.napcam bi zararı varmıdır ?düşüğe neden olurmu ? Yaşayanlar paylasabilirmi lütfen panik olduk çok

Çok geçmiş olsun, benim ilk hamileliğim hep enfeksiyonla geçti, ilacınızı kullanın, Dr kontrolünde olun.
Bu arada 16 haftalık bebek düşmez artık, Allah korusun, doğum başlar, ölüm doğum olur vs.
Siz bence bir acile gidin, birşey olmasa da içiniz rahatlar.

Cok sagolun ama acile nasil olcak anlamadim alttan muayene ederlermi
O kadarını bilemem ama benim internette okuduğuma göre düşük ve erken doğum riski var. O yüzden muayene olduğunuz hastanenin aciline gidin, durumu anlatın derim. Gitmeyip birşey olduğunda çok üzülürsünüz bunun için diyorum. İhmale gelecek birşey değil.

Pardon ebeden iyi mi biliyorsunuz?
Söylediği saçmalık falan değil, o onun işi. Böyle bir ihtimalde var ve söylemiş.
Saçmaysa gitmeyin o zaman hayret birşey.
Ebenin bilgisini tartışmadım sdce kendimce saçma buldum cunku daha öncesinde boule bişey duymadım netten baktım bulamadim böyle örnek o yüzden tuhaf geldi.yoksa tip okudugumdan değil pankle kendimce fikrimi belirttim

Ebenin bilgisini tartışmadım sdce kendimce saçma buldum cunku daha öncesinde boule bişey duymadım netten baktım bulamadim böyle örnek o yüzden tuhaf geldi.yoksa tip okudugumdan değil pankle kendimce fikrimi belirttim
Anladım, kusura bakmayın o zaman.
Dediğim gibi ben ya da üyeler burada önemsiz diyemeyiz. Zira önemsiz deriz birşey olur çok üzülürsünüz. Gidin bir doktora içiniz rahat etsin. Hem bebeğin durumuna da bakmış olursunuz. Özel hastanelerin nöbetçi kadın doğum doktorları oluyor zaten.

Çok geçmiş olsun, benim ilk hamileliğim hep enfeksiyonla geçti, ilacınızı kullanın, Dr kontrolünde olun.
Bu arada 16 haftalık bebek düşmez artık, Allah korusun, doğum başlar, ölüm doğum olur vs.
Siz bence bir acile gidin, birşey olmasa da içiniz rahatlar.
Çok teskkur ederim ilk gebeliğim olduğu için panik oldum sizinde böyle geçtiğini duyunca biraz olsun rahatladim

ya para verip özel hastaneye gidiyorsunuz ama doktorunuz numarasını vermiyor bakın mesela bu bir acil durum ve ulaşamadınız.başka iyi bir doktor bakın bence.ve yerinizde olsam acile giderdim.
Zaten ozellille numara vermemsi beni asri soguttu isinamadimda doktora o ayri ama aradım sordum sdce o gün için 200 tlye başka bi acil kadın doğum doktoru geliyomus ücret yüksek geldi açıkçası mecbur Pazrtesiyi beklemek

Çok teskkur ederim ilk gebeliğim olduğu için panik oldum sizinde böyle geçtiğini duyunca biraz olsun rahatladim
Yanlış yönlendirmek istemem, enfeksiyon çok rahatsız edici biliyorum, kaşıntısı, yanması, şişmesi, acıması, akıntısı her şekilde zor oluyor.
Kanama yada şiddetli ağrınız varsa tabi ki hiç vakit kaybetmeyin.
Yine de durabilecek gibiyseniz çok ciddi birşey yoktur umarım.

Bana gittiğimde genelde fıtil ve antibiyotik verirlerdi.
Ebe öyle konuştu madem, o özel hastaneye gidin, ebe hanım böyle söyledi deyin, baksınlar madem, o kadar tehlikeyse ebe de keşke acile gidin yada bekleyin gibi bir yönlendirme de yapsaymis.
Sizi böyle panik içinde bırakmış...

Yanlış yönlendirmek istemem, enfeksiyon çok rahatsız edici biliyorum, kaşıntısı, yanması, şişmesi, acıması, akıntısı her şekilde zor oluyor.
Kanama yada şiddetli ağrınız varsa tabi ki hiç vakit kaybetmeyin.
Yine de durabilecek gibiyseniz çok ciddi birşey yoktur umarım.

Bana gittiğimde genelde fıtil ve antibiyotik verirlerdi.
Ebe öyle konuştu madem, o özel hastaneye gidin, ebe hanım böyle söyledi deyin, baksınlar madem, o kadar tehlikeyse ebe de keşke acile gidin yada bekleyin gibi bir yönlendirme de yapsaymis.
Sizi böyle panik içinde bırakmış...
Aynen bende öyle düşündüm anlattimda güzelce dünde böyleydi bugünde 1 gün daha idare edebilirim aslında cunku şidetli yada herhangibi bi agrım sizim yok kanamada olmadi çok şükür.dediklerinizi dikkate alcam çok teskkur ederim

Kadın doğum acili olan bir hastaneye gidip özele gitmeyi bir süre erteleseniz, sorununuz çözülürdü. Ebe dediğiniz kişi her kadın doğum polikliniğinde bulunan, yıllarca doğum ve gebe takibi yapan insanlar. Size belki olası ihtimallerin en kötüsünü söyler ki acile gidin, beklemeyin diyw. Geçmiş olsun ve bir an önce bir eğitim araştırma veya üniversite hastanesi kadın doğum acile başvurun.

hamilelikte enfeksiyon geçirmek aynı zamanda bebeklerin otizmli doğmasının bir sebebi diye biliyorum. başka doktora daha ilgili birine gitme şansınız yok mu? gerekirse hastanede yatın bir süre.

Başka bir sebepten enfeksiyon olmuştu vücudumda, 2 gün beni hastanede yatırıp kontrol altında tuttular enfeksiyon zararlı seviyeye ulaşmasın, vücuda ve bebeğe zarar vermesin diye. Bence bir üniversite hastanesinin aciline gidin net bilgi alın geçmiş olsun.

Bende hamileliğimde çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ,tedavi edilmesi şart,pazaetesi muhakkak doktorunuza gidin,aksatmayın..Bol bol su iç çok faydasını görürsün,geçmiş olsun

Back
X